Nálunk egy max 30évesnek lehetne próbálkozni. Az egyik hölgy 47 a másik 57.
Egy idösebb hölgyel én is szeretkeznék. Tudom milyen.
Én vágyom egy idősebb hölgyre min 44 évesre. Ezek a hölgyek nagyon felizgatnak. Bakancslistámon kipipálnám.
A 44 még nem is idősebbnek számít.
Inkább Milfnek. Még javában védekezniük kell szetetkezés közben.
Viszont egy bő 50 es, vagy még érettebb hölgy már felszabadultan szeretkezik mert nem lehet terhes.
Inkább Milfnek. Még javában védekezniük kell szetetkezés közben.
Viszont egy bő 50 es, vagy még érettebb hölgy már felszabadultan szeretkezik mert nem lehet terhes.
Egyébbként a 40- 50 közöttiík is igazi vadmacskák már.
Nekem is élmény volt 50 éves volt. Újra keresem.
Sziasztok!
Nos, az én partnerem inkább a 60-as korosztályt képviseli. 18 évet ver rám, de még így is fel kell kötnöm a gatyám ha tartani akarom a tempót. Tiniket megszégyenítő puncival áldotta meg a Teremtő. Végtelenül ízletes és formás. És kellően szűk is.
A hölgy simán letagadhat vagy 15 évet, köszönhető a rendszeres tornának, masszázsnak, testápolásnak.
Nem is olyan rég 7 orgazmusig tudtam felhangolni, ami engem is extra élvezethez juttatott.
Szóval, vannak még csodák, csak nyitott szemmel kell járni.
Nos, az én partnerem inkább a 60-as korosztályt képviseli. 18 évet ver rám, de még így is fel kell kötnöm a gatyám ha tartani akarom a tempót. Tiniket megszégyenítő puncival áldotta meg a Teremtő. Végtelenül ízletes és formás. És kellően szűk is.
A hölgy simán letagadhat vagy 15 évet, köszönhető a rendszeres tornának, masszázsnak, testápolásnak.
Nem is olyan rég 7 orgazmusig tudtam felhangolni, ami engem is extra élvezethez juttatott.
Szóval, vannak még csodák, csak nyitott szemmel kell járni.
50 es 60 as hölgyek nagyonjók tudják mitől fogsz begerjedni
idősebb hölgyet kényesztetnék
Idösebb hölgyhöz vagy párhoz csatlakoznék a hölgy örömére....
36éves voltam, ő 58 Imádtam!
A videómon lévő hölgy 46 volt akkor. Azóta volt még két negyvenes partnerem. Imádom őket.
Bocs...negyvenes és 46,az még nagyon messze van az öregtől
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 17. kedd 18:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 17. kedd 18:52
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 17. kedd 18:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3911802)
A videómon lévő hölgy 46 volt akkor. Azóta volt még két negyvenes partnerem. Imádom őket.
Jogos. Bár a 20 év különbség nagy szó volt.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 12. 17. kedd 19:08), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 12. 17. kedd 19:08), amit ide kattintva olvashatsz)
50 es 60 as de a 70 es ist beválalnám ha lene jeletkezö szivesen fogadnám.privatba ketesetek
26 éves voltam én Ő 53.... 6 hónapig tartott, nagyon jó volt...
szivesen dugnák öreg puncit
Nálúnk a feleség 53 a legjóbb mégis nehéz talální normális pasit párt
Kik? Kik dugnák?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 18. szerda 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 18. szerda 13:41
Törölt felhasználó (4249882)
szivesen dugnák öreg puncit
micsoda popsija van annak a hölgynek!
2019. 12. 17. kedd 18:52
Törölt felhasználó (3911802)

Tabadí

Kelly