Nem volt hozzá szerencsénk...
Soha!
Mi az érdekes, a vonzó a Nők számára a néger farkakban ?
A fekete más, nem a megszokott ? Az ismeretlen izgalma ? Kuriózum? A nagy méret ?
A fehér nagy farok nem vonzó ?
A nagyra vágyó Nők keresgélhetnének a fehérek között is ....
A fekete más, nem a megszokott ? Az ismeretlen izgalma ? Kuriózum? A nagy méret ?
A fehér nagy farok nem vonzó ?
A nagyra vágyó Nők keresgélhetnének a fehérek között is ....
Az én feleségem teljesen elzárkózik tőlük. Szoktunk járni egy házibuliba amit Pesten szerveznek és ott szinte mindig van néger csávó!
egyszer sikerült
Nektek sikerült találni?
(Ez egy válasz nyíregyí pár üzenetére (2026. 04. 26. vasárnap 15:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Egyik exem egy csajos kirandulas soran Gorogorszagban kiprobalt egy bbc-t es tudositott vegig
Brutal volt
Brutal volt
"i never dont senn black fasz"
A pesti szórakozóhelyeken azért szép számban megfordulnak négerek. Nehéz onnan összehozni?
Igen, ő (apai ágon magyar, anyai ágon kubai) is, de rajta kívül is volt már ott másik két srác. Az egyik Pestről, talán jamaicai származású volt, a másik pedig Debrecenből. Mindkettőjüket egy-egy alkalommal láttuk ott.
(Ez egy válasz Otyik 66 üzenetére (2026. 04. 30. csütörtök 10:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Covid előtt kint éltünk Bécsben, akkoriban a swinger klubbok tele voltak néger srácokkal. Még nem a migránsok, hanem az ott tanuló egyetemisták, meg a régóta ott élők. Sok szóló nő járt, kimondottan miattuk, mint ahogy mi is a párommal. Öt év alatt minden héten minimum egyszer, de volt hogy többször is. Minden alkalommal legalább egy néger, de volt amikor egyszerre három is foglalkozott a párommal. Ki lehet számolni....
Az Kubai srác akire gondolsz.
(Ez egy válasz ice csoky üzenetére (2026. 04. 30. csütörtök 10:10), amit ide kattintva olvashatsz)
nálunk volt egyszer
szentkirályon en is láttam egyet szerintem egyre gondolunk
(Ez egy válasz miki966 üzenetére (2026. 04. 27. hétfő 18:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 27. hétfő 18:48
A hátomból kettő klubban volt, Szentkirályon. Az állandó barátunk pedig nem hatalmazott fel rá, hogy bárkinek elérhetőségét kiadjuk. Sajnáljuk!
Az èn felesègemet dugta feka srác,1,többször2-esbe és 3-an is voltunk de nem volt nagy farka,csak az új ami felizgatta és, amikor ráunt azt monta hogy ennyi se én se a srác nem akartuk elhinni.....
Jó régen, még csak a menyasszonyom volt, egyszer elment egy néger pasival, amerikai zenésszel, egyszeri alkalom volt. Azt mondta, akkor érezte először, hogy teljesen ki van töltve a pinája. Szállodában töltötték az éjszakát, én koradélelőtt hívtam, hogy mi újság. Azt mondta, mindjár jön, de csak nem jött. Dél is elmúlt, mire megjött, azt mondta, lezavartak még egy menetet. Soha olyan kemény nem volt a faszom, mint akkor, majd szét durrantam, egyből benyomtam neki s csak utána mesélte el, hogy s mint volt.
Klubban futottunk össze egyszer egy fekete fickóval, a feleségem szerint nem volt nagy durranás. Nem is magának nézte ki, csak én kattantam a partnerével és "bevállalta a csapatért".
A hátomból kettő klubban volt, Szentkirályon. Az állandó barátunk pedig nem hatalmazott fel rá, hogy bárkinek elérhetőségét kiadjuk. Sajnáljuk!
(Ez egy válasz pacsi7 üzenetére (2026. 04. 27. hétfő 00:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Én próbálok "vadászni" a szeretőmnek egyet meglepiként, megnézném ahogy telerakja.
(Ez egy válasz vivadance üzenetére (2026. 04. 27. hétfő 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz vivadance üzenetére (2026. 04. 27. hétfő 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Összesen, más-más alkalomkor.
(Ez egy válasz hotdogzero üzenetére (2026. 04. 27. hétfő 12:05), amit ide kattintva olvashatsz)

Norbert 0975

Mellinda