40es kedves, potens 190/92 19/6 pasi keres szilveszteri elfoglaltságot .-)
Szilveszteri party:: 2025.12.31.én 17.00 órai kapunyitással elkezdjük az évet búcsúztatni!!Szeretettel várunk a Duplicatos Ludos nudista wellness,szórakoztató sw parkban,egy élvezetes ,vidám,zenés gátlásoktól mentes swinger és wellness buliba!!A jelentkezést 30.án lezárjuk
A jó bevált programjaink ! 1 párnak van még lehetősége jönni,akkor tud még jönni 1 pasi!!!!
-Érkezés,-Welcome drink,Ismerkedés a társasággal,Buli szervezése magatoknak,masszázsjegyek szétosztása
-Masszázsjegyek leadása,jelentkezés a masszőrnél
-Ünnepi vacsoráig: Jakuzzi,(Kinti forró hidrodézsa), masszázs,koktélbár,hangolódás az éjszakára
-Szauna 18.00 órától használható,A szauna mesterekkel 20.00 kor kezdődnek a felöntések. Kb hajnal 2 óráig tartanak!
-Szobák használata folyamatosan használható!Tegyetek magatok alá mindenképpen lepedőt!
-Étkezés(Kemencés ételek,sültek)
-Zene,buli beindul!
-Éjfélkor ünnepi köszöntő
-Tombola
2026 menü:Virsli, lencse.Mulatás hajnalig!
Helyszínünk
Őrbottyán.
Viber:
Szállásunk betelt!! Kapuzárás 5.00 órakor
A jó bevált programjaink ! 1 párnak van még lehetősége jönni,akkor tud még jönni 1 pasi!!!!
-Érkezés,-Welcome drink,Ismerkedés a társasággal,Buli szervezése magatoknak,masszázsjegyek szétosztása
-Masszázsjegyek leadása,jelentkezés a masszőrnél
-Ünnepi vacsoráig: Jakuzzi,(Kinti forró hidrodézsa), masszázs,koktélbár,hangolódás az éjszakára
-Szauna 18.00 órától használható,A szauna mesterekkel 20.00 kor kezdődnek a felöntések. Kb hajnal 2 óráig tartanak!
-Szobák használata folyamatosan használható!Tegyetek magatok alá mindenképpen lepedőt!
-Étkezés(Kemencés ételek,sültek)
-Zene,buli beindul!
-Éjfélkor ünnepi köszöntő
-Tombola
2026 menü:Virsli, lencse.Mulatás hajnalig!
Helyszínünk
Őrbottyán.
Viber:
Szállásunk betelt!! Kapuzárás 5.00 órakor
Sziasztok!
Kedves, diszkrét bi férfitagu pàr csatlakozhatna hozzàm szilveszterre. Helyem van.
Kedves, diszkrét bi férfitagu pàr csatlakozhatna hozzàm szilveszterre. Helyem van.
Párok csajok csatlakoznrk
Pogányi szállás nagyon bejött!Itthon ez a legjobb szálloda most szerintem.Pécs,Villány,Harkány csomó lehetőség.
Szilveszterre is sikerült foglalnom de igazából 30.-ára keresnék párokat 31-e is jó lehet de ez az elvárás hogy 31-én bulizni kell ez mindig is taszitó volt nekem.Persze nyugodtan írjatok.
Szilveszterre is sikerült foglalnom de igazából 30.-ára keresnék párokat 31-e is jó lehet de ez az elvárás hogy 31-én bulizni kell ez mindig is taszitó volt nekem.Persze nyugodtan írjatok.
Szilveszterkor egy igényes pasi csatlakozhatna hozzánk közös élvezetekre. Nálunk de utazni is tudunk.
Zala megyében pár csatlakozna szilveszterre társasághoz.
Hat oda én is szívesen mennék
(Ez egy válasz Kritya üzenetére (2025. 12. 28. vasárnap 18:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, 30.a délutánra keresünk egy jó megjelenésű aktív férfit heteró alapon. Adatlapot olvass
Szólj ha van ,megyek én is xD
(Ez egy válasz Tulipan2 üzenetére (2025. 12. 28. vasárnap 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Békéscsabán szilveszteri buliba csatlakoznék...
Szilveszter estére párhoz csatlakoznék!
Sziasztok. Szilveszterre programot keresek. Magányos hölgy, párok előnyben!
Hajdú Biharba szilveszteri bulit keresnénk. Pár vagy több pasi. Esetleg hotelben meglátogatnánk.
Én csinálnék, de senki nem jelentkezett még.
Sajnos Ti meg kicsit messze Vagytok. Bár ez relatív. (Ez egy válasz Csaba740421 üzenetére (2025. 12. 28. vasárnap 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 28. vasárnap 14:11
Sajnos Ti meg kicsit messze Vagytok. Bár ez relatív. (Ez egy válasz Csaba740421 üzenetére (2025. 12. 28. vasárnap 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Kimondottan biszex Szilveszteri
bulit nem szervez valaki?
Legalább 6 fő!
Legalább 6 fő!
Veszprém megyében jakuzzis,dézsafürdős,szaunás buli?
Társasághoz,párokhoz csatlakoznék. Heves,Pest,Szolnok,Borsod megye
Pár,akinek van kiadó apartman jacuzzival,vagy dézsafürdővel?
Kimondottan biszex Szilveszteri
Legalább 6 fő!
Legalább 6 fő!
Sziasztok!
A debreceni lovardában lesz innen valaki a szilveszteri bulin?
Pár, lány, vagy pasi?
A debreceni lovardában lesz innen valaki a szilveszteri bulin?
Pár, lány, vagy pasi?

Dirty Barbie

KisCsaládunk