Szia, valóban az vagy, hogy ennyire nyitott a párod
(Ez egy válasz Andante74 üzenetére (2026. 03. 01. vasárnap 18:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 01. vasárnap 18:49
(Ez egy válasz Andante74 üzenetére (2026. 03. 01. vasárnap 18:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerencsés vagyok.
Szerencsések vagyunk.
Minden szexuális és egyéb gondolatunkat, vágyunkat megoszthatjuk egymással.
Azért vagyok kivételes helyzetben, mert a feleségem egyaránt élvezi a dupla puncis behatolást, mint amikor engem lát faszt szopni. Ez oda-vissza működik nálunk.
Szerencsések vagyunk.
Azért vagyok kivételes helyzetben, mert a feleségem egyaránt élvezi a dupla puncis behatolást, mint amikor engem lát faszt szopni. Ez oda-vissza működik nálunk.
Sziasztok,
Nekem is volt ilyenben részem találka is volt.
El kell fogadni ha párkapcsolatban élsz nem olyan egyszerű
Nem kell feladni, de nem egyszerű szimpi pasit találni, pláne olyat aki szintén párkapcsolatban él és hasonlót keres, bonyodalmak nélkűl, csak a pasis játékok miatt.
Sajnos semmi nem tart öröké, jó lenne találni újra alkalmi de állandó pasit
Nekem is volt ilyenben részem találka is volt.
El kell fogadni ha párkapcsolatban élsz nem olyan egyszerű
Nem kell feladni, de nem egyszerű szimpi pasit találni, pláne olyat aki szintén párkapcsolatban él és hasonlót keres, bonyodalmak nélkűl, csak a pasis játékok miatt.
Sajnos semmi nem tart öröké, jó lenne találni újra alkalmi de állandó pasit
MA du. 3 körül Magnum szaunás kaland?
Heves - vármegyében se egyszerű találni, sok a kamus vagy határozatlan ember. Vagy épp ki esel már a elfogadható távolságból amit keres. Sok mindentől függ ez az egész.
Szia!
Szeretnélek kényeztetni!
Jelezd privát üzenetben! (Ez egy válasz tintapatron üzenetére (tegnap 05:12), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 05:12
Szeretnélek kényeztetni!
Jelezd privát üzenetben! (Ez egy válasz tintapatron üzenetére (tegnap 05:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Nyiregyhaza es kornyeken sem egyszeru a helyzet. Elvezni akartam az 1 honapos szabimat itthon, de meg arra sem lehet talalni pasit, hogy szopogassam a farkát. Pedig csak elvezetet szerettem volna nyujtani viszonzas nelkul.
Meg van 1 hetem. Hátha…
Meg van 1 hetem. Hátha…
Nyiregyhaza es kornyeken sem egyszeru a helyzet. Elvezni akartam az 1 honapos szabimat itthon, de meg arra sem lehet talalni pasit, hogy szopogassam a farkát. Pedig csak elvezetet szerettem volna nyujtani viszonzas nelkul.
Meg van 1 hetem. Hátha…
Meg van 1 hetem. Hátha…
Lehetséges hogy csak ennyien vagyunk akit érdekel ez a téma?
Szerencsés vagyok.
Szerencsések vagyunk.
Szerencsések vagyunk.
Nagyon leült a csoport. Mikor megindult, nagy izgalommal olvasgattak a hozzászólásokat.
Bízom benne hogy egyszer találok itt Hatvan környékén egy hasonszőrű, nős, faszt is szerető barátot.
Bízom benne hogy egyszer találok itt Hatvan környékén egy hasonszőrű, nős, faszt is szerető barátot.
Ezt kicsit túlgondoltad! Vagy aktív vagy passzív vagy uni!!!
(Ez egy válasz bipar1 üzenetére (2026. 02. 23. hétfő 05:50), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz bipar1 üzenetére (2026. 02. 23. hétfő 05:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon izgató.Főleg ha a pár női tagja nézi esetleg be is csatlakozik….
(Ez egy válasz nudiz69 üzenetére (2026. 02. 23. hétfő 07:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 23. hétfő 07:23
A közös maszti nagyon izgat engem is. Eddig csak egyszer volt benne részem, de isteni élmény volt.
A közös maszti nagyon izgat engem is. Eddig csak egyszer volt benne részem, de isteni élmény volt.
(Ez egy válasz Aranyalmagg üzenetére (2026. 02. 13. péntek 03:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 13. péntek 03:56
Szinten ,engem is kizárólag egy szép fasz látványa izgat fel bi téren, és csak a közös-kölcsönös faszverés. Érdekes,mert maga a férfi nem ,nem vonz ,sőt a simogatás,csók,dugás vagy bármi ilyesfajta tevékenység ,inkább taszít. De ha maga a faszra koncentrálódik kézzel a kaland az meg izgalmas és bejön. Hülyén hangzik de így van. Nyilván nem kíváncsi heteró vagyok,hanem ez már bőven egy bi hajlam azért. Párom tud a dologról és maga a kalandozásom ha elmesélem neki,esetleg lát képet ,az izgalmas számára azt mondja. Volt és van is,hogy 1-2x jelen van és nézi, azt mondja izgalmas az is de maga a tudat ,hogy elmegyek és rosszalkodok nélküle egy masik hasonlóan bi férfivel izgatja fel legjobban. Szereti ha róla mutatok 2-3 szexképet és arra verjük ki a farkunkat a másik sráccal .
Legjobb
Tali nem volt még, chat és főleg fantáziálás annál több. Izgalmas a téma nagyon...
Aktív uni vagyok
(Ez egy válasz Gyula196 üzenetére (2026. 02. 22. vasárnap 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem ha szembenezel vele akkor mindenképp bele kell vágni. Én is is voltam, vagyok.
Abszolút elgondolkodtató.
Pár évvel ezelőtt inét az oldalrol jött a kivancsiság milyen erzés ha a számba vennék egyet vágyaimatt tettek követték imádom a 2ffi, 1 lany felállást csodas erzés, nekem bejött nem bantam meg ha több erdekel keress priviben szivesen segitek amiben tudok
Szívesen kipróbálnám akár az aktív és passzív szerepet is .
(Ez egy válasz biboots üzenetére (2026. 02. 22. vasárnap 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Nős férfi titokban messengerezne mocskos, perverz hasonlóakkal, akikkel sok mindent megoszthatna.... Írj!

Gerzson95

Clara G