Mióta dugják mások a párod, feleséged? Hányan dugták meg?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Feleség dugatás.

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#111   ma 19:04
Gang bang páros Gang bang páros
Sziasztok!
Ti hogy szoktatok ismerkedni swinger klubba? Mi voltunk párszor, de igazából nem sok eredménnyel. Ahogy pl egy éjszakai fürdőben sem.
(Ez egy válasz Dlpar üzenetére (2026. 07. 17. péntek 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 17. péntek 17:46
Ez tenyleg igy van. Irogatnak es képeket kérnek, nagy mesélések, legtöbbje muja. Van benne bőven tapasztalatunk.
Mi pont ezért járunk swinger klubba. Mindig van akció és nem kell várni a kamus bejelentkezőt. Ha akar valaki valamit eljön oda, azert vannak akikkel ott talalkozunk, de elenyésző az ott megismertekhez képest.
#110   ma 12:03
Ambrosia Ambrosia
Őszintén azt érzem h igen én még ezt is megadhatom neki! Nagyszerű érzéssel tőlt el amikor azt látom h olyan farkat élvezhet, vagy éppen olyan pasi testet markolászhat amire egy nő igazan vágyhat, vágyott. Örömmel tőlt el h ezt megadhatom neki.
(Ez egy válasz IamCervus üzenetére (ma 11:34), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 11:34
Azért ritkább, mert nagyon kevés férfi van, akinek ez az opció elfogadható. Nem az a ritka, hogy egy megosztott feleség nem szeretné a férjét más nő karjaiban tudni, hanem az, hogy ennek tudatában a férj mégis hajlandó elengedni a feleségét mással. Ehhez nagyfokú önzetlenség kell, azért a legtöbb esetben az ember azért ad, mert "akkor majd az nekem is jár", nem pedig tisztán a másik öröméért. Általában az tapasztalható, hogy inkább meghúznak egy közösen elfogadható határt, például kizárólag közösen lesznek hajlandók találkozni másokkal (mindegy, mire hivatkozva), vagy akár teljesen be is zárhatnak, ha ez bizonytalanságot szül bárkiben a másikkal kapcsolatban.
#109   ma 11:34
IamCervus IamCervus
Azért ritkább, mert nagyon kevés férfi van, akinek ez az opció elfogadható. Nem az a ritka, hogy egy megosztott feleség nem szeretné a férjét más nő karjaiban tudni, hanem az, hogy ennek tudatában a férj mégis hajlandó elengedni a feleségét mással. Ehhez nagyfokú önzetlenség kell, azért a legtöbb esetben az ember azért ad, mert "akkor majd az nekem is jár", nem pedig tisztán a másik öröméért. Általában az tapasztalható, hogy inkább meghúznak egy közösen elfogadható határt, például kizárólag közösen lesznek hajlandók találkozni másokkal (mindegy, mire hivatkozva), vagy akár teljesen be is zárhatnak, ha ez bizonytalanságot szül bárkiben a másikkal kapcsolatban.
(Ez egy válasz Ambrosia üzenetére (ma 04:28), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 04:28
Igen, korabban is többször jeleztem, hogy engem ez izgatna. Ezért merte felhozni. Beszéltünk is róla, hogy igen valószínúleg cuckold vagyok.
Azért volt fura számomra, mert régebben mi azért swingeltünk, voltak párok akikkel összejártunk. Azóta eltelt jónéhány év mondjuk. Őszintén azt gondoltam h azok után nem lesz gond kúlön elmennünk. Bizonyára akkoriban a 4es felallasoknal is meg volt a kontrolja. Ezt féltheti most.
Nem gond, élvezem ezt a felállást, de azt gondoltam ez a ritkább dolog.
#108   ma 04:28
Ambrosia Ambrosia
Igen, korabban is többször jeleztem, hogy engem ez izgatna. Ezért merte felhozni. Beszéltünk is róla, hogy igen valószínúleg cuckold vagyok.
Azért volt fura számomra, mert régebben mi azért swingeltünk, voltak párok akikkel összejártunk. Azóta eltelt jónéhány év mondjuk. Őszintén azt gondoltam h azok után nem lesz gond kúlön elmennünk. Bizonyára akkoriban a 4es felallasoknal is meg volt a kontrolja. Ezt féltheti most.
Nem gond, élvezem ezt a felállást, de azt gondoltam ez a ritkább dolog.
(Ez egy válasz falafel üzenetére (tegnap 22:53), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 22:53
Alapvetően ez a normál cuckold felállás. És azokban az esetekben, amikor a férj kezdeményezi a dolgot, akkor ez morálisan rendben is van.
#107   tegnap 22:53
falafel falafel
Alapvetően ez a normál cuckold felállás. És azokban az esetekben, amikor a férj kezdeményezi a dolgot, akkor ez morálisan rendben is van.
(Ez egy válasz Ambrosia üzenetére (2026. 07. 17. péntek 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 17. péntek 21:23
Mennyire gyakori az, hogy a férj elengedi a feleségét(mondjuk ezt élvezik is mind a metten), de a feleség nem engedi el a férjét?
Adodott egy lehetőség, megkérdezte a feleségem h elmehet e azzal a sráccal, én mondtam h persze, élvezném is. El is ment, küldött fotót is. Baromi jó volt. Amikor én kérdeztem h mehetek e, azt válaszolta h ő azt nem tudná elviselni ha én másnak csapnám a szelet…

