Én nagyon szeretek és szerencsére párom imádja nézni. Van, hogy ő kéri hogy verjem.
Svéd szex.
Pár meztelenül az ágyban,némi csókolózás után mindketten magukkal foglalkoznak.Párjukat figyelik,biztatják,dicsérik majd az orgazmust egyszerre összehangolják.Utána összebújva relaxálnak.
Ez hogy tetszik?
Pár meztelenül az ágyban,némi csókolózás után mindketten magukkal foglalkoznak.Párjukat figyelik,biztatják,dicsérik majd az orgazmust egyszerre összehangolják.Utána összebújva relaxálnak.
Ez hogy tetszik?
Sziasztok, Baranyában ha lenne ilyen közös party abba szívesen beszállnék
Szerintem is sok embert izgat ha nézik maszti közben vagy együtt masztizhat másokkal. Amennyiben van/lenne érdeklődő Nyíregyházáról ill. környékéről, nálam össze is hozhatnánk 3-4 fős maszti partit! Nyíregyházán helyem van! Akit érdekel írjon, megbeszéljük!
Szerintem mindenkit izgat. Nekem meghatározó élményem volt kb 18 évesen, amikor egy haver csajnál voltam egy este, 1-2 ital után kiment a konyhába. Valami nagyon hirtelen eszembe jutott, hogy előveszem a farkam. Egy bő pulcsi takarta , benyúltam alá, és nagyon lassan elkezdtem húzogatni a bőrt. Visszajött a lány, folytattam, majd felrobbantam, hogy észreveszi-e, vagy sem. Közben beszélgettünk, teljesen elvesztettem a gátlásaimat, nem lehetett letagadni, mit csinálok, de egymás szemébe nézve beszélgettünk, meg a tvt néztük.... Aztán gyorsítottam, a pulcsi felcsúszott, láthatóvá váltak a golyóim, ő még alig mert oda nézni
aztán felrántottam a pulcsit, teljesen elborította az agyam a köd és nyilvánosan önkielégítettem... megkérdeztem, nem zavarja? Kicsit zavartan válaszolta, hogy nem, de aztán le se vette a szemét a farkamról. Ez az élmény az exhibicionizmusom kezdete, ekkor kezdődött ez a gátlástalan perverzió....
aztán felrántottam a pulcsit, teljesen elborította az agyam a köd és nyilvánosan önkielégítettem... megkérdeztem, nem zavarja? Kicsit zavartan válaszolta, hogy nem, de aztán le se vette a szemét a farkamról. Ez az élmény az exhibicionizmusom kezdete, ekkor kezdődött ez a gátlástalan perverzió....
Nekem nagyon.
Svéd szex,
Pár egymás mellett az ágyon,mindketten magukkal foglalkoznak,közben egymást figyelik-biztatják-dicsérik.Az orgazmust igyekeznek egyszerre elérni,majd összebújva relaxálnak.Hogy tetszik?
Pár egymás mellett az ágyon,mindketten magukkal foglalkoznak,közben egymást figyelik-biztatják-dicsérik.Az orgazmust igyekeznek egyszerre elérni,majd összebújva relaxálnak.Hogy tetszik?
Szívesen maszturbálok kamerán férfiak és nők előtt is!
szia!megirod ,hogy merre van ez a hely???köszi
(Ez egy válasz Veszprémipasi75 üzenetére (2025. 11. 16. vasárnap 15:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 16. vasárnap 15:38
Veszprémben van egy hely, ahová rendszeresen kijárnak a pasik masztizni, illetve ha találkoznak akkor egymáson is segítenek!
Én nagyon imádom mások előtt csinálni. Fiatalon haverokkal, mostmár csak a párom előtt szoktam néha. Nagyon szexinek érzem magam közben. A párom is imádja nézni
igen
(Ez egy válasz biboots üzenetére (2025. 11. 16. vasárnap 15:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Bármilyen formában is izgató… lenne
Veszprémben van egy hely, ahová rendszeresen kijárnak a pasik masztizni, illetve ha találkoznak akkor egymáson is segítenek!
Izgalmas mások előtt masztizni ,főleg kukkolás közben ...
Meg én is
(Ez egy válasz erzo3 üzenetére (2025. 11. 10. hétfő 11:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Én ugyanígy gondolom
(Ez egy válasz Fehérvári08 üzenetére (2025. 11. 05. szerda 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 05. szerda 10:34
Én is szeretem ha néznek miközben verem.
Nem zavar az se ha férfi.
tegnap moziban voltam,elővettem és kivertem, a mellettem ülők érdekesen néztek, imádtam
a legjobb
Oh . én is nagyon
én is így vagyok vele
(Ez egy válasz Fehérvári08 üzenetére (2025. 11. 05. szerda 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 05. szerda 10:34
Én is szeretem ha néznek miközben verem.

Mindenrenyitott52

Ramona De La Vega