Ha már valaki randizott innen a chatről valakivel mesélje el milyen volt!!!!
Képzeljétek el én tegnap találkoztam innen a chatről egy kedves sráccal,......egész délután vele voltam,sajna az idő hamar eltelt,...de nagyon jól éreztem magam....és szerintem ő is!!!!!Szimpatikusak lettünk egymásnak nagyon.......terveink vannak egymással ami reméljük mind a ketten meg fog valósulni!
Rengeteg mindenben hasonlitunk egymásban,pl:gondolkodás,szexuális beálitottság,szexuális vágyak,...stb.....sorolhatnám még....de a legfontosabbakat leirtam!!!!
Remélem ebből az egészből kisül valami jó..........majd ha lesz miről akkor majd irok!!!!!
Képzeljétek el én tegnap találkoztam innen a chatről egy kedves sráccal,......egész délután vele voltam,sajna az idő hamar eltelt,...de nagyon jól éreztem magam....és szerintem ő is!!!!!Szimpatikusak lettünk egymásnak nagyon.......terveink vannak egymással ami reméljük mind a ketten meg fog valósulni!
Rengeteg mindenben hasonlitunk egymásban,pl:gondolkodás,szexuális beálitottság,szexuális vágyak,...stb.....sorolhatnám még....de a legfontosabbakat leirtam!!!!
Remélem ebből az egészből kisül valami jó..........majd ha lesz miről akkor majd irok!!!!!

hátha én randizok innen valakivel az késsz csoda lesz............ A negatív hősöket nem szereti senki
tehát én ide nem irok..........
tehát én ide nem irok..........

hát én nemtudom még anno a játszós korszakomban mikor kisebb vtam másik chaten én kb 40fiuval találkoztam volt egy kettő akivel lehetett "valamit kezdeni" de a legtöbb selejt volt vagy egy nagy kamugép..nem érdemes ilyesmibe beleélni magad mert ha össze is jön hamar vége lesz én még ilyen chates hosszutáú mókáról nem hallottam persze rá lehet cáfolni hajrá crazy baby max lesz belőle egy jo kis sex ehehe már bocsi;DD ja és ha össze is jönne netán és egyszer vége lesz chaten mindneki ezen fog rágódni és központi téma lesz/tapasztalat/ persze ez 2emberen múlik..
Nem biztos hogy a csodára kell várnod.....ugye tudod mire gondolok pajtika
!!!!!
Én szurkolok te kis te!!!!!!
puszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Én szurkolok te kis te!!!!!!
puszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Nahát én asszem bennem nem csalódnál én olyan hülye vagyok az életben is mint itt de nem randizom
D evolt már aki látott innen ő sem csalódott q.more.d egy igazi barom

hát akkor asszem elkéne kezdenünk ismizni

nocika nem ismerkedek egydarabig még De nem csalódnál bennem hisz tényleg tök barom vagyok de játék az élet miért komolyodjak meg?

Nekem is van barátom nekem sem állt szándékomban ismerkedni csak felvetettem
Játék az élet,csak nehogy egyszer rossz kártyát húzz..

a pikk ász a vesztes lap de csak egy van egy pakliban és 52az 1hez az esélye hogy azt húzom de ha az jön hát bumm

Ehez csak annyit fűznék hozzá ,hogy nekem volt már randim párszor másik chatről ill. innen is igaz eddig mindig engem húztak csőbe és nem én a másikat.
De mos találkoztam valakivel akivel nem alkalmi kapcsolatra megy ki a dolog sem részemről se az ő részéről.Tudom ajánlani mindenkinek ,hogy tűrelemmel legyen és előbb útóbb rátalál arra akit keres.

Szia!!!!!!!!!
Imádlak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Imádlak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szaisztok!
Na ma megvolt a második randi is....vele :))))))))Szuprül éreztem magam...meg szerintem ő is
!!!Örülök hogy rátaláltam........és ezt a chatnek köszönhetem!!!!.....na majd mesélek még!!!!!
Puszzzzzzzzzzzzzzzzzz
Na ma megvolt a második randi is....vele :))))))))Szuprül éreztem magam...meg szerintem ő is

Puszzzzzzzzzzzzzzzzzz

ssssssssss
Azt hiszem nem írok semmit mert olyan jó volt a randink ,hogy ezt a napot nem osztom meg veletek ..... megtartom magamnak. Irigy vagyok mi?
Randizzatok és sokasodjatok
Randizzatok és sokasodjatok

