mindehol van foglaló!!
Sziasztok!
Eger és környékén keresünk!
Eger és környékén keresünk!
Sziasztok. Gang bang partyhoz csatlakoznék, ha lesz ilyen szilveszterkor.
Sziasztok!
Szilveszter éjszakára keresek hölgyet, párokat!
Semmi sem kötelező!
Zempléni régióban, de ha távolabbról, akkor 1 pár itt tud aludni!!
Az idő rövidsége miatt fontos a videó beszélgetés!
Továbbiak az adatlapomon!
Szilveszter éjszakára keresek hölgyet, párokat!
Semmi sem kötelező!
Zempléni régióban, de ha távolabbról, akkor 1 pár itt tud aludni!!
Az idő rövidsége miatt fontos a videó beszélgetés!
Továbbiak az adatlapomon!
40es potens 190/92 19/6 pasi szilveszteri elfoglaltságot keres
Budapest 9. Kerületben bulit tartunk 31én. 30as 40es korosztályból szívesen várunk csinos jelentkezőket.
Ha esetleg a Csepel szigeten tartana pár szilveszteri bulit, és pasiként , örülnék a privát megkeresésének, hogy le tudjuk beszélni a részleteket!
Ezért a kamera, minden résztvevő között...ne itt derüljön ki ha ellentét van. A bizalom ott alakulna ki....
(Ez egy válasz beszálló 72 üzenetére (tegnap 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 18:05
Előre senki sem utal! Mi a garancia,hogy létező a buli? Gondold át sok átvágás miatt tart itt a dolog. Viszont azt is meg értem,hogy a létszám miatt kellene a biztos résztvevők számára. Ez róka fogta csuka.
Előre senki sem utal! Mi a garancia,hogy létező a buli? Gondold át sok átvágás miatt tart itt a dolog. Viszont azt is meg értem,hogy a létszám miatt kellene a biztos résztvevők számára. Ez róka fogta csuka.
(Ez egy válasz Tükör Pár üzenetére (tegnap 16:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Kedves, diszkrét pàrt keresek holnap esti talàlkozàsra. Helyem van.
Kedves, diszkrét pàrt keresek holnap esti talàlkozàsra. Helyem van.
Volt már ilyen átvágás hallottam róla.
(Ez egy válasz agermi üzenetére (tegnap 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 17:52
Azt gondoltad majd valaki készülődik neked hellyel meg minden finomsággal, te meg el sem mégy!
El vagy tévedve
El vagy tévedve
Azt gondoltad majd valaki készülődik neked hellyel meg minden finomsággal, te meg el sem mégy!
El vagy tévedve
El vagy tévedve
Hogy oda is érjen, az nem csodálkozik ezen...
Ez mindenhol így működik, kivéve ha páran összeülnek de ott is oszlanak a költségek . Semmi sincs ingyen!
Sziasztok!
Utazni tudó valós 2-3 pasit keresünk holnap délelőtti, kora délutáni gang bang partyra. Üzenetet privátban várunk! Viber elérhetőség előny.
Kriszta&Peti
Utazni tudó valós 2-3 pasit keresünk holnap délelőtti, kora délutáni gang bang partyra. Üzenetet privátban várunk! Viber elérhetőség előny.
Kriszta&Peti
Erre a bulira se jelentkezett senki.....lehet velünk van a gond?
Ó elnézést küldtem privatot is amit most néztem hogy nem ment el amiben elérhetőséget küldtem egy magán sw partihoz.
(Ez egy válasz hattila39 üzenetére (tegnap 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Mi ott leszünk a párommal. (Ez egy válasz juva1977 üzenetére (2025. 12. 28. vasárnap 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 28. vasárnap 11:55
Mi ott leszünk a párommal. (Ez egy válasz juva1977 üzenetére (2025. 12. 28. vasárnap 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
A debreceni lovardában lesz innen valaki a szilveszteri bulin?
Pár, lány, vagy pasi?
A debreceni lovardában lesz innen valaki a szilveszteri bulin?
Pár, lány, vagy pasi?
Sziasztok, màtészalka térségében szilveszter este?mi hàzaspàr vagyunk
Sziasztok! Békéscsabán szilveszteri buliba csatlakoznék...negyvenes sportos férfi vagyok...

Dirty Barbie

Polina K