Én is nagyon benne lennék

Szuper jó igen
(Ez egy válasz Veszprémipasi75 üzenetére (tegnap 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Csatlakozok, engem is izgat ha nèznek közben!
Én nagyon szeretem ha néznek miközben csajoskodok.
A kukkolás és az imádom ha néznek maszti közben , 2 külön kategória,de minek van ott akkor a maszti nyilvános helyen?
A társkeresőben igazából már létezik ilyen topik "Kukkolás" címmel.
(Ez egy válasz chatr5 üzenetére (2025. 10. 04. szombat 20:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Megcsinálod????
(Ez egy válasz chatr5 üzenetére (2025. 10. 04. szombat 20:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy csoportot csinálhatna valaki, vagy a társkereső topikban
Örülök, hogy nem vagyok egyedül ezzel a véleményemmel!
(Ez egy válasz cul8er2 üzenetére (2025. 10. 03. péntek 18:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem úgy van, hogy ez nincs az nincs, hanem sajnos senki nincs!
Sajnos ez pontosan így van szó szerint !!
(Ez egy válasz tonyc üzenetére (2025. 10. 03. péntek 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 03. péntek 15:47

Ez így van, csak az a baj, hogy (szóló) hölgyet és párt elég nehéz ilyen célra találni. (Bár, őszintén szólva még szóló férfit sem egyszerű...)
Ez így van, csak az a baj, hogy (szóló) hölgyet és párt elég nehéz ilyen célra találni. (Bár, őszintén szólva még szóló férfit sem egyszerű...)
(Ez egy válasz Péter 51 üzenetére (2025. 10. 01. szerda 11:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 01. szerda 11:00

Izgató főleg ha egy Hölgy is masztizik közben vagy egy pár szeretkezéset nézem közben

Igen
Alakul ez

Ha jól értettem már a "maszti-parti" gondolata is felmerült. Már csak össze kellene hozni az "imádom ha néznek maszturbálás közben", és a "bukkake élvezhető vagy undorító" csoport élvezhető felét. Micsoda halloween parti lehetne....
Igen az biztos
Izgató főleg ha egy Hölgy is masztizik közben vagy egy pár szeretkezéset nézem közben

Nagyon izgató érzés ha néznek miközben masztizok. Úgyhogy, én is imádom!! Csoportosan el követve pedig szorzódik az izgalom!!

Csatlakozom a közösséghez