Én most készülök megdugatni a kis szeretőmet egy ilyennel, elsőre egy lesz csak, de feltétel lesz hogy beleélvezzen. utána jövök én..
(Ez egy válasz Sebes2425 üzenetére (tegnap 17:32), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 17:32
(Ez egy válasz Sebes2425 üzenetére (tegnap 17:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi már próbáltuk és nagyon bejött a fekák állatias baszása teljesen másvilág!!ápolt intelligens pasi volt!most már egy csajt kéne találni
Mi már próbáltuk és nagyon bejött a fekák állatias baszása teljesen másvilág!!ápolt intelligens pasi volt!most már egy csajt kéne találni
Nálunk sajnos nem valósult meg,mint férfiak nem jönnek be neki,de a szerszámuk annál inkább,pedig sokat fantáziált/fantáziál róla.
Nekem nagy álom!
Igen, nagyon, parom mindig is nagy igenyu volt ebbol a szempontbol. Kell neki a hosszu baszas, nagy fasz es jo adag geci.
(Ez egy válasz pcounter üzenetére (2026. 08. 27. csütörtök 23:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 27. csütörtök 23:23
Akkor a nagy méretet a sűrű gecit biztosan szereti. Meg a potenciát.
Akkor a nagy méretet a sűrű gecit biztosan szereti. Meg a potenciát.
(Ez egy válasz CuckNorbi38 üzenetére (2026. 08. 27. csütörtök 21:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 27. csütörtök 21:54
Felesegem mar 20 eves kora ota rendszeresen talizik feketekkel, imadja. 10 eve jottunk ossze es akkor persze meg allt, de masfel eve cuckold eletmodot csinalunk es ujra el kezdte. Azt mondja, nincs hozza hasonlithato
Felesegem mar 20 eves kora ota rendszeresen talizik feketekkel, imadja. 10 eve jottunk ossze es akkor persze meg allt, de masfel eve cuckold eletmodot csinalunk es ujra el kezdte. Azt mondja, nincs hozza hasonlithato
Szerintem tökéletesen meg fogalmaztad a kérdésedre a választ is .
(Ez egy válasz Matifu üzenetére (2026. 05. 05. kedd 18:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 05. kedd 18:58
(Ez egy válasz Matifu üzenetére (2026. 05. 05. kedd 18:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi az érdekes, a vonzó a Nők számára a néger farkakban ?
A fekete más, nem a megszokott ? Az ismeretlen izgalma ? Kuriózum? A nagy méret ?
A fehér nagy farok nem vonzó ?
A nagyra vágyó Nők keresgélhetnének a fehérek között is ....
A fekete más, nem a megszokott ? Az ismeretlen izgalma ? Kuriózum? A nagy méret ?
Ami késik, nem múlik. Egyszer majd csak igaz lesz ez a mondás, szex terén is.
(Ez egy válasz Zotyesz85 üzenetére (2026. 05. 17. vasárnap 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 17. vasárnap 14:23
Más faszt már láttam benne de négert még sajnos nem. De ki tudja…talán egyszer összejön az is
Más faszt már láttam benne de négert még sajnos nem. De ki tudja…talán egyszer összejön az is
Nem volt hozzá szerencsénk...
Soha!
Mi az érdekes, a vonzó a Nők számára a néger farkakban ?
Az én feleségem teljesen elzárkózik tőlük. Szoktunk járni egy házibuliba amit Pesten szerveznek és ott szinte mindig van néger csávó!
egyszer sikerült
Nektek sikerült találni?
(Ez egy válasz nyíregyí pár üzenetére (2026. 04. 26. vasárnap 15:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Egyik exem egy csajos kirandulas soran Gorogorszagban kiprobalt egy bbc-t es tudositott vegig
Brutal volt
Brutal volt
"i never dont senn black fasz"
A pesti szórakozóhelyeken azért szép számban megfordulnak négerek. Nehéz onnan összehozni?
Igen, ő (apai ágon magyar, anyai ágon kubai) is, de rajta kívül is volt már ott másik két srác. Az egyik Pestről, talán jamaicai származású volt, a másik pedig Debrecenből. Mindkettőjüket egy-egy alkalommal láttuk ott.
(Ez egy válasz Otyik 66 üzenetére (2026. 04. 30. csütörtök 10:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Norbert 0975

Szekeres02
Paris Diamond