Erre több lehetőség is van: 1) ha van párod, akkor nincs más teendőd, mint rávenni őt, 2) vannak fizetős lányok, akikkel ezt megteheted (figyelem! ők nem kurvák, tehát velük nem dughatsz...)
(Ez egy válasz Meztelen ember üzenetére (2025. 12. 29. hétfő 05:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Csak erre egy női birkozo partner is kellene.
(Ez egy válasz gina26 üzenetére (2025. 12. 28. vasárnap 06:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 28. vasárnap 06:49
Érdemes kipróbálni pl azt, hogy milyen amikor ráül az arcodra és győzelme jeleként elélvez az arcodon...
Én kiprobálnám szívesen.Persze partner is kellenne hozzá ami sajnos nincs.
Érdemes kipróbálni pl azt, hogy milyen amikor ráül az arcodra és győzelme jeleként elélvez az arcodon...
Férfiként meztelen birkozni egy növel izgalmas dolog lehet. Jó kis játék lehet.
Amúgy van itthon több olyan stúdió is, ami ezzel foglalkozik. A legismertebb talán Antscha stúdiója.
Igen. Azt is jó figyelni
(Ez egy válasz AttilaGG üzenetére (2025. 12. 23. kedd 06:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Azt is jó lehet figyelni.
(Ez egy válasz gina26 üzenetére (2025. 12. 22. hétfő 18:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 22. hétfő 18:41
Már önmagában az is izgató, ha valaki két nő közötti bírkózást figyeli, de férfiként egy nővel bírkózuni meztelenül, az valami új dimenzió.
Már önmagában az is izgató, ha valaki két nő közötti bírkózást figyeli, de férfiként egy nővel bírkózuni meztelenül, az valami új dimenzió.
(Ez egy válasz AttilaGG üzenetére (2025. 12. 22. hétfő 18:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 22. hétfő 18:37
Sajnos tapasztalatom nincs benne.Sokszor láttam már ilyen felvételt.Én ki probálnám.Nekem tetszik ez a dolog nagyon.
Sajnos tapasztalatom nincs benne.Sokszor láttam már ilyen felvételt.Én ki probálnám.Nekem tetszik ez a dolog nagyon.
Volt valakinek már benne része? Sokan láttak már ilyen videót. Sok fajtája létezik: megjátszott, sportos, igazi, meztelen, ruhában stb. Magyarországon nincs hagyománya, főleg az USA-ból indult, de a 70-s években Németországban elkezdték a magukat kipróbálni akaró nők. Nekem volt szerencsém a párommal kipróbálni. Ebből láthattok is egy fotósorozatot a képein között. Valakinek van tapasztalata ebben?

gina26

N90
Ivy Kerns