Pedig ez lenne a célja szerintem egy sex hotelnek
(Ez egy válasz Palesz üzenetére (2026. 01. 23. péntek 21:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 23. péntek 21:04
Mi 2 éve voltunk és jövőhéten megint megyünk. Nagyon jó hely pláne a privát wellness. De érdemes átmenni a várfürdőbe is illetve csavarogni a városban.
Mi szinte minden èvben megyünk,voltunk a köràgyasban,ès az üvegfalú fürdőkàdasban is,vègigszexeltük a privàt wellnest(szauna,jakuzzi,masszàzsàgy)de nagy gond szerintünk,hogy nincs ismerkedèsi est program.Pàrok jönnek mennek,ès nem volt semmi gabalyodàs,pedig jó lenne.Vacsorànàl szoktuk nèzni a pàrokat,de ismeretlenül csak nem megy oda az ember a màsik asztalàhoz,hogy "szia,ti is azèrt vagytok itt?"Pedig lehet,hogy sokan benne lennènek,csak nem tudjàk egymàsról.Amúgy hangulatos,szexi az egèsz .
Mi 2 éve voltunk és jövőhéten megint megyünk. Nagyon jó hely pláne a privát wellness. De érdemes átmenni a várfürdőbe is illetve csavarogni a városban.
Engem is érdekelne
(Ez egy válasz Szmille üzenetére (2026. 01. 23. péntek 17:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 23. péntek 17:09
Én arra lennék kíváncsi ha valaki oda megy ,fogadhat-e látogatót? Mert ugye a szex nem csak párban élvezetes.
Vagy mi a módja egy pár órás ottlétnek?
Én többször is jártam ott exemmel.Nagyon jó volt mindig.A személyzet kedves segitőkész.A szobák nagyon jók voltak.
A spa-részt érdemes kibérelni egy-egy órára...
(Ez egy válasz Spriccelő üzenetére (2026. 01. 23. péntek 17:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 23. péntek 17:54
Én voltam 2023-ban az előző párommal….Nagyon jó volt,hangulatos szoba,teli tükörrel…
Szeretnék visszamenni☺️☺️
Én voltam 2023-ban az előző párommal….Nagyon jó volt,hangulatos szoba,teli tükörrel…
Voltunk 3éve 5 napot.
Semmi negatívumot nem tudok mondani.
Az étterem ahol a reggeli meg vacsora volt az nem.a hotelban volt hanem kellemes 3 perc séta.
Mi nagyon jól éreztük magunkat.
Szemelyézet kedves volt
Szóval negatívum nem volt.
Semmi negatívumot nem tudok mondani.
Az étterem ahol a reggeli meg vacsora volt az nem.a hotelban volt hanem kellemes 3 perc séta.
Mi nagyon jól éreztük magunkat.
Szemelyézet kedves volt
Szóval negatívum nem volt.
Már kètszer jártam ott,priviben szívesen válaszolok bárkinek.
Én arra lennék kíváncsi ha valaki oda megy ,fogadhat-e látogatót? Mert ugye a szex nem csak párban élvezetes.
Már mi is nézegettük,
el kelllene mennünk egyszer...
el kelllene mennünk egyszer...
Februárban tervezzük meglátogatni, még nem voltunk de jókat mondtak róla akik már voltak.
(Ez egy válasz Fruty üzenetére (2026. 01. 23. péntek 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Tapasztalatokat szeretnék kérni. Jöhet negatív és pozitív is.

Fruty

változatos
Veronica da Sousa