A feleségem több, mint 10 éve dug másokkal. Megbeszéltük a dolgot, semmi gond. Nős férfiakkal dug, mert azokkal nincs probléma és gumira sincs szükség, mert egészségesek.
Erre én is, de nem mindenkinek jön be a nagy, meg nem is minden beszállónak van nagy, valószínűbb , hogy többnyire nem nagy
(Ez egy válasz Barna farok üzenetére (2026. 04. 30. csütörtök 05:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 30. csütörtök 05:54
Azért kivi lennék rá hogy miért basznak a feleségek ?a megoldás a nagy fasz és a qvasag
Az én helyzetem furcsa. A csajom több nővel volt, mint pasival. Ez számít?
Akkor ő tapasztalt oromlany
(Ez egy válasz Kabala4 üzenetére (2026. 04. 27. hétfő 18:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 27. hétfő 18:47
17 évesen vesztette el a szüzességét, azóta folyamatosan dugják. Már a kapcsolatunk kezdetén is kefélték egy páran és utána is. Én a 13. voltam neki. Összesen kb. 60-an élveztük a bujaságát. 38-an fizettek érte nem keveset.
Azért kivi lennék rá hogy miért basznak a feleségek ?a megoldás a nagy fasz és a qvasag
Adatlapod alapján az életkor kicsit sántit!
(Ez egy válasz delicus3 üzenetére (2026. 04. 29. szerda 21:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 29. szerda 21:26
Szasztok. Feleségem kb 15 éve dugják mások is. Kb 20 pasi beleélvezett már.
Szasztok. Feleségem kb 15 éve dugják mások is. Kb 20 pasi beleélvezett már.
21 eve kezdünk el pasikat bevonni
6 ève.
Capd Adge ezek mind megvannak + tenger
Sziasztok, megismerkedésünk óta, ugyanis egy többesben botlottunk egymásba és valami tűz elkapott bennünket az azóta már exel. Soha nem a mennyiségre, hanem a minőségre mentünk, viszont hogy mennyi is az annyi azt nem számoltam. Volt elég sok alkalom is és pasi is.
Nem hiszem, hogy sokan számolják, mert talán nem ez a lényeg. Nekünk a válaszunk: néhány
De jó nektek! Szeretném én is hogy dugjàk,de hiàba mondom neki,..Ő nem mer kezdeményezni..pedig tudja,hogy szabad neki..mit javasoltok?
5 éve
Nálunk hat éve működik a többesezés, pontos szám nincs, de valószínűleg száz felett van.
A legtöbb egyszerre nyolc kan volt velem együtt.
A legtöbb egyszerre nyolc kan volt velem együtt.
Szerinte csak te hiszed!mi nyitott házasságban élünk immár 35 éve és meg igy sem tudom a pontos sőt a pontatlan számot sem de egy bisztos hogy EGY-nel tőbb!
(Ez egy válasz cincogi üzenetére (2026. 04. 26. vasárnap 07:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 26. vasárnap 07:54
Az én párom is 15-évesen lett kilyukaaztva ! De....most 51-éves és én vagyok az életében a 4.- férfi !
17 évesen vesztette el a szüzességét, azóta folyamatosan dugják. Már a kapcsolatunk kezdetén is kefélték egy páran és utána is. Én a 13. voltam neki. Összesen kb. 60-an élveztük a bujaságát. 38-an fizettek érte nem keveset.
11 éve .100 felett
12 éve csináljuk, rengeteg volt, nem íjuk le a számot, mert sokan nem hinnék el. Egyszerre is sok volt, sokszor, az is egy elég nagy szám.
Több, mint 50 férfival volt, ebből legalább 20, amióta együtt vagyunk. Megismerkedésünkkor is lehetett neki pasija, de kb két hónap sem kellett az első "bizonyított"--nak.

Norbert 0975

kati
Lisa 2