Pontosan nem emlékszem, de 10 alatt lehettem. Habár gondolom hogy egyeseknél virtuálisan még korábban, de fizikailag ahogy írtam az előbb. Kaptam is érte, mert akkoriban még a kerámia biztosítékok voltak üzemben és pont nem volt otthon tartalék.
Kb 12. Nagyon izgalmas volt de itt nem ecsetelném

Már az óvodában,csak akkor még nem jott belőle semmi.
10-11 lehettem, mikor felfedeztem
azóta is gyakran csinálom
azóta is gyakran csinálom
Nekem viszonylag korán volt az első 10 éves múltam kicsivel, ha jól emlékezek rá. Viszont sokan írják, hogy alig jött nekik, hát nekem valamiért elég sok. Szégyelltem magam, és az alsómat, a melegítőmet is kidobtam.
12 voltam... de finom volt. Azóta is gyakran hódolok ennek a szenvedélynek

Szia! Fiatalabb volt nálam 1 vagy 2 évvel
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2023. 08. 14. hétfő 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 14. hétfő 09:32

Ez aranyos, szeretnivaló. Anna, te voltál 14, mennyi volt a fiú? Neked ekkor már megjött a menstruációd, gondolom, tehát érett nő voltál.
azt irta 6-7-es volt, az nem 6-7 év
(Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2023. 08. 14. hétfő 08:55), amit ide kattintva olvashatsz)

13 évesen
Kb 10 évesen szerintem. Azóta viszont mindennap
Ez aranyos, szeretnivaló. Anna, te voltál 14, mennyi volt a fiú? Neked ekkor már megjött a menstruációd, gondolom, tehát érett nő voltál.
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2023. 07. 19. szerda 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)
6-7 évesen??????Na menny már a Pi....ba!
(Ez egy válasz batormaszturbator üzenetére (2023. 08. 12. szombat 05:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 12. szombat 05:19

6. 7.-es lehettem amikor először megtudtam mi az. Nem jött még semmi sem belőlem ,csak egy kis előnedv. Az is csak kicsit bugyborékolva.
Nagyon jó érzés volt. azóta is gyakran ismételgetem

Napra pontosan?????

13 évesen. Magamtól jöttem rá sok-sok próbálkozás után. Ez a pápista klerikális család. :-((((.
6. 7.-es lehettem amikor először megtudtam mi az. Nem jött még semmi sem belőlem ,csak egy kis előnedv. Az is csak kicsit bugyborékolva.

13 èvesen
Én 14 évesen egy fiunak

12 éves voltam mikor játszottam a farkammal. Tetszett és azóta is csinálom van mikor egyedül van , hogy a párommal. Egy nagyon kellemes játék
Volt tapasztalatod?
(Ez egy válasz Marton25 üzenetére (2017. 10. 04. szerda 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 04. szerda 12:56

Írd le h csak ha a neten arcos fotót küld, mert nem szeretsz csalódni...
Írd le h csak ha a neten arcos fotót küld, mert nem szeretsz csalódni...