szervusztok!

A munkahelytől nekem is sikerült elköszönni, de találtam itthon egy másodállást
viszont mára.........:
Jó éjszakát
Ezernyi álmos kis madárka
Fészkén lel altató tanyát,
Elrejti lombok lenge sátra;
Jó éjszakát!
Sóhajt a forrás, néha csobban,
A sötét erdő bólogat -
Virág, fű: szendereg nyugodtan,
Szép álmokat!
Egy hattyú ring a tó vizében,
Nádas-homályba andalog;
Ringassanak álomba szépen
Kis angyalok!
Tündérpompájú éji tájon
Felkél az ezüst holdvilág;
Összhang a föld, egy édes álom...
Jó éjszakát!
/Dsida Jenő/

viszont mára.........:
Jó éjszakát
Ezernyi álmos kis madárka
Fészkén lel altató tanyát,
Elrejti lombok lenge sátra;
Jó éjszakát!
Sóhajt a forrás, néha csobban,
A sötét erdő bólogat -
Virág, fű: szendereg nyugodtan,
Szép álmokat!
Egy hattyú ring a tó vizében,
Nádas-homályba andalog;
Ringassanak álomba szépen
Kis angyalok!
Tündérpompájú éji tájon
Felkél az ezüst holdvilág;
Összhang a föld, egy édes álom...
Jó éjszakát!
/Dsida Jenő/
Minden jót!
Jó éjt mindenkinek...... vagy jó reggelt
lényeg, legyetek rosszak

Végleg ne tűnj el, érdekes jelenség vagy.
Visszavárunk!
Légy boldog!
Légy boldog!

Mindig van egy pont, ahol az út kettéválik. Abban a hitben válunk szét, hogy az útjaink egyszer újra összefutnak.
Vadócka én remélem s bízom benne most megújulásra, más közegre, vágyaid megvalósítására ha tovább is lépsz, de idővel visszatérsz hozzánk
légyszíí légyszíí legalább hogy jól vagy
Vadócka én remélem s bízom benne most megújulásra, más közegre, vágyaid megvalósítására ha tovább is lépsz, de idővel visszatérsz hozzánk

Nem én köszönök el, ez még nem az a nap. Ellenben mostanában pár kedvencem tiplizett innen, akik nem a kamus fajták voltak. Párok akik élvezték az életet és ezt pulikálták is nagy örömömre. Viszont a beszélgetéseinkben időnként érezhető volt a zavar amit az ittlét okozott kettejük kapcsolatában. (Jártam én is így.) Szóval aki tervezgeti hogy kilép innen, annak figyelmébe ajánlom ezt a topicot. Tanulságos lehet mindenki számára.
Nem gondolnám, hogy sokak kispárnákat sírnának tele de úgy gondolom lasssacskán lelépek innen.
(Ez egy válasz Dzsentri üzenetére (2022. 11. 27. vasárnap 23:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 27. vasárnap 23:10

Nem én köszönök el, ez még nem az a nap. Ellenben mostanában pár kedvencem tiplizett innen, akik nem a kamus fajták voltak. Párok akik élvezték az életet és ezt pulikálták is nagy örömömre. Viszont a beszélgetéseinkben időnként érezhető volt a zavar amit az ittlét okozott kettejük kapcsolatában. (Jártam én is így.) Szóval aki tervezgeti hogy kilép innen, annak figyelmébe ajánlom ezt a topicot. Tanulságos lehet mindenki számára.
Cso=