Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

"Aki ezeket a gyönyörű lányokat megnézi, ahogy telerakják a szájukat, elgondolkodik, hogy milyen érzés is lehet ez.
Aki nem meleg az csak egyféleképpen tudja ezt meg. A saját farkával!
Én meg tudtam.
Életem egyik legizgalmasabb történése volt amikor először csináltam.
Miközben hokiztam végig azon izgultam, hogy milyen lesz mikor beleverem a számba.
Milyen lesz maga a geci?
Szóval nagyon izgalmas volt. "

Az eddigi hozzászólások

... 37 38 39 40 41 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1182   2016. 04. 28. csütörtök 21:52
portas71 portas71
Szia!
Próbáld meg úgy, hogy picit a puncijába élvezel, de a nagyobb részét szétspricceled a testén. Utána elkezdesz csókolózni vele, majd szép lassan végigkényezteted a testét a nyelveddel, puszikkal, csókokkal. Közben cseppekben apránként 'felszedegeted' róla a spermádat. Felizgulsz az ő felizgatásán és nem megy el a kedved az ondód ízlelgetésétől. Sőt! Annyira felizgulsz, hogy a végén alig várod, hogy kinyalogathas a duzzadt, lucskos puncijából a maradékot. Amit aztán ha jó fej vagy, belecsókolsz a szájába. Érezze ő is a puncinedvvel keveredett anyagod ízét.
Vagy!? Csókolózz vele, miután a szájába élveztél. Valamennyit ne nyeljen le.
Üdv!
(Ez egy válasz Nazorg üzenetére (2016. 04. 26. kedd 18:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 04. 26. kedd 18:29
Sziasztok! Szeretném kikérni többek véleményét ebben a dologban. Közeledik a párom szülinapja és azt szeretné ha szeretkezés után ki illetve lenyalnám "magam" a punciából/punciáról. Régóta izgatja a dolog és szeretné igazából ha olyan izgalmi állapotban vagyok én is kipróbálnám meg mondtam is neki, hogy megtenném. De mikor elmentem hirtelen a lelkesedésem is elszáll. Kinek mi a véleménye a dologról. Mm milyen a sajátod? Párom többször nyelte már le az enyém ő tapasztalatai alapján fontos, hogy mit ettem előtte mert nagyon befolyásolja az ízt. Már tapasztaltam, hogy minél több a napi aktus egyre hígabbá is válik. Ki mit javasolna mi lenne jobb elsőre és lehet utoljára is :(
#1181   2016. 04. 27. szerda 09:22
X Törölt felhasználó (69371)
Ajánlották itt a csokit, de úgy értesültem róla, hogy a csokoládé pont nem jó ebből a szempontból.
Én azt kezdem tapasztalni, hogy nem annyira függ az az étkezéstől. Vagy ha függ, akkor azt kellene tisztázni, hogy étkezés után mennyi idő múlva jelentkezik a sperma ízében az étel karaktere?
Én nem dohányzom és nem fogyasztom alkoholt, elég sok édességet eszem, mert édes szájú vagyok, de mégis előfordul, hogy a sperma íze eléggé erős, értem ez alatt, hogy páromnak nem kellemes ízű. És se fűszereset, sem semmi olyat nem ettem az elmúlt 24 órában. Az ananászt nem annyira szeretem.
Viszont egy időben mézes teáztam, illetve főzött kakaóba mézet kevertem cukor helyett és akkor határozottan ízlett a páromnak az anyag, csókkal én is kaptam belőle.
Fontos a víz fogyasztása, az íz erősségét lehet csökkenteni a rendszeres, napi maszturbálással, hogy híguljon.
Ha oly sok helyen hangoztatott dolgokat szeretnék mondani, akkor fűszeres ételek kerülése, semmi cigi, semmi alkohol, inkább csak gyümölcsök fogyasztása.
Egy fontos dolog, hogy a stressz is közre játszhat szerintem az íz karakterében. Nyugodt, kihangsúlyozott élet lehet a kulcs a titokhoz.
(Ez egy válasz Nazorg üzenetére (2016. 04. 26. kedd 18:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Szeretném kikérni többek véleményét ebben a dologban. Közeledik a párom szülinapja és azt szeretné ha szeretkezés után ki illetve lenyalnám "magam" a punciából/punciáról. Régóta izgatja a dolog és szeretné igazából ha olyan izgalmi állapotban vagyok én is kipróbálnám meg mondtam is neki, hogy megtenném. De mikor elmentem hirtelen a lelkesedésem is elszáll. Kinek mi a véleménye a dologról. Mm milyen a sajátod? Párom többször nyelte már le az enyém ő tapasztalatai alapján fontos, hogy mit ettem előtte mert nagyon befolyásolja az ízt. Már tapasztaltam, hogy minél több a napi aktus egyre hígabbá is válik. Ki mit javasolna mi lenne jobb elsőre és lehet utoljára is :(
