bocsi, de rád (tiltott felhasználókra) nem vonatkozik/hat a meghívás!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 17. csütörtök 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 17. csütörtök 15:34
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 17. csütörtök 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
Köszönöm a meghívót, ott leszek!
Köszönöm a meghívót, ott leszek!
(Ez egy válasz REPARATUR-CSS üzenetére (2008. 04. 16. szerda 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 16. szerda 21:44
Kedves csetesek és fórumosok!
Holnap (ápr.17. csütörtök) 18:00-tól a csetin a " jeromosfanclub " szobában kvíz játék lesz!
Az első helyezett aki először válaszol helyesen 10 kérdésre 1 hetes VIP tagságot kap.
Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!
(Ez egy válasz REPARATUR-CSS üzenetére (2008. 04. 16. szerda 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap (ápr.17. csütörtök) 18:00-tól a csetin a " jeromosfanclub " szobában kvíz játék lesz!
Az első helyezett aki először válaszol helyesen 10 kérdésre 1 hetes VIP tagságot kap.
Jo-joooo....csak lenneb akartam gyurni az offolast,ha mar ugy sikerült....
Tudtommal a farkas is kutya,söt ! Csak nincs megszeliditve,szabadabb is.
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 04. 09. szerda 21:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 09. szerda 21:03
Tudtommal a farkas is kutya,söt ! Csak nincs megszeliditve,szabadabb is.
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 04. 09. szerda 21:03), amit ide kattintva olvashatsz)
a topic offolása miatt megérdemelnétek egy figyelmeztető tiltást!
farkasok a kutyás topicban? azt akarod, hogy megegyék jeromost?
csettelés?
vita?
egy nem normalis klón?
bacca meg!
(takarítottam utánatok a "kutyaszart"!)
csettelés?
vita?
egy nem normalis klón?
bacca meg!
a topic offolása miatt megérdemelnétek egy figyelmeztető tiltást!
csettelés?
vita?
egy nem normalis klón?
bacca meg!
csettelés?
vita?
egy nem normalis klón?
bacca meg!

(ez a kép kivételével a többi farkas kimoderálva! tedd át a erdélyi topicba, ott a hegyekben tudtommal még vannak farkasok! :tom)
Te, ezt a husky-t már láttam valahol!...No, hol is...? Ja, igen, valamelyik fórumon avatárkép most már!
No, a testvérei is itt vadnak!
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2008. 04. 08. kedd 16:45), amit ide kattintva olvashatsz)
No, a testvérei is itt vadnak!
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2008. 04. 08. kedd 16:45), amit ide kattintva olvashatsz)
oké! de remélem a heréjét megtartottad és odaadod hozzá! (jó lenne ha nem nyálasan adnád vissza)
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 03. 27. csütörtök 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 27. csütörtök 14:47
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 03. 27. csütörtök 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)
gratula...jutalmad egy kiherélt macska, amit személyesen tőlem lehet átvenni!
gratula...jutalmad egy kiherélt macska, amit személyesen tőlem lehet átvenni!
(Ez egy válasz DTFú üzenetére (2008. 03. 27. csütörtök 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz DTFú üzenetére (2008. 03. 27. csütörtök 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
1000!!!!! bocs, muszáj volt! yesss
Tisztelettel köszönöm a megértésed!
Remélem nincs harag emiatt?!
Remélem nincs harag emiatt?!

Molly Drága, ez tényleg kutyás rovat.
A cicás EZ volna (de ismered, mert ott is van hsz-ed).
Tisztelettel kérlek, hagyd meg nekünk kutya-fanoknak ezt tényleg kutyás-részlegnek!
Köszönöm!
A cicás EZ volna (de ismered, mert ott is van hsz-ed).
Tisztelettel kérlek, hagyd meg nekünk kutya-fanoknak ezt tényleg kutyás-részlegnek!
Köszönöm!

Te50

Vendula