Egy időben még próbáltam megmagyarázni magamnak hogy csak pillanatnyi hév, mostmár nem próbálkozom hisz elragadott nagyon is elragadott magával és nagyon beínditt az összes farok.
(Ez egy válasz cort74 üzenetére (2026. 09. 02. szerda 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 02. szerda 18:53
(Ez egy válasz cort74 üzenetére (2026. 09. 02. szerda 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Uraim, miért hazudtok magatoknak, akit picit is beindít egy pénisz látványa, az igenis bi, vagy latens meleg, nincs mit ezen szépíteni.
És nincs is ezzel semmi baj.
Engem az indít be, ha az én farkam látványára gerjed más
szívesen szoktam képeket is küldeni az ittenieken kívűl róla.
szívesen szoktam képeket is küldeni az ittenieken kívűl róla.
Én is kaptam már szintén dícsérő üzeneteket, nekem is àtlagos a méret. Pasiktól, illetve hölgyektől is egyarànt.
Szoktam kapni én is dícsérő üzeneteket.
Csak kár hogy idő és hely hiány miatt nem alakul tovább a dolog:(
Szoktam kapni én is dícsérő üzeneteket.
Én megkivánok egy szép farkát, szeretem ha nagy. Az enyémet is megdicsérték már többen, bár az enyém átlagos.
Én is kapok heteroszexuális pasiktól chaten vagy levélben dicsérő szavakat.
Hát igen... Neked kimondottan szexi, és gyönyörű a farkad
(Ez egy válasz jajdejoo üzenetére (2026. 09. 09. szerda 16:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 09. szerda 16:09
Sziasztok. Én is gyönyörködöm a szép péniszekben. És azt hiszem az enyém is tetszik sokaknak.
Egy formás,álló farok látványa minden férfiben kivált valamit,nemi identitás ide vagy oda....
Egyetértek. Én se próbáltam még ilyesmit. Sőt, egy próba után se lesz valaki bi vagy homo.
(Ez egy válasz furgeszarvas üzenetére (2026. 09. 16. szerda 20:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 16. szerda 20:31
Aki csak álmodik róla,de még sosem próbálta, esetleg sosem fogja kipróbálni,azt szerintem nem lehet biszexuálisnak nevezni, inkább csak bikíváncsinak.
Aki csak álmodik róla,de még sosem próbálta, esetleg sosem fogja kipróbálni,azt szerintem nem lehet biszexuálisnak nevezni, inkább csak bikíváncsinak.
(Ez egy válasz Kezdoparos84 üzenetére (2026. 09. 13. vasárnap 00:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem aki nem tudja magáról biztosan , hogy hetero vagy bi , az az első szopás után véleményezze a hovatartozását!
Hát valóban, nekem tuti.
(Ez egy válasz jajdejoo üzenetére (2026. 09. 09. szerda 16:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 09. szerda 16:09
Sziasztok. Én is gyönyörködöm a szép péniszekben. És azt hiszem az enyém is tetszik sokaknak.
Én ha nudista strandon vagyok, a nők mellett megnézem a szép farkakat is, és előfordult, hogy fantáziáltam arról, hogy milyen jó lenne kézzel, szájjal kényeztetni. Szerencsére már volt ilyenben részem.
Hát szívesen ki probálnám pasival! Kurvára fel izgat a dolog.
Igen azaz bi..
(Ez egy válasz Palesz üzenetére (2026. 09. 02. szerda 23:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 02. szerda 23:26
Ez baromság. Látszik nem értesz hozzá. Ezeket inkább heteroflexibilisnek mondják.
Igen , abszolút igaz nem értem én sem a hetero vagyok részét ..ha tetszik akkor bi , de semmi baj azzal sem ...
2026. 09. 02. szerda 18:53
Uraim, miért hazudtok magatoknak, akit picit is beindít egy pénisz látványa, az igenis bi, vagy latens meleg, nincs mit ezen szépíteni.
Biztos jó lehet szopni!!
Engem is felizgat egy szép bráner látványa, legfőképpen ahogy elképzelem hogy csúszna be a nejem izmos puncijába. Sokszor elképzelem, hogy felszopok egy fiatal eres kemény farkat a nejemnek, és finoman behelyezem a puncijába. Viszont kizártnak tartom, hogy kettesben szexeljek egy jófarkú pasival, nem hogy nem vonz, egyenesen visszataszítónak tartom a szitut. Nehéz ezt így kifejteni, biztos van aki hasonlóan gondolkozik, az érti mire gondolok....

Talkative

pici-hölgy
Natasha