elég gyakran csinálom,vagy a barátnőm leszop és átadja a szájábol én meg nyelek
Szép lassan eresszél ki pár csepp spermát és amíg izgalmi állapotban vagy addig kóstolgasd, hidd el fog ízleni.
Ha már elélveztél valóban nem fogod kívánni.
(Ez egy válasz redgut üzenetére (2017. 06. 09. péntek 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 09. péntek 09:28

próbáltam, de utána elmegy a kedvem, megszégyellem magam és gyorsan felöltözök. Persze pár perccel később (30 perc) már kívánom.

próbáltam, de utána elmegy a kedvem, megszégyellem magam és gyorsan felöltözök. Persze pár perccel később (30 perc) már kívánom.
(Ez egy válasz Johny005 üzenetére (2017. 06. 09. péntek 00:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Próbáld meg gyertya pózból
(Ez egy válasz redgut üzenetére (2017. 06. 08. csütörtök 18:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát igen, ezzel sokan így vagyunk... sajnos...
Keresni kell valakit, aki a szádba lő és akkor még nem fog elmenni a kedved
(Ez egy válasz redgut üzenetére (2017. 06. 08. csütörtök 17:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 08. csütörtök 17:10
Keresni kell valakit, aki a szádba lő és akkor még nem fog elmenni a kedved

Szia! Érdekelne, hogy mit tegyek, hogy nem menjen el a kedvem, amikor az arcomra, szájba élvezek. ?
Amikor kiverem, azután, már nem kívánom!
Én a sajátomra gondoltam, de ha olyanom van minden jöhet.

Én szivesen adok ha valaki leszopna.
Szia! Érdekelne, hogy mit tegyek, hogy nem menjen el a kedvem, amikor az arcomra, szájba élvezek. ?

Mióta van spermám minden nap nyelem ha tehetem, de szeretném már másét is a számban érezni. Bár egyre jobban vágyom arra is hogy a popsiban élvezzenek rendszeresen gumi nélkül!!! A kis b*zi mi?
probáljátok ki egy szer pohárbolnyelni szuper
Magam is szoktam a számba engedni a gecit .nekem a gyertya állás jön be.Ott ha élvezel nincs vissza út a szádba megy.szeretem az ízét. Egyszer szívesen meg nézném más hogy is csinálja.
Èn!!!
huuu ki birtam hogy 2 hétig ne verjem ki ,mondanom sem kell mennyi anyag jött aztan valahogy amikor megláttam azt a sok spermát a mellkasomon a kezemmel szépen a kis számba tettem mindet, rengeteget nyeltem
mármint a sajátomat
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 05. 27. szombat 16:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 05. 27. szombat 16:01
Törölt felhasználó (824981)

Tapasztalat?
igen,imádom az ízét,ha kiverem minden cseppjét lenyelem....
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 05. 27. szombat 16:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 05. 27. szombat 16:01
Törölt felhasználó (824981)

Tapasztalat?
Tapasztalat?
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 05. 27. szombat 06:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 05. 27. szombat 06:00
Törölt felhasználó (1984002)

finom is az...
finom is az...
ki próbálná ki a kutya spermát?
Én is megkóstoltam a sajátomat, azt kell mondjam nem volt rossz. Persze a párom sem panaszkodik mikor nyeli. Akkorát nem tudok lőni, hogy a számba is jusson.