csak teli szájjal lehet hozzá szólni a topichoz
Megvolt..
(Ez egy válasz Kisfütyis üzenetére (2019. 04. 04. csütörtök 18:09), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Kisfütyis üzenetére (2019. 04. 04. csütörtök 18:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Akkor gyerünk hamar gyertyapózba aztán had menjen :P
Ne hagyjuk feledésbe menni ezt a topicot. Érdekes téma.
Isteni lenyalbi popsilukrol vagy ciciről de a punciból is jó kilefetyelni
Delegjobb egy másik pasi gecije belelő a szamba
Delegjobb egy másik pasi gecije belelő a szamba
Sziasztok, van olyan srác, aki eléri a szájával a makkot és nyalogatni, szopogatni is tudja?
Sokéve volt egy fiú, aki leszopta önmagát, izgi volt nézni is őt
Sokéve volt egy fiú, aki leszopta önmagát, izgi volt nézni is őt
Kávéba finom is
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 11. kedd 14:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 11. kedd 14:41
Törölt felhasználó (1437952)
Sziasztok. Kaptam innen pár jó ötletet. De legjobban a kávé vált be. Köszönöm mindenkinek aki írt.
Egyáltalan igen is a geci finon
Tudjuk, leírtad már párszor. Köszi!
beleélvezek egy kanálba és lenyelem
Na hát ezt is kipróbáltam.
A korábban említett gyertyás módszer tényleg bejött, a végeredmény már nem annyira.
Ebből sem lesz rendszer. Nem mintha rossz íze lenne, inkább olyan semleges, inkább az volt fura, hogy, meleg és ilyen krémes.
Na majd kikérem más véleményét ha lesz kitől.
A korábban említett gyertyás módszer tényleg bejött, a végeredmény már nem annyira.
Ebből sem lesz rendszer. Nem mintha rossz íze lenne, inkább olyan semleges, inkább az volt fura, hogy, meleg és ilyen krémes. Na majd kikérem más véleményét ha lesz kitől.
Sziasztok. Kaptam innen pár jó ötletet. De legjobban a kávé vált be. Köszönöm mindenkinek aki írt.
Szerintem a friss gecinek jó íze van főleg mondjuk akár egy ciciről lenyalva vagy punciból kinyalva
Nagyon jó
Mire gondolsz? Vizelet, kaki..??
Az előváladékot mindig, az nagyon felizgat. Élvezés után viszont elmegy a kedvem tőle, hogy a sajátomat lenyeljem, mint sokaknak. Ellenben, ha másét szoptam, azt mindig lenyeltem.
Engem is nagyon érdekelne, viszont én is azok közé tartozom, akiknek gyorsan csökken a vágy elélvezés után. Gondoltam már olyanra, hogy elrakom a következő körre inkább, és akkor biztos felhasználásra kerülne .... :P
Szoktam a sajátos nyelni,nèha másèt is!Szeretem!

macipecs

Vika