Ez mennyire jellemző?
#106   2026. 07. 18. szombat 22:50
IamCervus IamCervus
Teljesen normális. Mindenkinél máshol vannak a határok, és az, hogy valaki elengedi-e mással a társát, nagyban függ az önbizalomtól és a saját helyzetértékelésétől a házasságban. Lehet, hogy téged izgat a gondolat, hogy ő mással van, ő viszont féltékeny lenne, vagy féltené a pozícióját, vagy simán csak fájdalmas lenne számára. Pont olyan ez, mint például az anális szex. Csak azért, mert mondjuk a feleséged engedi, akár élvezi is, ha beteszed neki, neked pasiként nem kell engedned, ha nem élvezed...
(Ez egy válasz Ambrosia üzenetére (2026. 07. 17. péntek 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Mennyire gyakori az, hogy a férj elengedi a feleségét(mondjuk ezt élvezik is mind a metten), de a feleség nem engedi el a férjét?
Adodott egy lehetőség, megkérdezte a feleségem h elmehet e azzal a sráccal, én mondtam h persze, élvezném is. El is ment, küldött fotót is. Baromi jó volt. Amikor én kérdeztem h mehetek e, azt válaszolta h ő azt nem tudná elviselni ha én másnak csapnám a szelet…

Ez mennyire jellemző?
#105   2026. 07. 18. szombat 21:30
Kezdoparos84 Kezdoparos84 VIP
Ugyanakkor szexuális szabadságot ad és kinek ne dobna az önbizalmán ha több partnert kielégít egyszerre ? A nőknek is hatalmasat dob az önbizalmán , ha több pasi élvez tőlük ez ugyanolyan mint mikor mi vagyunk 2 nővel pasiként ...
(Ez egy válasz Fanni üzenetére (2026. 07. 18. szombat 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 18. szombat 20:41
Kezdőpáros tökéletesen leírta. Rájöttem hogy ez csak szex. Érzelem nélküli pusztán testiség. A testnek meg nem lehet parancsolni, és egy olyan szexnél, ami jó volt, vagyis ügyes volt a partner, elélveztem. Furcsa volt, de utána élveztem.
#104   2026. 07. 18. szombat 20:41
Fanni Fanni
Kezdőpáros tökéletesen leírta. Rájöttem hogy ez csak szex. Érzelem nélküli pusztán testiség. A testnek meg nem lehet parancsolni, és egy olyan szexnél, ami jó volt, vagyis ügyes volt a partner, elélveztem. Furcsa volt, de utána élveztem.
(Ez egy válasz Sensual78 üzenetére (2026. 07. 18. szombat 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 18. szombat 20:38
A pár alkalom után mi változott meg benned?
#103   2026. 07. 18. szombat 20:38
Sensual78 Sensual78
A pár alkalom után mi változott meg benned?
(Ez egy válasz Fanni üzenetére (2026. 07. 18. szombat 17:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 18. szombat 17:41
Nem tetszett. Amikor belementem el sem tudtam élvezni az első pár alkalommal. Már nincs ilyen gondom smile
#102   2026. 07. 18. szombat 20:12
Pontosan így volt a feleségem is vele , el sem tudta képzelni hogy lehet mással szexelni ha szeretjük a párunkat..aztán megértette, hogy ez csak játék és az érzelmeknek nincs köze hozzá
(Ez egy válasz Fanni üzenetére (2026. 07. 18. szombat 17:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem tetszett. Amikor belementem el sem tudtam élvezni az első pár alkalommal. Már nincs ilyen gondom smile
#101   2026. 07. 18. szombat 17:59
40es bisexhazaspar 40es bisexhazaspar
A végkifejlet jó lett az a lényeg!
#100   2026. 07. 18. szombat 17:41
Fanni Fanni
(Ez egy válasz 40es bisexhazaspar üzenetére (2026. 07. 18. szombat 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 18. szombat 15:25
Mi volt a férjed által feldobott témára az első reakciód?
#99   2026. 07. 18. szombat 15:25
40es bisexhazaspar 40es bisexhazaspar
Mi volt a férjed által feldobott témára az első reakciód?
(Ez egy válasz Fanni üzenetére (2026. 07. 18. szombat 15:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 18. szombat 15:21
Nálunk férjem hozta fel a témát, jópár éve smile Szerintem olyan 8 éve smile
#98   2026. 07. 18. szombat 15:21
Fanni Fanni
Nálunk férjem hozta fel a témát, jópár éve smile Szerintem olyan 8 éve smile
#97   2026. 07. 18. szombat 06:36
Nyuszicicus Nyuszicicus
Nálunk is hasonló volt a szitu, ezért aztán vége is lett az ilyen fajta kitekintgetéseknek mindkét oldalról.

