Gondolom nem vagyok egyedi az esete.mel már alt.iskolas koromba a szimszedban lakott egy srác főleg nyaranta vele rendszeresen kölcsönösen foglalkoztunk egymas farkaval ( kivertük egymaset) izgi jatekok oltak volt kölcsönös szopas is de soha nem élvezésig vagy behajolva egymas előtt farpofa szethuzva farok beszoritva imitalt oral volt aztan ez elmult jöttek a csajok nősülés
Válás és most ismet gusztanak találom nemelyik farkat es igazából rákaptam nagykn izgató főleg a 2ffi 1 csaj felallás de volt csak pasis felállás termeszetesen a kölcsönösség nagyon fontos
gy
....... alf
er alf
ek alf
ekVálás és most ismet gusztanak találom nemelyik farkat es igazából rákaptam nagykn izgató főleg a 2ffi 1 csaj felallás de volt csak pasis felállás termeszetesen a kölcsönösség nagyon fontos
Mármint írjon rám
Én pont ilyet keresek 40 vagyok bisex es Aktiv
aki ismerkedne írjon ra
aki ismerkedne írjon ra
Én is jártam így ott ültem a kocsiban, vártam hogy lesz közös maszti. De szart eljönni. Egészen addig igen nagy szája volt a delikvensnek, de nem Pancho volt.
(Ez egy válasz Zozo911 üzenetére (2026. 03. 24. kedd 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha nem találkozol, csak hulyitesz, úgy tényleg nehéz
(Ez egy válasz Pancho876 üzenetére (2026. 02. 18. szerda 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Pancho876 üzenetére (2026. 02. 18. szerda 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Házasságban élek már több mint 25éve igaz, hogy már a másodikban..
De jó pár éve elkezdett vonzani a másik oldal is.
Nagyon tetszenek a formás szép makku farkak.,pár kalandom volt is már amit nagyon élveztem.
De nagyon,nehéz normális partnert találni, főleg aki nem full passzív.
De jó pár éve elkezdett vonzani a másik oldal is.
Nagyon tetszenek a formás szép makku farkak.,pár kalandom volt is már amit nagyon élveztem.
De nagyon,nehéz normális partnert találni, főleg aki nem full passzív.
Én családos vagyok de szeretek szopni pasikat. Van hogy rámjön es addig megyek ameddig valaki a számba nem ürít egy jó szopatás után. Ilyenkor szeretek élvezeti tárgya lenni a pasinak. Aztán vissza a mindennapokba. Nem egyszerű ilyen pasit találni de akad! XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX moderálva!
Hát igen,, nehéz a mai világban ez,,,, szabadidő, megbízhatóság,, távolság,, sok minden áll ennek az útjába!! nekem is.
Igen. Milyen jó is kenne így az élet. Mindenkinek van párja, néha össze járni megadni és megkapni amit szeretnénk és megyünk tovább titokban. Ez úgy kenne kerek.
Nekem van kettő partnerem, akikkel időnként összejárunk. Kézzel, vagy szájjal megcsinálom nekik. Felesége van mindegyiknek. Nehéz összehangolni az időpontot. Én nyilván többször szeretném.
Nagyon ritkán.
Itt Borsod megye és környékén nem nagyon találok!
(Ez egy válasz bipar1 üzenetére (2026. 03. 12. csütörtök 16:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem a pasi pasi sex nagyon bejön szinte már jobban mint a heterozás
Én nagyon kacsingatok a férfi oldalra,,,ismerkednék,,,alakulóban vannak beszélgetések. De nem történt meg. Pedig fotóim,vidijeim vannak fent.
Várom hogy valakivel fixáljunk időpontot talira.
Várom hogy valakivel fixáljunk időpontot talira.
Nekem valóban bejön az élmény. A flort, és ami utána van. Nálam ebben nincs különbség pasi és hölgy között
Igen, és több alkalommal volt szexuális élmény
(Ez egy válasz valaki35 üzenetére (2026. 03. 12. csütörtök 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz valaki35 üzenetére (2026. 03. 12. csütörtök 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Már több alkalommal volt bi kapcsolatom, de csak a francia volt az étlapon. Nagyon élveztem oda-vissza... Sajnos mostanában nincs alkalmas partner, akivel esetleg tovább is léphetnénk.
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX moderálva!
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX moderálva!
Önélzetes a kis latol. Most írt hogy hát mégiscsak szeretne megkostólni, majd inkább mégsem, mert itt a forumban elégedetlenkedtem... Önélzetes lett.
(Ez egy válasz batormaszturbator üzenetére (2026. 03. 10. kedd 20:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 10. kedd 20:52
Én sem értem. Azért jelentkezett mert a képeim szerint nagyon szép és kivánatos a farkam. Pedig szemmel látható hogy metélt
Vagy nem látszik?
Vagy nem látszik?
Tényleg szép
(Ez egy válasz batormaszturbator üzenetére (2026. 03. 10. kedd 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 10. kedd 12:35
(Ez egy válasz batormaszturbator üzenetére (2026. 03. 10. kedd 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Én nem flörtölök faszikkal hanem ők flörtölnek velem. Heteróként vagyok fent és nem is keresek senkit. De írogatnak hogy milyen szép a faszom és szívesen leszopnának. Látták a képeimet videóimat.
De amikor arra kerül a sor akkor jaaaa, hogy körül vagy metélve akkor elment tőled a kedvem
De amikor arra kerül a sor akkor jaaaa, hogy körül vagy metélve akkor elment tőled a kedvem
Ha tennél fel képet,több eséllyel indulnál
(Ez egy válasz dotisbi üzenetére (2026. 03. 12. csütörtök 16:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 12. csütörtök 16:22
Jó is lenne találni egy állandó partnert. Igaz, én csak orálra keresek, de nem lehet találni. Mindenki kamuzik vagy mást akar :(

Gerzson95

Danielle Trixie