Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 8 9 10 11 12
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#42   2008. 04. 06. vasárnap 13:30
tom1019 tom1019 VIP Admin
vazze!
nekem jelentetted, és olvastam is!
most büntessem meg magamat, mert poénra vettem egy, mikor verted ki először a faszodat című topicban leírt hozzászólásokat, ami a TE kivételedtől eltekintve, valóban a röhögőgörcs határát súroló hozzászólásokkal is tele van? nyes

ez egy fórum, szabad véleménynyilvánítással, de ha ez annyira fontos téma számodra, akkor elárulom neked, de csak neked, a többiek fogják be a fülüket, szemüket és farkukat-pinájukat, hogy én is korán érő típus voltam, és az első magömlésem a nagyanyámnál történt egy nyári ottlétem alatt éjszaka kb. 8-9 éves koromban, majd utána rendszeresen, és sportosan, minden éjszaka kézzel rásegítve is munkát adtam a nagyinak a lepedőmosás gyakorisága területén... eplus2

és ne feledd geciből lettünk, gecivé válunk, de közben van aki folyamatosan egy nagy geci (mint én is)...remélem a halásos ágyamon is geci között fogok megpusztulni, miközben reszkető kézzel verem a farkamat, vagy rendkívüli halálom esetén, az utolsó leheletemből is geci fog elpárologni! eplus2
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 04. 05. szombat 10:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 05. szombat 10:01
mf3
Ember, ne kezdd te is.
Hihetelen? Nem kötelező elhinni. Bizonygatni nem fogom, de az ilyen megjegyzésektől tekints el!
Tom admin és TAM hozzászólásait jelentettem az adminok felé, mert flame gyanús mind a kettő.

mf3
#41   2008. 04. 06. vasárnap 13:15
figyelj ide MrEnigma!

nem kételkedek a szavaidban, sose kételkedtem!
az egyik legnormálisabb fórumozó vagy, és a legnormálisabb gondolatokkal, hozzászólásokkal!

viszont, ha ezen poénkodáson, amit T-A-M-al csináltam megsértődsz, akkor egy kicsit csalódnom kell benned!

butaság ilyenen besértődni!

panaszkodni meg mehetsz bárkihez, max. körbe fognak röhögni, hogy min sértődtél meg, ill. mi a sértődésed tárgya!

ne feledd, én itt ugyanolyan fórumozó vagyok mint bárki! vagyis szórakozhatok, poénkodhatok, akár gúnyolódhatok is, ha olyanom van!

más az admini munka, ahol nem ismerek tréfát,
aki nem tartja be az alapvető fórumozás íratlan szabályait, azokkal szemben valamilyen szankciót kénytelen vagyok alkalmazni!

ez itt nem dühöngő szoba, nem is az adminok fogadóórája, de nem is a Gg szerkesztőség ügyfélközpontja, ahhol panasszal élhetsz a fórumozó társaiddal szemben!

nyugodj le, senki nem akart, sem megbántani, sem sértegetni, egyszerűen félreértetted két haver egymással szembeni poénkodását!

ha ez neked nem volt elég megnyugtató, akkor állok rendelkezésedre a cinikus és gunyoros átlagos méretű, és folyamatosan masztizó farkammal... nyes

Neked is: PINA! nyes
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 04. 05. szombat 10:01), amit ide kattintva olvashatsz)
mf3
Ember, ne kezdd te is.
Hihetelen? Nem kötelező elhinni. Bizonygatni nem fogom, de az ilyen megjegyzésektől tekints el!
Tom admin és TAM hozzászólásait jelentettem az adminok felé, mert flame gyanús mind a kettő.

mf3
#40   2008. 04. 05. szombat 16:21
T-A-M T-A-M
Igazad van, túltengett bennem a versenyszellem, de nem Miattad, vagy Veled verenyeztem, hanem tommal...alúl is maradT-A-M...

Amúgy, későnérő típus volT-A-M, ha jól emlékszem 15 évesen volt az első tudatos, szándékos magömlesztésem...(nehogy off legyek).
mf3
Ember, ne kezdd te is.

mf3
#39   2008. 04. 05. szombat 12:28
MmePrune MmePrune VIP Admin
ne keverjük össze a pszichoszexuális fejlődéssel együttjáró, saját testünket felfedező örömszerző és feszültségcsökkentő tevékenységet az első faszveréssel, amely már produktummal is jár, és mindenképpen tudatos...
mellesleg: ez a topic nem arról szól, hogy versenyezzünk, ki verte ki korábban
ejnye1
#38   2008. 04. 05. szombat 10:01
MrEnigma MrEnigma
mf3
Ember, ne kezdd te is.

