Sziasztok! Pàrt fogadnék ma este-éjjel.
40es 190/92 19/6 kedves pasi csatlakozna szilveszterezni
Sziasztok. Mai napra 12.31 meglévő négyesünkhőz keresnénk 2-3 párt együtt eltölteni a szilvesztert, hely adott Baranyában. Zene, Buli ,Tánc , és ha minden jól alakúl akkor SEX
Csak valós párok !
Csak valós párok !
Balatonfüred - Veszprém környékén ma este szívesen társulnék párhoz vagy nőhöz. Utazni is tudok távolabb .
Magas,izmos,nagyfarkú srác vagyok . Csak heterot keresek .
Magas,izmos,nagyfarkú srác vagyok . Csak heterot keresek .
Szekszárdi városi szilveszteri koncerten párral ismerkedünk ha véletlen arra járna valaki
Te a faszt imádod
(Ez egy válasz Ritustamas üzenetére (2025. 12. 31. szerda 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 31. szerda 11:24
Mi és a barátaink a Glory Caféban töltjük a Szilvesztert. Reggelig tart a buli
gyönyörű dús hölgyek jó fej társaság. Nem kell előre bejelentkezni. Érdemes megnézni Weboldalon a részleteket. Mi is vendégek vagyunk akik imádják a jó társaságot. BUÉK Mindenkinek
gyönyörű dús hölgyek jó fej társaság. Nem kell előre bejelentkezni. Érdemes megnézni Weboldalon a részleteket. Mi is vendégek vagyunk akik imádják a jó társaságot. BUÉK Mindenkinek
Üdv mindenkit,jön valaki estére jászberényben utcabál szilveszteri buli,,?
14 fős, magánházban tartott házibuliba (6 pár, 2 szóló férfi) szívesen szorítanánk helyet egy-két szóló hölgynek.
Budapest 3. kerület, nem dohányzó, 50-60 év közötti társaság.
Budapest 3. kerület, nem dohányzó, 50-60 év közötti társaság.
Boldog új évet kívánunk, minden valós csoport tagnak.
Sziasztok !
MA vagy holnap Budapesten Zuglóban van helyem ha valaki laza erotikus kalandra keres , NŐT vagy párt egy meghitt nyogodt estére.
Beszélgetés, erotikus masszirozás, simogatás gyengédség amit tudok adni.
Üzenetben keress légyszi.
MA vagy holnap Budapesten Zuglóban van helyem ha valaki laza erotikus kalandra keres , NŐT vagy párt egy meghitt nyogodt estére.
Beszélgetés, erotikus masszirozás, simogatás gyengédség amit tudok adni.
Üzenetben keress légyszi.
Mi és a barátaink a Glory Caféban töltjük a Szilvesztert. Reggelig tart a buli
Kedves Babett, ismét tökéletessen igazad van!
Este tali!!!
Este tali!!!
A régi nagy szervezők esetében nincs előleg utalás de a köménymag és a törzsvendég gárda a biztosíték. De minden klub és privát buli más és más. Egy biztos ha valaki ígéri hogy elmegy és utána mégsem az a következő bulira nincs meghívva és abban a közösség sem bízik. Azt szeretjük és tiszteljük aki nem kamuzik ennyire egyszerű
(Ez egy válasz ani82 üzenetére (2025. 12. 31. szerda 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 31. szerda 11:01
Sziasztok! De igen! Egy valós jó buliba, mindig is volt,és van is előleg utalás! Ez kell a hely foglalás,ill.a kaja vásárlás miatt is! Arról nem beszélve,hogy vannak bulik,ahol létszám limit van. Vagy is aki utalja az előleget,az komolyan is gondolja,és ott is lesz az adott buliban,és nem veszi el a lehetőséget esetlegesen másoktól... Előre tud mindenki minden infót,4-es videó beszélgetés,és az adatlap olvasása,ez is lehet egy biztosíték annak,ki új.
BUÉK mindenkinek,élvezzétek az életet,mert csak 1x élünk!
Van olyan hölgy aki egyedűl tölti a szilvesztert ?
Ha igen szívesen társulnák
Ha igen szívesen társulnák
Ez a tökéletes igazság!
