Ó elnézést küldtem privatot is amit most néztem hogy nem ment el amiben elérhetőséget küldtem egy magán sw partihoz.
(Ez egy válasz hattila39 üzenetére (tegnap 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Mi ott leszünk a párommal. (Ez egy válasz juva1977 üzenetére (2025. 12. 28. vasárnap 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 28. vasárnap 11:55
Mi ott leszünk a párommal. (Ez egy válasz juva1977 üzenetére (2025. 12. 28. vasárnap 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
A debreceni lovardában lesz innen valaki a szilveszteri bulin?
Pár, lány, vagy pasi?
A debreceni lovardában lesz innen valaki a szilveszteri bulin?
Pár, lány, vagy pasi?
Sziasztok, màtészalka térségében szilveszter este?mi hàzaspàr vagyunk
Sziasztok! Békéscsabán szilveszteri buliba csatlakoznék...negyvenes sportos férfi vagyok...
Csodálatos szép napot!
Sziasztok!
Tolna megye nagyon kiesne Nektek? (Ez egy válasz rob1 üzenetére (tegnap 12:55), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 12:55
Sziasztok!
Tolna megye nagyon kiesne Nektek? (Ez egy válasz rob1 üzenetére (tegnap 12:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Kifutottunk az időből és lemaradtunk a tervezett szilveszteri programról. Keresünk valami izgalmas programot egy emlékezetes éjszaka eltöltéséhez. 50-es fiatalos sportos pár vagyunk. Megkereséseket privátban fogadjuk
Csodálatos szép napot!
Sziasztok!
Napok óta írom, én is örömmel csinálnék egy szilveszteri bulit, de senkit nem érdekel.
Akár ma estétől 2.-án délutánig is ha lenne rá igény.
Az is igaz, hogy nem 200 fő részére, csak 6-8 taggal.
Én egyedül vagyok ugyan, de a kis kertes házamban, Tolna megyében egy kis faluban.
Amennyiben érdekelne Titeket, privát levélben megbeszélhetjük a részleteket.
Csak bízni tudok abban, hogy lennénk többen is. (Ez egy válasz hattila39 üzenetére (tegnap 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 13:52
Sziasztok!
Napok óta írom, én is örömmel csinálnék egy szilveszteri bulit, de senkit nem érdekel.
Akár ma estétől 2.-án délutánig is ha lenne rá igény.
Az is igaz, hogy nem 200 fő részére, csak 6-8 taggal.
Én egyedül vagyok ugyan, de a kis kertes házamban, Tolna megyében egy kis faluban.
Amennyiben érdekelne Titeket, privát levélben megbeszélhetjük a részleteket.
Csak bízni tudok abban, hogy lennénk többen is. (Ez egy válasz hattila39 üzenetére (tegnap 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Szilveszterre keresünk swinger bulit vagy házi bulit.Utazni tudunk.
szia köszönjük a hozzá szolást epitö volt nagyon .Tudjuk mi is.
(Ez egy válasz Lilu és Laci üzenetére (tegnap 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 14:29
Sziasztok. Ilyenkor m!r elég nehéz normális helyet találni,mindenütt teltház.
Sziasztok. Ilyenkor m!r elég nehéz normális helyet találni,mindenütt teltház.
(Ez egy válasz hattila39 üzenetére (tegnap 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 13:52
Sziasztok ! Szilveszterre hölgyet vagy part keresünk ..Helyünk van .D&M
Sziasztok bevállalós szóló lányt/hölgyet keresünk hármas játszadozásra.
Sziasztok. Ha volna néhány pár, akinek lenne kedve egy szilveszteri buli hoz, Dunaujvárosba, akkor szervezzük össze, normális, bulizásra alkalmas helyem lenne! A többi meg csak rajtunk múlik! Semmi sem kötelező, csak az oév elbucsuztatása, az új év köszöntése! A többi meg alakul!
szilveszter éjszakára párt keresünk
Makón pár 1 én?
Sziasztok. Kifutottunk az időből és lemaradtunk a tervezett szilveszteri programról. Keresünk valami izgalmas programot egy emlékezetes éjszaka eltöltéséhez. 50-es fiatalos sportos pár vagyunk. Megkereséseket privátban fogadjuk
Sziasztok!
Köszi, beszélünk! (Ez egy válasz Goldeneye50 üzenetére (tegnap 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszi, beszélünk! (Ez egy válasz Goldeneye50 üzenetére (tegnap 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Párt fogadnánk szilveszter éjszakára
Sziasztok! A feleségemmel szilveszteri utcabálon leszünk Debrecenben és Hajdúszoboszlón! Szívesen megismerkednénk hozzánk hasonló házaspárral! Ünnepeljük együtt! Mi átlagos diszkrét 50-es házaspár vagyunk! Talán egy kis intimitás is belefér! Teltebb alkat, illetve érettebb korosztály előny! Telefonos víberes kapcsolat az egyeztetéshez szükséges! Maximális titokban!
Szilveszterre (is) keresek játszótársat vagy társakat (hölgyet, párt). Árpád-híd környéke, a város felett.
Sziasztok! 50 éves perverz bi pasi vagyok, biszex szilveszteri bulihoz csatlakoznék!
Nyitott gondolkodású, perverz dolgokat is szerető pasi vagyok!
Magányos hölgyek, shemale társasága is szívesen lennék!
Kezdjük az évet élvezetesen!
Mobilis vagyok!
Nyitott gondolkodású, perverz dolgokat is szerető pasi vagyok!
Magányos hölgyek, shemale társasága is szívesen lennék!
Kezdjük az évet élvezetesen!
Mobilis vagyok!

Dirty Barbie

nagycici88
Evelyn