Imádtam
de az ilyen extrákat nem csináljuk minden nap. Csak alkalmanként, hogy megmaradjon a varázsa
magamban azért sűrűbben használom a vibrijét
(Ez egy válasz furcat üzenetére (2025. 03. 14. péntek 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Persze, érthető
De azért irigyellek így is, nekem eddig sosem volt olyan kapcsolatom aki egyáltalán nyitott lett volna ilyesmikre.
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2025. 03. 15. szombat 07:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 15. szombat 07:48

Imádtam
de az ilyen extrákat nem csináljuk minden nap. Csak alkalmanként, hogy megmaradjon a varázsa
magamban azért sűrűbben használom a vibrijét

Rajta kívül nekem is csak egy csajom volt még fiatalabb koromban. 21 voltam, ő 31. Bomba csaj volt. Sok mindenre megtanított. Ő már az első együttlétünknél megujjazott szopás közben. Először kicsit ódzkodtam (buzisnak tartottam), de olyat élveztem hogy remegtem percekig. Második együttlétnél már előbukkant a vibrátora. Előjáték közben a fülembe súgta, hogy ma este a popsimat fogja kényeztetni vele (enyhén egyébként ilyen domina jelleme volt, de csak nagyon enyhén). Szóval elég határozott volt az ágyban. Tabu nélkül kimondta mit szeretne, illetve baromi önzetlen is volt. Rengeteg dolgot vele próbáltam ki. És igen, aznap este volt az első prosztata orgazmusom is
a farkamhoz nem ért hozzá, összesen talán kétszer vegigpuszilgatta a zacsimtól a makkomig, miközben dugott a vibrátorával. Emlékszem, hogy annyira fel voltam izgulva, hogy folyamatosan rángott a farkam. Nem is bírtam túl sokáig, pedig prosztatán viszonylag hosszú idő alatt megyek el. Talán 5perc volt mire úgy elélveztem, hogy alig bírtam lábra állni utána. Aznap kaptam tőle életem első spermás csókját is. (Azóta más lánytól nem is kaptam :( ) miután elmentem, tisztára szopta a farkam, illetve a testem további részéről is begyűjtötte a rengeteg spermat, majd lágyan megcsókolt. Nagyon megalázva éreztem magam, de pont ez tetszett benne. Annyira kimerultem, hogy maradt energiam megdugni. Viszont úgy kinyalatta magát, egymás után 2x is, hogy az allkapcsom órákig zsibbadt utána
Ráült az arcomra, és úgy nyalatta magát mint az állat
izomból dorgolte az arcomhoz a punciját
(Ez egy válasz furcat üzenetére (2025. 03. 15. szombat 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 15. szombat 13:12

Persze, érthető
De azért irigyellek így is, nekem eddig sosem volt olyan kapcsolatom aki egyáltalán nyitott lett volna ilyesmikre.

Sziasztok! Azoktól kérdezem, akik tapasztaltabbak... Még huszonévesen egy idősebb nőtől kaptam először prosztata masszázst. Először nagyon ellenkeztem, de óriásit élveztem és azóta keresem a lehetőségeket. Több olyan csajom volt, aki ezt így vagy úgy elfogadta, nehannyal csalódás nehannyal óriási orgazmus volt a vége. Mostani páromnak még évekkel ezelőtt meséltem erről. Teljesen új volt a témában viszont brutál ügyesen beletanult. Viszont szeretnénk ebben kicsit előrébb lépni. Tanácsokat szeretnék kérni azoktól, akik ebben jartasabbak, hogy melyik prosztata vibrátort érdemes megvenni? Kinek mi vált be? Konkrét linket személyes üzenetben szeretnék kérni. Köszi előre is a tippeket!
Én a párom vibrátorait használom. Anno volt sima prosztata dildóm, azt is szerettem, de az kicsi volt.
(Ez egy válasz pertond üzenetére (2025. 04. 11. péntek 00:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 11. péntek 00:21

Sziasztok! Azoktól kérdezem, akik tapasztaltabbak... Még huszonévesen egy idősebb nőtől kaptam először prosztata masszázst. Először nagyon ellenkeztem, de óriásit élveztem és azóta keresem a lehetőségeket. Több olyan csajom volt, aki ezt így vagy úgy elfogadta, nehannyal csalódás nehannyal óriási orgazmus volt a vége. Mostani páromnak még évekkel ezelőtt meséltem erről. Teljesen új volt a témában viszont brutál ügyesen beletanult. Viszont szeretnénk ebben kicsit előrébb lépni. Tanácsokat szeretnék kérni azoktól, akik ebben jartasabbak, hogy melyik prosztata vibrátort érdemes megvenni? Kinek mi vált be? Konkrét linket személyes üzenetben szeretnék kérni. Köszi előre is a tippeket!
Lelo Loki wave - talán ez az egyik legjobb, pont jó helyen talál el, pont jól rezeg és a párod is kézben tudja fogni.
Rengeteg fajtát próbáltam amúgy - úgy mondom ezt a típust.
Midezek mellett ha már rátaláltál a prosztata orgazmus útjára, akkor strap-on-me P&G-Spot Dildo ami minent visz. Érdemes egy kisebb és egy nagyobb méretet venni belőle - előbbi bemelegítésre, utóbbi pedig a végére. Tökéletes a forma, a kialakítás, a keménység, eszed el fogod dobni tőle. Szintén, rengeteg fajtám van, egyik se olyan jó mint ez a típus.
Ha bevállalós vagy, akkor akár az asszony fel is dobhatja magára, hidd el, az még 2x-es élvezeti szorzó.
Rengeteg fajtát próbáltam amúgy - úgy mondom ezt a típust.
Midezek mellett ha már rátaláltál a prosztata orgazmus útjára, akkor strap-on-me P&G-Spot Dildo ami minent visz. Érdemes egy kisebb és egy nagyobb méretet venni belőle - előbbi bemelegítésre, utóbbi pedig a végére. Tökéletes a forma, a kialakítás, a keménység, eszed el fogod dobni tőle. Szintén, rengeteg fajtám van, egyik se olyan jó mint ez a típus.
Ha bevállalós vagy, akkor akár az asszony fel is dobhatja magára, hidd el, az még 2x-es élvezeti szorzó.
A napokban volt egy nagyon erős prosztata orgazmusom
az volt az érdekes, hogy máskor sokkal tovább kell izgatni hogy elmenjek. Most a párom egyik vibrátorával játszottam. Ilyenkor a farkamhoz soha nem nyúlok, teljesen "tiszta" prosztata orgazmust akarok. Most is így volt, de vagy jó szögben csináltam, vagy csak túlságosan rá voltam izgulva a méretes dorongra, de 5 perc alatt olyat élveztem, hogy azt hittem elajulok. A farkam nem mindig áll közben, orgazmuskor sem (ha csak a prosztatám kenyeztetem), de most végig beton keményen agaskodott

Köszi a tippeket