Istenem ! Bárcsak egy lehettem volna a 800-ból....
(Ez egy válasz vivadance üzenetére (tegnap 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
ki számolja
Mióta együtt vagyunk kb 50. Volt, hogy 3-an, 4-en dugtuk egyszerre, volt hogy 3-asban, és olyan is hogy csak néztem. Havonta, két havonta vannak ilyen kalandjaink.
Volt jópár
ki lesz írva a lapunkra, nézni kell
(Ez egy válasz hotdogzero üzenetére (tegnap 16:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha összejön ki ne hagyj
(Ez egy válasz vivadance üzenetére (tegnap 16:44), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz vivadance üzenetére (tegnap 16:44), amit ide kattintva olvashatsz)
igen, ez még tervben van
(Ez egy válasz hotdogzero üzenetére (tegnap 16:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha ez creampie buli lett volna, juj.
(Ez egy válasz vivadance üzenetére (tegnap 12:28), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz vivadance üzenetére (tegnap 12:28), amit ide kattintva olvashatsz)
köszi szépen a dicséretet!
(Ez egy válasz Szépmakk2 üzenetére (tegnap 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Többek között ezért vagy Te a legjobb! Puszillak
(Ez egy válasz vivadance üzenetére (tegnap 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
fincsi lehetett.Gratula! (Ez egy válasz vivadance üzenetére (tegnap 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
ott ezt nem számolgatni, sok volt persze
(Ez egy válasz ondónyelő üzenetére (tegnap 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Mennyi orgazmusa volt közben?
az már nagyüzem volt, igen, volt anyag mindenhol.
(Ez egy válasz ondónyelő üzenetére (tegnap 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 12:24
Irigylem a férjet!
Isteni látvány lehetett látni a feleséged 45 férfival.
Látni, hallani ahogy élvezi.
Gondolom folyt a sperma rendesen.
Gondolom folyt a sperma rendesen.
Irigylem a férjet!
Gondolom folyt a sperma rendesen. (Ez egy válasz vivadance üzenetére (tegnap 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Gondolom folyt a sperma rendesen. (Ez egy válasz vivadance üzenetére (tegnap 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
800 felett járunk és egy alkalommal 45 fiú volt Bécsben egy szexmoziban
(Ez egy válasz pacsi7 üzenetére (tegnap 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 09:10
Írd le nyugodtan azt a nagy számot! Legalább kb. mennyi.....én elhiszem ( és érdekel is), aki nem az vessen magára!
Írd le nyugodtan azt a nagy számot! Legalább kb. mennyi.....én elhiszem ( és érdekel is), aki nem az vessen magára!
(Ez egy válasz vivadance üzenetére (tegnap 08:51), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 08:51
Rengeteg volt, nem íjuk le a számot, mert sokan nem hinnék el. Egyszerre is sok volt, sokszor, az is egy elég nagy szám.
100 felett .

Norbert 0975

Redzsike