A csetes randikról csak annyit, hogy innen randim még nem volt, de találkoztam már egy valakivel. Tök aranyos volt, de ennyi. Sem én, sem ő nem is akartunk ennél többet.
Nóci:
Nálad mi számít "csetes hosszútávú mókának"? Mert nekem már volt eljegyzésem és egy másik két és fél éves kapcsolatom a csetnek köszönhetően. De mind a kettő a múlté, úgyhogy ennél több szót nem is nagyon érdemelnek!
Természetesen ez nem azt jelenti, hogy csak és kizárólag itt vagyok hajlandó ismerkedni, de nekem többnyire csak pozitív tapasztalataim vannak! Senki nem szívatott még meg és remélem nem is fog. Néhány éve csetelek, úgyhogy szerencsére (legalábbis úgy érzem) ki tudom szűrni azokat akik csak szívatni akarnak! Ráadásul csak azt lehet megszívatni aki hagyja magát. Az szintén tény, hogy a személyes találkozóig nem szabad beleélni magunkat semmibe. Lehet, csalódik az ember, az pedig rossz érzés. Állítólag! :-)
Crazy-Baby! Sok szerencsét neked ehhez a kapcsolathoz! :-)
charli02: Neked úgy szintén! Tényleg irigy vagy! :-) Vigyázz arra a lányra, mert ha nem megbánod! :-)
Nóci:
Nálad mi számít "csetes hosszútávú mókának"? Mert nekem már volt eljegyzésem és egy másik két és fél éves kapcsolatom a csetnek köszönhetően. De mind a kettő a múlté, úgyhogy ennél több szót nem is nagyon érdemelnek!
Természetesen ez nem azt jelenti, hogy csak és kizárólag itt vagyok hajlandó ismerkedni, de nekem többnyire csak pozitív tapasztalataim vannak! Senki nem szívatott még meg és remélem nem is fog. Néhány éve csetelek, úgyhogy szerencsére (legalábbis úgy érzem) ki tudom szűrni azokat akik csak szívatni akarnak! Ráadásul csak azt lehet megszívatni aki hagyja magát. Az szintén tény, hogy a személyes találkozóig nem szabad beleélni magunkat semmibe. Lehet, csalódik az ember, az pedig rossz érzés. Állítólag! :-)
Crazy-Baby! Sok szerencsét neked ehhez a kapcsolathoz! :-)
charli02: Neked úgy szintén! Tényleg irigy vagy! :-) Vigyázz arra a lányra, mert ha nem megbánod! :-)
Szia!
Édes vagy amit irtál!
Köszike a sok szerencsét...............
Puszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz (Ez egy válasz eros007 üzenetére (2004. 10. 18. hétfő 13:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 10. 18. hétfő 13:22
Édes vagy amit irtál!
Köszike a sok szerencsét...............
Puszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz (Ez egy válasz eros007 üzenetére (2004. 10. 18. hétfő 13:22), amit ide kattintva olvashatsz)

Hali!
Az első címen le kel töltened egy exe filét(kb 14,5 MB) azt el kell ítani lehet, hogy hiányolni fog valami java alkalmazást akkor kell a második címről letölteni egy plug-int ami rögtön be is épülazaz nem kell telepítened.
http://download.terminal.hu/dl.php3?id=12617
http://www.java.com/en/download/man ual.jsp
Az első címen le kel töltened egy exe filét(kb 14,5 MB) azt el kell ítani lehet, hogy hiányolni fog valami java alkalmazást akkor kell a második címről letölteni egy plug-int ami rögtön be is épülazaz nem kell telepítened.
http://download.terminal.hu/dl.php3?id=12617
http://www.java.com/en/download/man ual.jsp
csáo
Sziasztok!
Ma megint randiztunk........csodás volt!
Megszerettem nagyon.....és szerintem ő is engem!
Boldog vagyok!
Puszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Boldog vagyok!
Na látod, megmondtam én...
Örülök, hogy örülsz és kívánom, hogy tartson sokáig! (Ez egy válasz Crazy-Baby üzenetére (2004. 09. 23. csütörtök 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 09. 23. csütörtök 20:48
Örülök, hogy örülsz és kívánom, hogy tartson sokáig! (Ez egy válasz Crazy-Baby üzenetére (2004. 09. 23. csütörtök 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Boldog vagyok!
Boldog vagyok!
Köszike!
Puszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz (Ez egy válasz rilu üzenetére (2004. 09. 24. péntek 16:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 09. 24. péntek 16:08
Puszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz (Ez egy válasz rilu üzenetére (2004. 09. 24. péntek 16:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Na látod, megmondtam én...
Örülök, hogy örülsz és kívánom, hogy tartson sokáig!
Örülök, hogy örülsz és kívánom, hogy tartson sokáig!