Ez mennyire jellemző?
#96   2026. 07. 18. szombat 05:58
Az ilyet mi sem értettük soha , nálunk amit szabad az egyiknek azt a másiknak is természetesen

Ez mennyire jellemző?
#95   2026. 07. 17. péntek 22:09
upaupa upaupa
Igen az, mindenkinél máshol vannak a határok, nála itt.

Ez mennyire jellemző?
#94   2026. 07. 17. péntek 21:23
Ambrosia Ambrosia

Ez mennyire jellemző?
#93   2026. 07. 17. péntek 17:46
Dlpar Dlpar
Ez tenyleg igy van. Irogatnak es képeket kérnek, nagy mesélések, legtöbbje muja. Van benne bőven tapasztalatunk.
Mi pont ezért járunk swinger klubba. Mindig van akció és nem kell várni a kamus bejelentkezőt. Ha akar valaki valamit eljön oda, azert vannak akikkel ott talalkozunk, de elenyésző az ott megismertekhez képest.
(Ez egy válasz cucswing üzenetére (2026. 07. 17. péntek 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 17. péntek 17:28
Mi 4 éve kezdtük és párokat kerestünk ami nehéz utana szóló férfiakat is kerestünk, 15 férfi partner volt. Dupla ennyi lett volna ha el is jönnek ahogy igérték
#92   2026. 07. 17. péntek 17:28
cucswing cucswing
Mi 4 éve kezdtük és párokat kerestünk ami nehéz utana szóló férfiakat is kerestünk, 15 férfi partner volt. Dupla ennyi lett volna ha el is jönnek ahogy igérték

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Norbert 0975 Norbert 0975
Nyitás ideje: 2026. 04. 26. vasárnap
Üzenetek: 111db
Utolsó üzenet: ma 19:04

Hírek

2026. 06. 10. szerda 14:32
Így tudsz VIP tagságot váltani!!!! Kedves Goldengate tagok! Jelenleg sajnos technikai problémákkal küzdünk a bankkártyás vásárlást illetően. VIP tagságot ezért egyelőre átutalással tudtok vásárolni. Átutaláskor a következőket kell megadjátok. Kedvezményezett neve:Mediahub... Tovább
2026. 06. 08. hétfő 18:43
2026.nyári GG tali Cseteseknek ls Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 17. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2026. július 17-19. (3 nap, 2... Tovább
2025. 12. 29. hétfő 17:34
Szeretnél egy működő társkeresőt? Akkor tegyél is érte! Októberi felhívásunkra sajnos a hibás adatlapok tulajdonosainak 98 %-a NEM VETTE a fáradságot, hogy javítsa a beállításait. Ezért a határidőt 2026 február 15-ig meghosszabbítottuk. Mint azt... Tovább

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!