vazze!
nekem jelentetted, és olvastam is!
most büntessem meg magamat, mert poénra vettem egy, mikor verted ki először a faszodat című topicban leírt hozzászólásokat, ami a TE kivételedtől eltekintve, valóban a röhögőgörcs határát súroló hozzászólásokkal is tele van?
ez egy fórum, szabad véleménynyilvánítással, de ha ez annyira fontos téma számodra, akkor elárulom neked, de csak neked, a többiek fogják be a fülüket, szemüket és farkukat-pinájukat, hogy én is korán érő típus voltam, és az első magömlésem a nagyanyámnál történt egy nyári ottlétem alatt éjszaka kb. 8-9 éves koromban, majd utána rendszeresen, és sportosan, minden éjszaka kézzel rásegítve is munkát adtam a nagyinak a lepedőmosás gyakorisága területén...
és ne feledd geciből lettünk, gecivé válunk, de közben van aki folyamatosan egy nagy geci (mint én is)...remélem a halásos ágyamon is geci között fogok megpusztulni, miközben reszkető kézzel verem a farkamat, vagy rendkívüli halálom esetén, az utolsó leheletemből is geci fog elpárologni!
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 04. 05. szombat 10:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 05. szombat 10:01
Ember, ne kezdd te is.
Hihetelen? Nem kötelező elhinni. Bizonygatni nem fogom, de az ilyen megjegyzésektől tekints el!
Tom admin és TAM hozzászólásait jelentettem az adminok felé, mert flame gyanús mind a kettő.
nekem jelentetted, és olvastam is!
most büntessem meg magamat, mert poénra vettem egy, mikor verted ki először a faszodat című topicban leírt hozzászólásokat, ami a TE kivételedtől eltekintve, valóban a röhögőgörcs határát súroló hozzászólásokkal is tele van?

ez egy fórum, szabad véleménynyilvánítással, de ha ez annyira fontos téma számodra, akkor elárulom neked, de csak neked, a többiek fogják be a fülüket, szemüket és farkukat-pinájukat, hogy én is korán érő típus voltam, és az első magömlésem a nagyanyámnál történt egy nyári ottlétem alatt éjszaka kb. 8-9 éves koromban, majd utána rendszeresen, és sportosan, minden éjszaka kézzel rásegítve is munkát adtam a nagyinak a lepedőmosás gyakorisága területén...

és ne feledd geciből lettünk, gecivé válunk, de közben van aki folyamatosan egy nagy geci (mint én is)...remélem a halásos ágyamon is geci között fogok megpusztulni, miközben reszkető kézzel verem a farkamat, vagy rendkívüli halálom esetén, az utolsó leheletemből is geci fog elpárologni!

Ember, ne kezdd te is.
Hihetelen? Nem kötelező elhinni. Bizonygatni nem fogom, de az ilyen megjegyzésektől tekints el!
Tom admin és TAM hozzászólásait jelentettem az adminok felé, mert flame gyanús mind a kettő.

figyelj ide MrEnigma!
nem kételkedek a szavaidban, sose kételkedtem!
az egyik legnormálisabb fórumozó vagy, és a legnormálisabb gondolatokkal, hozzászólásokkal!
viszont, ha ezen poénkodáson, amit T-A-M-al csináltam megsértődsz, akkor egy kicsit csalódnom kell benned!
butaság ilyenen besértődni!
panaszkodni meg mehetsz bárkihez, max. körbe fognak röhögni, hogy min sértődtél meg, ill. mi a sértődésed tárgya!
ne feledd, én itt ugyanolyan fórumozó vagyok mint bárki! vagyis szórakozhatok, poénkodhatok, akár gúnyolódhatok is, ha olyanom van!
más az admini munka, ahol nem ismerek tréfát,
aki nem tartja be az alapvető fórumozás íratlan szabályait, azokkal szemben valamilyen szankciót kénytelen vagyok alkalmazni!
ez itt nem dühöngő szoba, nem is az adminok fogadóórája, de nem is a Gg szerkesztőség ügyfélközpontja, ahhol panasszal élhetsz a fórumozó társaiddal szemben!
nyugodj le, senki nem akart, sem megbántani, sem sértegetni, egyszerűen félreértetted két haver egymással szembeni poénkodását!
ha ez neked nem volt elég megnyugtató, akkor állok rendelkezésedre a cinikus és gunyoros átlagos méretű, és folyamatosan masztizó farkammal...
Neked is: PINA!
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 04. 05. szombat 10:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Ember, ne kezdd te is.
nem kételkedek a szavaidban, sose kételkedtem!
az egyik legnormálisabb fórumozó vagy, és a legnormálisabb gondolatokkal, hozzászólásokkal!
viszont, ha ezen poénkodáson, amit T-A-M-al csináltam megsértődsz, akkor egy kicsit csalódnom kell benned!
butaság ilyenen besértődni!
panaszkodni meg mehetsz bárkihez, max. körbe fognak röhögni, hogy min sértődtél meg, ill. mi a sértődésed tárgya!
ne feledd, én itt ugyanolyan fórumozó vagyok mint bárki! vagyis szórakozhatok, poénkodhatok, akár gúnyolódhatok is, ha olyanom van!
más az admini munka, ahol nem ismerek tréfát,
aki nem tartja be az alapvető fórumozás íratlan szabályait, azokkal szemben valamilyen szankciót kénytelen vagyok alkalmazni!
ez itt nem dühöngő szoba, nem is az adminok fogadóórája, de nem is a Gg szerkesztőség ügyfélközpontja, ahhol panasszal élhetsz a fórumozó társaiddal szemben!
nyugodj le, senki nem akart, sem megbántani, sem sértegetni, egyszerűen félreértetted két haver egymással szembeni poénkodását!
ha ez neked nem volt elég megnyugtató, akkor állok rendelkezésedre a cinikus és gunyoros átlagos méretű, és folyamatosan masztizó farkammal...

