Na, erre aztán tényleg nem vagyok hajlandó!
Erre gondoltam:
http://www.goldengate.hu/index2.php?ste=ggforum&action=topicview&tid=50&sort=desc&url start=1&start=1&show=20
KLIKK
Erre gondoltam:
http://www.goldengate.hu/index2.php?ste=ggforum&action=topicview&tid=50&sort=desc&url start=1&start=1&show=20
KLIKK
Részemről én örülök,hogy ez a kis Kati mindenhol ott van,de tényleg,ne vedd már el a kedvét,habár azt nem is lehet szerintem,meg nem olyan kedvetlen!
Hehehe--és nem is véletlen,mert tényleg igy van,csak az útirány rossz,mert Köln felé tipnek!
Jeromost legutoljára egy jampec társaságában látták Ralf Karl-Heinz Schumacher WTS Dallara Opel F394 márkájú gépkocsijában, Salzburg felé tépni. Aki közelebbit tud róla, értesítse Nevör Dájz kisváros polgármesterné-asszonyát, aki férjét véli sejteni az autótolvajban.:))))
Danika:Humor,és humor között kurvanagy a különbség,nekem van egy barátom aki 35-éve a barátom,ált.isk első osztálya óta,ami nem most volt azért,de még neki sem mondom,hogy féreg,biztosan nem érted,de mind egy,azért majd ha felnőssz,akkor majd megérted haver!
Na faxa,itt is van mindegyik...
Most épp a zongoralecke következik! Jó családba került az istenadta:)))
Nem semmi Dani!
Kapcsolódás Jeromoshoz! Képzeld, a gazda is úgy akarta, no meg, akinek a tanácsot adtad, habozás nélkül elfogadta!
ku
-parzas-01-orpheus.jpg" width="580" style="cursor: pointer;" id="embedimg685074574" alt="Klikkelj a normál/tömörített mérethez" />
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2006. 02. 25. szombat 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
alf
ty alf
a
Töki!!!
Huzzál bőrt a fogadra...(mert megint IQ szegény lettem és nem akarom égetni magam)
Ha ismernéd tudnád hogy az orvost csak simán , és nem "tanhalgatja"
Te viszont nyugodtan "kapcsolódhatsz" Jeromoshoz, ha a gazdája is úgy gondolja
Huzzál bőrt a fogadra...(mert megint IQ szegény lettem és nem akarom égetni magam)
Ha ismernéd tudnád hogy az orvost csak simán , és nem "tanhalgatja"
Te viszont nyugodtan "kapcsolódhatsz" Jeromoshoz, ha a gazdája is úgy gondolja

Te50

pár8476