Sziasztok ! Mi megyünk
(Ez egy válasz Rosé üzenetére (2025. 12. 29. hétfő 17:47), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Rosé üzenetére (2025. 12. 29. hétfő 17:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! 50 éves perverz bi pasi vagyok, biszex szilveszteri bulihoz csatlakoznék!
Nyitott gondolkodású, perverz dolgokat is szerető pasi vagyok!
Magányos hölgyek, shemale társasága is szívesen lennék!
Kezdjük az évet élvezetesen!
Mobilis vagyok!
Nyitott gondolkodású, perverz dolgokat is szerető pasi vagyok!
Magányos hölgyek, shemale társasága is szívesen lennék!
Kezdjük az évet élvezetesen!
Mobilis vagyok!
Én is csatlakoznék buliba!
(Ez egy válasz Déw20 üzenetére (2025. 12. 29. hétfő 16:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Tik-Takba jön innen még valaki a szilveszteri bulira?
Szilveszteri buliba csatlakoznék ahol van még hely/lehetőség.
Babett, leszel Paradiseban?
Mert akkor tényleg jó ajánlat
(Ez egy válasz Babettbitch üzenetére (2025. 12. 29. hétfő 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Mert akkor tényleg jó ajánlat
(Ez egy válasz Babettbitch üzenetére (2025. 12. 29. hétfő 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Oroszlány 60 km-es körzetéből keresnék hölgyet, csaj társaságot, 18-54 éves korig szilveszteri bulira és jó sok xxx-re hozzám. Nagyon hiányzik a punci íze, tövig benyalok, megiszom a sok kiaramló nedvedet. Sok egyébe is bnne vagyok, ha felkeltette érdeklődésedet akkor írj.
Sziasztok, ki jön még Glory Caféba Szilveszterezni? Mi biztosan ott leszünk
reméljük az előző évhez hasonlóan élvezettel teli buli lesz. rajtunk nem múlik
reméljük az előző évhez hasonlóan élvezettel teli buli lesz. rajtunk nem múlik
Club Paradise.
(Ez egy válasz ARAUCANA üzenetére (2025. 12. 29. hétfő 12:05), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz ARAUCANA üzenetére (2025. 12. 29. hétfő 12:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Mi is hasonlót keresünk! Írjatok privátban, ha érdekes lehet!
Üdv,
L,H (Ez egy válasz AdGold01 üzenetére (2025. 12. 29. hétfő 12:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi is hasonlót keresünk! Írjatok privátban, ha érdekes lehet!
Üdv,
L,H (Ez egy válasz AdGold01 üzenetére (2025. 12. 29. hétfő 12:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Békéscsabán szilveszteri buliba csatlakoznék...
Szilveszteri jelentkezést 32 fővel lezártuk.Amennyiben valaki betegség,stb miatt lemondaná,csak telefonon tud érdeklődni,köszönöm a megértést,Melitta ,és Laci
előzmény!!
(Ez egy válasz bakla üzenetére (2025. 12. 29. hétfő 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 29. hétfő 12:43
Sziasztok!
Szilveszteri programot keresünk.
Házibuli, wellness, kaland, élvezetek…
Csodálatos szép napot Mindenkinek!
Nem fontossági sorrendbe, de --->>
Hölgyek, Urak, Párok!
Örömmel szerveznék szilveszteri bulit, akár egy-két nappal hosszabbat is 6-8 személy részére, ha lenne jelentkező.
Csak olyanok jelentkezzenek, akik komolyan is gondolják és el is jönnek.
Parkolás is megoldható.
Jelentkezni privát levélbe.
Előre is mindenkinek Boldog Új Évet Kívánok!
Nem fontossági sorrendbe, de --->>
Hölgyek, Urak, Párok!
Örömmel szerveznék szilveszteri bulit, akár egy-két nappal hosszabbat is 6-8 személy részére, ha lenne jelentkező.
Csak olyanok jelentkezzenek, akik komolyan is gondolják és el is jönnek.
Parkolás is megoldható.
Jelentkezni privát levélbe.
Előre is mindenkinek Boldog Új Évet Kívánok!
Sziasztok!
Szilveszterkor hasonló korú igényes, nagy farkú pasi csatlakozhatna hozzánk közös élvezetekre.
Még mindig senki??
(Ez egy válasz ARAUCANA üzenetére (2025. 12. 25. csütörtök 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz ARAUCANA üzenetére (2025. 12. 25. csütörtök 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Szilveszterre keresnénk privát bulit
40es kedves, potens 190/92 19/6 pasi keres szilveszteri elfoglaltságot .-)
Szilveszteri party:: 2025.12.31.én 17.00 órai kapunyitással elkezdjük az évet búcsúztatni!!Szeretettel várunk a Duplicatos Ludos nudista wellness,szórakoztató sw parkban,egy élvezetes ,vidám,zenés gátlásoktól mentes swinger és wellness buliba!!A jelentkezést 30.án lezárjuk
A jó bevált programjaink ! 1 párnak van még lehetősége jönni,akkor tud még jönni 1 pasi!!!!
-Érkezés,-Welcome drink,Ismerkedés a társasággal,Buli szervezése magatoknak,masszázsjegyek szétosztása
-Masszázsjegyek leadása,jelentkezés a masszőrnél
-Ünnepi vacsoráig: Jakuzzi,(Kinti forró hidrodézsa), masszázs,koktélbár,hangolódás az éjszakára
-Szauna 18.00 órától használható,A szauna mesterekkel 20.00 kor kezdődnek a felöntések. Kb hajnal 2 óráig tartanak!
-Szobák használata folyamatosan használható!Tegyetek magatok alá mindenképpen lepedőt!
-Étkezés(Kemencés ételek,sültek)
-Zene,buli beindul!
-Éjfélkor ünnepi köszöntő
-Tombola
2026 menü:Virsli, lencse.Mulatás hajnalig!
Helyszínünk
Őrbottyán.
Viber:
Szállásunk betelt!! Kapuzárás 5.00 órakor
A jó bevált programjaink ! 1 párnak van még lehetősége jönni,akkor tud még jönni 1 pasi!!!!
-Érkezés,-Welcome drink,Ismerkedés a társasággal,Buli szervezése magatoknak,masszázsjegyek szétosztása
-Masszázsjegyek leadása,jelentkezés a masszőrnél
-Ünnepi vacsoráig: Jakuzzi,(Kinti forró hidrodézsa), masszázs,koktélbár,hangolódás az éjszakára
-Szauna 18.00 órától használható,A szauna mesterekkel 20.00 kor kezdődnek a felöntések. Kb hajnal 2 óráig tartanak!
-Szobák használata folyamatosan használható!Tegyetek magatok alá mindenképpen lepedőt!
-Étkezés(Kemencés ételek,sültek)
-Zene,buli beindul!
-Éjfélkor ünnepi köszöntő
-Tombola
2026 menü:Virsli, lencse.Mulatás hajnalig!
Helyszínünk
Őrbottyán.
Viber:
Szállásunk betelt!! Kapuzárás 5.00 órakor

Dirty Barbie

szendepár
Joey Hart