(Ez egy válasz Babettbitch üzenetére (2025. 12. 31. szerda 05:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 31. szerda 05:30
Olvasom itt a polemizálásokat többek közt arról, hogy mekkora a bizalmatlanság a privát szervezésű bulikkal szemben, de ugyanakkor meg mindenki ezerrel keresi ezeket a privát bulikat. De úgy ám, mintha kötelező lenne.
Én csak azt nem értem, hogy miért keresik annyian, ha azért a kétely is megfogalmazódik, nem lenne egyszerűbb egy direkt ezzel foglalkozó vállalkozást választani, - "swinger club" a neve.
Akkor biztosan nem nyúlja le a pénzt senki, a befizetett összegért cserébe biztosítva van a tuti fix hely. Nincs lehúzás. Nem sokkal egyszerűbb? Nem tudom, én szeretek a biztosra fogadni, - mintsem később bánkódni...
A társaság is kb. pont annyira lesz ismeretlen, mint egy neten szerveződő bulin... ráadásul nem kell ilyen-olyan kamerás, előismerkedős szeánszokra pazarolni az időt.
Na mindegy, lehet, hogy csak én gondolkodom ilyen faék egyszerűséggel, és a jövő a mindent túlbonyolítóké...
Én csak azt nem értem, hogy miért keresik annyian, ha azért a kétely is megfogalmazódik, nem lenne egyszerűbb egy direkt ezzel foglalkozó vállalkozást választani, - "swinger club" a neve.
Akkor biztosan nem nyúlja le a pénzt senki, a befizetett összegért cserébe biztosítva van a tuti fix hely. Nincs lehúzás. Nem sokkal egyszerűbb? Nem tudom, én szeretek a biztosra fogadni, - mintsem később bánkódni...
A társaság is kb. pont annyira lesz ismeretlen, mint egy neten szerveződő bulin... ráadásul nem kell ilyen-olyan kamerás, előismerkedős szeánszokra pazarolni az időt.
Na mindegy, lehet, hogy csak én gondolkodom ilyen faék egyszerűséggel, és a jövő a mindent túlbonyolítóké...
Sziasztok! 50 éves perverz bi pasi vagyok, biszex szilveszteri bulihoz csatlakoznék!
Nyitott gondolkodású, perverz dolgokat is szerető pasi vagyok!
Magányos hölgyek, shemale társasága is szívesen lennék!
Kezdjük az évet élvezetesen!
Mobilis vagyok!
Nyitott gondolkodású, perverz dolgokat is szerető pasi vagyok!
Magányos hölgyek, shemale társasága is szívesen lennék!
Kezdjük az évet élvezetesen!
Mobilis vagyok!
Sziasztok! De igen! Egy valós jó buliba, mindig is volt,és van is előleg utalás! Ez kell a hely foglalás,ill.a kaja vásárlás miatt is! Arról nem beszélve,hogy vannak bulik,ahol létszám limit van. Vagy is aki utalja az előleget,az komolyan is gondolja,és ott is lesz az adott buliban,és nem veszi el a lehetőséget esetlegesen másoktól... Előre tud mindenki minden infót,4-es videó beszélgetés,és az adatlap olvasása,ez is lehet egy biztosíték annak,ki új.
(Ez egy válasz beszálló 72 üzenetére (2025. 12. 30. kedd 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 30. kedd 18:05
(Ez egy válasz beszálló 72 üzenetére (2025. 12. 30. kedd 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Előre senki sem utal! Mi a garancia,hogy létező a buli? Gondold át sok átvágás miatt tart itt a dolog. Viszont azt is meg értem,hogy a létszám miatt kellene a biztos résztvevők számára. Ez róka fogta csuka.
Ma Budapest 9. Kerületben bulink lesz. Csinos 30as 40es korosztályból jön mindenki. Lehet még jelentkezni. Melinda és Péter
Jó arcok! ❤️
(Ez egy válasz NagyesVastag22cm üzenetére (2025. 12. 31. szerda 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 31. szerda 10:36
Két hetero pasi párhoz vagy buliba?
30 éves pasik vagyunk legjobb haverommal
30-31 évesek
180/85kg
175/80kg
Kék szemünk van, és barna hajunk
Kitartóak vagyunk!=)
Keressük a helyünket mára
30 éves pasik vagyunk legjobb haverommal
30-31 évesek
180/85kg