Neked is: PINA!

Ember, ne kezdd te is.

Igazad van, túltengett bennem a versenyszellem, de nem Miattad, vagy Veled verenyeztem, hanem tommal...alúl is maradT-A-M...
Amúgy, későnérő típus volT-A-M, ha jól emlékszem 15 évesen volt az első tudatos, szándékos magömlesztésem...(nehogy off legyek). (Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 04. 05. szombat 10:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Ember, ne kezdd te is.
Amúgy, későnérő típus volT-A-M, ha jól emlékszem 15 évesen volt az első tudatos, szándékos magömlesztésem...(nehogy off legyek). (Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 04. 05. szombat 10:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Ember, ne kezdd te is.

ne keverjük össze a pszichoszexuális fejlődéssel együttjáró, saját testünket felfedező örömszerző és feszültségcsökkentő tevékenységet az első faszveréssel, amely már produktummal is jár, és mindenképpen tudatos...
mellesleg: ez a topic nem arról szól, hogy versenyezzünk, ki verte ki korábban
mellesleg: ez a topic nem arról szól, hogy versenyezzünk, ki verte ki korábban

Ember, ne kezdd te is.

anykám pocijában...
Nem tudom pontosan.
Azóta szinte rendszeresen, ha nincs "más"...
Nem tudom pontosan.

Ömm...
Mellément tom!
Tényleg 4-5 évesen.
Első punci amit rendszeresen simiztem egsy nyáron át 4 éves volt én meg 5.
Van ilyen. Erős kezdés. Aztán meg volt egy tizen pár évig tartó erőteljes hanyatlás és most újra teljes gőzzel.
Ezen mi meglepő van?
Mellément tom!
Tényleg 4-5 évesen.
Első punci amit rendszeresen simiztem egsy nyáron át 4 éves volt én meg 5.
Van ilyen. Erős kezdés. Aztán meg volt egy tizen pár évig tartó erőteljes hanyatlás és most újra teljes gőzzel.
Ezen mi meglepő van?

Nem vagyunk egyformák.Írtam én 12 lehettem kb. és persze nem jött semmi belőle de az érzés igenis megvolt. és jó volt nagyon. én elhiszem hogy más is lehetett így.Mindenki máskor kezd érni,és másképp fejlődik a szexuális érdeklödése.Nekem korán kifejlődött. na kb ennyi.
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 04. 04. péntek 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 04. péntek 21:29
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 04. 04. péntek 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)

Na saját véleményem szerint a 14-15 év alatti sztorik elég hihetetlenül hangzik.
Bár kisiskolás fiuknál is megfigyelhető egy bizonyos viselkedési forma a"hergelés"mely a még bennük nem tudatosult nemi vágy megnyilvánulása
Bár kisiskolás fiuknál is megfigyelhető egy bizonyos viselkedési forma a"hergelés"mely a még bennük nem tudatosult nemi vágy megnyilvánulása
Na saját véleményem szerint a 14-15 év alatti sztorik elég hihetetlenül hangzik.
Szólok már tom1019 adminnak hogy offolják és pontvadászgyanus semmit mondó hsz vannak a topicban cset jellegel
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 04. 04. péntek 16:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 04. péntek 16:22

(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 04. 04. péntek 16:22), amit ide kattintva olvashatsz)

ondó koromban, egy kis atyai segítséggel...
nem tudom pontosan, de jó volt az is...
azóta szinte rendszeresen, naponta ötször, hogy ne kelljen többször, ha nincs "más"...
azóta szinte rendszeresen, naponta ötször, hogy ne kelljen többször, ha nincs "más"...

ondó koromban, egy kis atyai segítséggel...
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 04. 04. péntek 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 04. péntek 14:55

anykám pocijában...
Nem tudom pontosan.
Nem tudom pontosan.

13 voltam.
Néha manapság is.
Néha manapság is.
anykám pocijában...
Nem tudom pontosan.
Nem tudom pontosan.

1-2 évesen?
Nem tudom pontosan.
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 04. 04. péntek 01:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 04. péntek 01:24
Nem tudom pontosan.

4-5 évesen?
Nem tudom pontosan.
Azóta szinte rendszeresen, ha nincs "más".
Nem tudom pontosan.

12évesen ,de azota nem hagytam még abba

Úgy tizenegy éves koromban lehetett, de akkor még nem jött belőle semmi. Már vagy a hatodik-hetedik ilyen élményen is túlvoltam, amikor végre spriccelt is egy kicsit. Azóta meg nagyot.

4-5 évesen?
Nem tudom pontosan.
Nem tudom pontosan.

11évesen nagyon jó érzés volt.Azóta is megteszem ha nincs más módja az elélvezésnek.
Hát én kb olyan 9 évesen de az még nem volt tudatos: suliban történt mentünk ebédelni és nekem nagyon kellett pisilnem,de a sorból akkor már nem állhattam ki,ezért ugye fiu szokás szerit gyömöszöltem hogy majd csak elmúlik.hát nem múlt el. viszont pár perc múlva nagyon fura és jó érzés áradt szét bennem, de nem tudtam még mi volt az. ma már tudom akkor élveztem el először.amúgy tudatosan kb 12 évesen mert eszembe jutott az az érzés, és újra át akartam élni. szerencséra sikerült.

ÚGy kb. 12-13 évesen, valami erotikus filmre.
Fú hogy hány éves lehettem arra már nem emlékszem de arra igen hogy az országban már lehetett fogni a kábeleken sat1 mg rtl német adókat és azokon hétvégén voltak szex filmek na én arra vertem ki először