Tegnap voltam a Hegedűs Gyula utcai szexmoziban,fantasztikus élmény volt. Beültem, letoltam a gatyámat,nem elkezdtem verni,nem telt bele fél perc,jött egy srác megkérdezte segíthet? és már verte is a farkam,mellénk állt egy másik,álló fasszal, megfogtam neki és szoptam,közben már az én farkamat is szopták.......3 órán keresztül ültem ott meztelenül, és néztem ahogy szopnak,basznak. ma is lemegyek annyira jó volt
Engem is izgat ez a világ nagyon csak van nemi fenntartásom a minőséggel kapcsolatban. Ez erdekelne nagyon, mert ez nálam is óriási vágy!
nagyon jó volt,jobban szopott mint egy nő,próbáld ki szuper
(Ez egy válasz biboots üzenetére (2025. 09. 23. kedd 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 23. kedd 08:08

Engem is izgat ez a világ nagyon csak van nemi fenntartásom a minőséggel kapcsolatban. Ez erdekelne nagyon, mert ez nálam is óriási vágy!
És tiszták, igényesek a vendégek?
igen persze,aki nem tetszik simán elküldheted
(Ez egy válasz biboots üzenetére (2025. 09. 23. kedd 08:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez egyre izgalmasabb

igen, én ma is lemegyek,annyira jó volt
(Ez egy válasz biboots üzenetére (2025. 09. 23. kedd 08:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Kell meg pici bátorság, mert imádom ezt a világot is, de ez egy másik szegmens. Nagyon új.
éld meg a vágyaidat,én imádom
(Ez egy válasz biboots üzenetére (2025. 09. 23. kedd 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 23. kedd 08:35

Kell meg pici bátorság, mert imádom ezt a világot is, de ez egy másik szegmens. Nagyon új.
Mondjuk ebben a típusban már csak szinte ez a bakancslista

nekem is az volt, innentől rendszeresen megyek
(Ez egy válasz biboots üzenetére (2025. 09. 23. kedd 08:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Sokan vannak? Milyen film megy? Csak pasik?
van meleg, van travi, és van heteró két terem van, több helységgel kabinokkal stb
(Ez egy válasz biboots üzenetére (2025. 09. 23. kedd 08:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Jöhet mind

Hol van ?
(Ez egy válasz Mindenrenyitott52 üzenetére (2025. 09. 23. kedd 08:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 23. kedd 08:52

van meleg, van travi, és van heteró két terem van, több helységgel kabinokkal stb
Hegedűs Gyula utca 1
(Ez egy válasz Bisexromapsi üzenetére (2025. 09. 23. kedd 09:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Tegnap voltam a Hegedűs Gyula utcai szexmoziban,fantasztikus élmény volt. Beültem, letoltam a gatyámat,nem elkezdtem verni,nem telt bele fél perc,jött egy srác megkérdezte segíthet? és már verte is a farkam,mellénk állt egy másik,álló fasszal, megfogtam neki és szoptam,közben már az én farkamat is szopták.......3 órán keresztül ültem ott meztelenül, és néztem ahogy szopnak,basznak. ma is lemegyek annyira jó volt
Üdv,szép estét!
Érdeklődnék hogy,nők is vannak?
Érdeklődnék hogy,nők is vannak?
Szívesen kipróbálnám a szexmozit, glory hole-t. Elsőre hova érdemes menni? Hegedűs Gyula utca, Király utca szexmozit vagy Glory Café. Kíváncsi vagyok akár mindkét nem is szóba jöhet. Tisztaság, odajárók szempontjából ki melyiket ajánlja?
Huhh, én fiatalon sűrűn jártam
imádtam