Tapasztalatokat szeretnék kérni. Jöhet negatív és pozitív is.
Februárban tervezzük meglátogatni, még nem voltunk de jókat mondtak róla akik már voltak.
(Ez egy válasz Fruty üzenetére (2026. 01. 23. péntek 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Már mi is nézegettük,
el kelllene mennünk egyszer...
el kelllene mennünk egyszer...
Én arra lennék kíváncsi ha valaki oda megy ,fogadhat-e látogatót? Mert ugye a szex nem csak párban élvezetes.
Vagy mi a módja egy pár órás ottlétnek?
Már kètszer jártam ott,priviben szívesen válaszolok bárkinek.
Voltunk 3éve 5 napot.
Semmi negatívumot nem tudok mondani.
Az étterem ahol a reggeli meg vacsora volt az nem.a hotelban volt hanem kellemes 3 perc séta.
Mi nagyon jól éreztük magunkat.
Szemelyézet kedves volt
Szóval negatívum nem volt.
Semmi negatívumot nem tudok mondani.
Az étterem ahol a reggeli meg vacsora volt az nem.a hotelban volt hanem kellemes 3 perc séta.
Mi nagyon jól éreztük magunkat.
Szemelyézet kedves volt
Szóval negatívum nem volt.
Én voltam 2023-ban az előző párommal….Nagyon jó volt,hangulatos szoba,teli tükörrel…
Szeretnék visszamenni☺️☺️
A spa-részt érdemes kibérelni egy-egy órára...
(Ez egy válasz Spriccelő üzenetére (2026. 01. 23. péntek 17:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 23. péntek 17:54
Én voltam 2023-ban az előző párommal….Nagyon jó volt,hangulatos szoba,teli tükörrel…
Én többször is jártam ott exemmel.Nagyon jó volt mindig.A személyzet kedves segitőkész.A szobák nagyon jók voltak.
Engem is érdekelne
(Ez egy válasz Szmille üzenetére (2026. 01. 23. péntek 17:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 23. péntek 17:09
Én arra lennék kíváncsi ha valaki oda megy ,fogadhat-e látogatót? Mert ugye a szex nem csak párban élvezetes.
Mi 2 éve voltunk és jövőhéten megint megyünk. Nagyon jó hely pláne a privát wellness. De érdemes átmenni a várfürdőbe is illetve csavarogni a városban.
Mi szinte minden èvben megyünk,voltunk a köràgyasban,ès az üvegfalú fürdőkàdasban is,vègigszexeltük a privàt wellnest(szauna,jakuzzi,masszàzsàgy)de nagy gond szerintünk,hogy nincs ismerkedèsi est program.Pàrok jönnek mennek,ès nem volt semmi gabalyodàs,pedig jó lenne.Vacsorànàl szoktuk nèzni a pàrokat,de ismeretlenül csak nem megy oda az ember a màsik asztalàhoz,hogy "szia,ti is azèrt vagytok itt?"Pedig lehet,hogy sokan benne lennènek,csak nem tudjàk egymàsról.Amúgy hangulatos,szexi az egèsz .
Pedig ez lenne a célja szerintem egy sex hotelnek
(Ez egy válasz Palesz üzenetére (2026. 01. 23. péntek 21:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 23. péntek 21:04
Mi 2 éve voltunk és jövőhéten megint megyünk. Nagyon jó hely pláne a privát wellness. De érdemes átmenni a várfürdőbe is illetve csavarogni a városban.
Mi szinte minden èvben megyünk,voltunk a köràgyasban,ès az üvegfalú fürdőkàdasban is,vègigszexeltük a privàt wellnest(szauna,jakuzzi,masszàzsàgy)de nagy gond szerintünk,hogy nincs ismerkedèsi est program.Pàrok jönnek mennek,ès nem volt semmi gabalyodàs,pedig jó lenne.Vacsorànàl szoktuk nèzni a pàrokat,de ismeretlenül csak nem megy oda az ember a màsik asztalàhoz,hogy "szia,ti is azèrt vagytok itt?"Pedig lehet,hogy sokan benne lennènek,csak nem tudjàk egymàstól.
Bocsi,kètszer ment
Egyetértek. Jó lenne valami bár ahol lehetne iszogatni, beszélgetni, ismerkedni. Ha a folyosón vagy az étteremben látunk egy szimpatikus párt mi sem támadnánk le egyből.
(Ez egy válasz Mivagyunk79 üzenetére (2026. 01. 24. szombat 04:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 24. szombat 04:46
Mi szinte minden èvben megyünk,voltunk a köràgyasban,ès az üvegfalú fürdőkàdasban is,vègigszexeltük a privàt wellnest(szauna,jakuzzi,masszàzsàgy)de nagy gond szerintünk,hogy nincs ismerkedèsi est program.Pàrok jönnek mennek,ès nem volt semmi gabalyodàs,pedig jó lenne.Vacsorànàl szoktuk nèzni a pàrokat,de ismeretlenül csak nem megy oda az ember a màsik asztalàhoz,hogy "szia,ti is azèrt vagytok itt?"Pedig lehet,hogy sokan benne lennènek,csak nem tudjàk egymàsról.Amúgy hangulatos,szexi az egèsz .
Van bár rész! A recepció mellett! Esténként ott voltam! Én 2 szobába is invitálást kaptam! Volt aki nyitott ajtónál sexelt! Jó hely! Kedves kiszolgálással!
Mi csak pàrokat làttunk,nem is tudtuk,hogy egyedülàlló ember is foglalhat,na majd legközelebb megkèrdezzük.
Mi most novemberben voltunk, igaz privát swinger rendezvény alatt, úgyhogy kicsit át volt rendezve hotel.
A szobák nagyon jók, a wellness kicsit kics, de jó volt az is (a bárt a szervezők vitték). Hangszigetelés mintha nem is lenne, ami egyrészt tök jó, lehet hallani minden nyögést a szoba körül, másrészt az utca zaj is totál behallatszik. A legközelebbi ilyen alkalomra is szívesen megyünk.
A szobák nagyon jók, a wellness kicsit kics, de jó volt az is (a bárt a szervezők vitték). Hangszigetelés mintha nem is lenne, ami egyrészt tök jó, lehet hallani minden nyögést a szoba körül, másrészt az utca zaj is totál behallatszik. A legközelebbi ilyen alkalomra is szívesen megyünk.
Köszönöm az infot. Megnézzük milyen.
(Ez egy válasz párosan12 üzenetére (2026. 01. 24. szombat 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 24. szombat 15:51
Van bár rész! A recepció mellett! Esténként ott voltam! Én 2 szobába is invitálást kaptam! Volt aki nyitott ajtónál sexelt! Jó hely! Kedves kiszolgálással!

Fruty

jefferson