mf3
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 04. 04. péntek 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 04. péntek 14:55
anykám pocijában...
Nem tudom pontosan.
Azóta szinte rendszeresen, ha nincs "más"... eplus2
#37   2008. 04. 05. szombat 09:58
MrEnigma MrEnigma
Ömm...
Mellément tom!
Tényleg 4-5 évesen.
Első punci amit rendszeresen simiztem egsy nyáron át 4 éves volt én meg 5.
Van ilyen. Erős kezdés. Aztán meg volt egy tizen pár évig tartó erőteljes hanyatlás és most újra teljes gőzzel.
Ezen mi meglepő van? mf3
#36   2008. 04. 05. szombat 08:42
X Törölt felhasználó (231810) VIP
Nem vagyunk egyformák.Írtam én 12 lehettem kb. és persze nem jött semmi belőle de az érzés igenis megvolt. és jó volt nagyon. én elhiszem hogy más is lehetett így.Mindenki máskor kezd érni,és másképp fejlődik a szexuális érdeklödése.Nekem korán kifejlődött. na kb ennyi.
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 04. 04. péntek 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 04. péntek 21:29
Na saját véleményem szerint a 14-15 év alatti sztorik elég hihetetlenül hangzik.
Bár kisiskolás fiuknál is megfigyelhető egy bizonyos viselkedési forma a"hergelés"mely a még bennük nem tudatosult nemi vágy megnyilvánulása
#35   2008. 04. 04. péntek 21:29
Bandur Bandur
Na saját véleményem szerint a 14-15 év alatti sztorik elég hihetetlenül hangzik.
Bár kisiskolás fiuknál is megfigyelhető egy bizonyos viselkedési forma a"hergelés"mely a még bennük nem tudatosult nemi vágy megnyilvánulása
#34   2008. 04. 04. péntek 21:26
Bandur Bandur
Szólok már tom1019 adminnak hogy offolják és pontvadászgyanus semmit mondó hsz vannak a topicban cset jellegel mf2
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 04. 04. péntek 16:22), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2008. 04. 04. péntek 16:22
ondó koromban, egy kis atyai segítséggel...
nem tudom pontosan, de jó volt az is...
azóta szinte rendszeresen, naponta ötször, hogy ne kelljen többször, ha nincs "más"... mf2 nyes eplus2
#33   2008. 04. 04. péntek 16:22
ondó koromban, egy kis atyai segítséggel...
nem tudom pontosan, de jó volt az is...
azóta szinte rendszeresen, naponta ötször, hogy ne kelljen többször, ha nincs "más"... mf2 nyes eplus2
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 04. 04. péntek 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 04. péntek 14:55
anykám pocijában...
Nem tudom pontosan.
#32   2008. 04. 04. péntek 15:50
MilkMan27 MilkMan27
13 voltam.
Néha manapság is.
#31   2008. 04. 04. péntek 14:55
T-A-M T-A-M
anykám pocijában...
Nem tudom pontosan.
#30   2008. 04. 04. péntek 13:30
1-2 évesen?
Nem tudom pontosan.
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 04. 04. péntek 01:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 04. péntek 01:24
4-5 évesen?
Nem tudom pontosan.
Azóta szinte rendszeresen, ha nincs "más". smile
#29   2008. 04. 04. péntek 12:15
pepi19 pepi19
12évesen ,de azota nem hagytam még abba smile
#28   2008. 04. 04. péntek 12:05
Krok486 Krok486
Úgy tizenegy éves koromban lehetett, de akkor még nem jött belőle semmi. Már vagy a hatodik-hetedik ilyen élményen is túlvoltam, amikor végre spriccelt is egy kicsit. Azóta meg nagyot. eljen
#27   2008. 04. 04. péntek 01:24
MrEnigma MrEnigma
4-5 évesen?
Nem tudom pontosan.
Azóta szinte rendszeresen, ha nincs "más". smile
#26   2008. 04. 03. csütörtök 12:03
cumicecilin cumicecilin VIP
11évesen nagyon jó érzés volt.Azóta is megteszem ha nincs más módja az elélvezésnek.
#25   2008. 04. 03. csütörtök 07:35
X Törölt felhasználó (231810) VIP
Hát én kb olyan 9 évesen de az még nem volt tudatos: suliban történt mentünk ebédelni és nekem nagyon kellett pisilnem,de a sorból akkor már nem állhattam ki,ezért ugye fiu szokás szerit gyömöszöltem hogy majd csak elmúlik.hát nem múlt el. viszont pár perc múlva nagyon fura és jó érzés áradt szét bennem, de nem tudtam még mi volt az. ma már tudom akkor élveztem el először.amúgy tudatosan kb 12 évesen mert eszembe jutott az az érzés, és újra át akartam élni. szerencséra sikerült. smile
#24   2008. 04. 03. csütörtök 00:14
egon85 egon85
ÚGy kb. 12-13 évesen, valami erotikus filmre.
#23   2008. 04. 02. szerda 12:20
Bandur Bandur
Fú hogy hány éves lehettem arra már nem emlékszem de arra igen hogy az országban már lehetett fogni a kábeleken sat1 mg rtl német adókat és azokon hétvégén voltak szex filmek na én arra vertem ki először

... 8 9 10 11 12
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Csingi Csingi
Nyitás ideje: 2005. 12. 31. szombat
Üzenetek: 222db
Utolsó üzenet: 2024. 08. 17. szombat

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!