Sziasztok! Holgyekhez szolnek! Ha izgat ez a dolog, szivesen talalkoznek akar nyilvanos helyen is, pl egy ruhauzletben, ahol bemutatkozas nelkul, bemennenk a probafulkebe, es masztizhatnal elottem. Ha szeretned, en is vernem a farkamat elotted, de ez mar megbeszeles kerdese. Ha erdekes lehet, irj nyugodtan privatot. Koszi
Ez nekm is tetszene
(Ez egy válasz barack13 üzenetére (tegnap 16:36), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 16:36
engem is izgat ha masztizhatok mások előtt, meztelenül kitárt lábakkal a másik meg csak néz... esetleg veri közben a fakrát... imádom
Benne vagyok!
(Ez egy válasz barack13 üzenetére (tegnap 16:36), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 16:36
engem is izgat ha masztizhatok mások előtt, meztelenül kitárt lábakkal a másik meg csak néz... esetleg veri közben a fakrát... imádom
Ahogy láttam igen.Kiváncsian leskelődött tágra nyilt szemekkel
(Ez egy válasz Pogimi222 üzenetére (2025. 11. 24. hétfő 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Teljesen egyetértek, pedig baromi izgató.
Valamiért nők nem beszélnek erről vagy nem szeretik, nem tudom, de én imádom. Főleg ha az arcát is látom közben ahogy teljesen elborul a látványra.
Tetszett neki?
(Ez egy válasz Zsolt2011 üzenetére (2025. 11. 24. hétfő 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 24. hétfő 09:17
Imádom.Nyáron volt pár ilyen kalandom nudin és éjszakai fürdőn.Ejszakai fürdőn egy idősebb kb 60-70kozti no nezte végig….
Én az asszonyra szeretek hokizni miközben a faszija dugja
Enzis imádom amikor hokizok és néznek nagyon be tudok gerjedni rá
Imádom.Nyáron volt pár ilyen kalandom nudin és éjszakai fürdőn.Ejszakai fürdőn egy idősebb kb 60-70kozti no nezte végig….
Volt egy barátnőm akinek ha masztiztam akkor nagyon beindult. Eszméletlenül élvezte nézni
Az biztos.
Ez nagyon szuper lehetett
(Ez egy válasz davidkink üzenetére (2025. 11. 19. szerda 17:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 19. szerda 17:09
Szerintem mindenkit izgat. Nekem meghatározó élményem volt kb 18 évesen, amikor egy haver csajnál voltam egy este, 1-2 ital után kiment a konyhába. Valami nagyon hirtelen eszembe jutott, hogy előveszem a farkam. Egy bő pulcsi takarta , benyúltam alá, és nagyon lassan elkezdtem húzogatni a bőrt. Visszajött a lány, folytattam, majd felrobbantam, hogy észreveszi-e, vagy sem. Közben beszélgettünk, teljesen elvesztettem a gátlásaimat, nem lehetett letagadni, mit csinálok, de egymás szemébe nézve beszélgettünk, meg a tvt néztük.... Aztán gyorsítottam, a pulcsi felcsúszott, láthatóvá váltak a golyóim, ő még alig mert oda nézni
aztán felrántottam a pulcsit, teljesen elborította az agyam a köd és nyilvánosan önkielégítettem... megkérdeztem, nem zavarja? Kicsit zavartan válaszolta, hogy nem, de aztán le se vette a szemét a farkamról. Ez az élmény az exhibicionizmusom kezdete, ekkor kezdődött ez a gátlástalan perverzió....
aztán felrántottam a pulcsit, teljesen elborította az agyam a köd és nyilvánosan önkielégítettem... megkérdeztem, nem zavarja? Kicsit zavartan válaszolta, hogy nem, de aztán le se vette a szemét a farkamról. Ez az élmény az exhibicionizmusom kezdete, ekkor kezdődött ez a gátlástalan perverzió....
Hasonlóan csináltuk már mi is így a párommal. Igaz, nem egyszerre, hanem egymás után, végignézve egymás maszturbálását és élvezését.
Csak nem tudtam hogy ezt svéd szexnek hívják. (Ez egy válasz mackóbácsi üzenetére (2025. 11. 22. szombat 06:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 22. szombat 06:32
Csak nem tudtam hogy ezt svéd szexnek hívják. (Ez egy válasz mackóbácsi üzenetére (2025. 11. 22. szombat 06:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Svéd szex.
Pár meztelenül az ágyban,némi csókolózás után mindketten magukkal foglalkoznak.Párjukat figyelik,biztatják,dicsérik majd az orgazmust egyszerre összehangolják.Utána összebújva relaxálnak.
Ez hogy tetszik?
Pár meztelenül az ágyban,némi csókolózás után mindketten magukkal foglalkoznak.Párjukat figyelik,biztatják,dicsérik majd az orgazmust egyszerre összehangolják.Utána összebújva relaxálnak.
Ez hogy tetszik?
Milyen hölgyek?
Ezen az oldalon?
(Ez egy válasz parcy üzenetére (2025. 11. 22. szombat 15:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezen az oldalon?
(Ez egy válasz parcy üzenetére (2025. 11. 22. szombat 15:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem rossz ötlet, nekem tetszik ! Szuper lehet !
(Ez egy válasz mackóbácsi üzenetére (2025. 11. 22. szombat 06:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 22. szombat 06:32
Svéd szex.
Ez hogy tetszik?
Ez hogy tetszik?
Kár hogy a hölgyek nem ilyen lelkesek. Vagy csak nem írják ki?
Igaz hogy még nem volt benne részem, de a gondolat hogy néznek nagyon izgalmas.
Én nagyon szeretek és szerencsére párom imádja nézni. Van, hogy ő kéri hogy verjem.

Mindenrenyitott52

Bamboocha84
Tory Lane