#1180   2016. 04. 27. szerda 09:13
sucal sucal
Próbáld meg addig izgatni magad amig majdnem elmész, ha a lüktetés finoman beindul ,akkor hagyd hogy kibukjon az ondó a tenyeredbe, és utána folytasd a masztit, a következő élvezés előtt vedd a szádba az anyagot , szinte biztos ,hogy le is nyeled, és nem megy el a lelkesedésed. Ami másodjára kijön , azt kenheted szét hasra, arcra vagy bárhova, sok sikert kívánok!
#1179   2016. 04. 27. szerda 07:07
fazonkirály fazonkirály
Szerintem elsőre vagy élvezz a szájába és csókolja át,vagy verd ki és kóstold meg.engem nagyon beindit
#1178   2016. 04. 27. szerda 00:19
Palesz Palesz
Ananász, csoki, minden ami édes. Ha a puncijából nyalod ki és ízlik akkor nem az utolsó lesz. wink
#1177   2016. 04. 26. kedd 21:31
SZEXI SZEXI
szia én ananászt szoktam és az íze is hasonló lesz !
#1176   2016. 04. 26. kedd 18:29
Nazorg Nazorg
#1175   2016. 04. 25. hétfő 23:42
X Törölt felhasználó (872380)
ezt én is nagyon élvezném)))
(Ez egy válasz portas71 üzenetére (2016. 04. 21. csütörtök 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 04. 21. csütörtök 21:13
Szeretném egyszer egy csaj puncijából kinyalni. Úgy, hogy közben a pasija tömi a farkát a fenekembe.
#1174   2016. 04. 25. hétfő 06:13
fazonkirály fazonkirály
Én is szoktam használni a párom vibrátorát,úgy is ahogy te,meg popsiba is.kb napi 2x masztizom manapság.amikor nem volt párom akkor napi 4 alatt nem álltam meg.Nekem nagyon sok jön mindig.annyi hogy a sokadik alkalomra jóval hígabb,átlátszó,de mennyiségre ugyanaz.elsőre nagyon fehér,sűrű,és nagyon sok a spermám.10-14 hosszú spriccel.de töltöttem fel prosztata orgazmus videót is
#1173   2016. 04. 25. hétfő 00:20
Charlieboys Charlieboys
A március 24-én írt hozzászólásom óta 1 újabb dolgot találtam ki. Van olyan nap,hogy 4-szer is maszturbálok....de minimum kétszer naponta. Vettem 1 vibrátort amivel nagyon jó orgazmust és magömlést lehet elérni. Korábban írtam,hogy 1 hónapja amikor először kipróbáltam a sperma nyelését azóta rendszeresen a számba élvezek gyertya állásban ami nagyon izgató. A hugycső nyílás körüli és az alatta lévő fitymafék körüli részt izgatom ami a legérzékenyebb általában mindenkinél. Már az elejétől fogva olyan jó érzést ad amikor azt a részt izgatom a vibrátorral ami korábban soha nem volt. Az izgatás után nem sokkal el kezd remegni a lábam is az érzéstől annyira izgató. Megpróbálom minél hosszabb ideig csinálni ezért közben többször megszoktam szakítani kb fél percre ha közeledik a magömlés, aztán 3-4 megszakítás után már megyek tovább. Amikor érzem,hogy közeledik az orgazmus felveszem a gyertya állást aztán el kezd lüktetni a farkam ahogy megindul a magömlés a számba ami nagyon izgató mert ilyenkor nagyon kívánom a saját spermám.Az izgalom miatt a napi elsőnél bőséges adag szokott jönni. Nagyon jó orgazmust lehet így elérni mert az elejétől kezdve amikor izgatod a farkad a vibrátorral attól kezdve nagyon jó érzés fog el ami fokozza az orgazmusod. Mostanában minden nap csinálom egyszer kétszer de egyre többször van olyan,hogy négyszer is egy nap alatt. Egy napon belül a negyedik maszturbálás is nagyon jó élvezetes és nagyon jó orgazmust lehet elérni. Tegnap négyszer csináltam és a negyedik magömlésnél is jött 1 közepes adag a nagy felizgulás miatt ami már elég híg átlátszó anyag volt ami többsége prosztata váladék. Nagyon kellemes jó íze volt ami kor a számba élveztem. A vibrátoros maszturbálásnál nehéz sokáig elhúzni ezért többször meg kell szakítani mert nagyon felizgulok tőle mert az elejétől kezdve nagyon élvezetes. Életem legjobb orgazmusai voltak az elmúlt hetekben. Ajánlom mindenkinek próbáljátok ki és éljétek bele magatokat akkor nagyon jó orgazmus és magömlés lesz. Most három napig nem maszturbálok és utána megpróbálok hatszor maszturbálni 1 nap alatt már nagyon várom. Ti hányszor szoktatok 1 nap alatt maszturbálni és mennyi anyag szokott jönni a negyedik ötödik magömlésnél és az orgazmus akkor is intenzív jó érzés? Csak a viszonyítás miatt kérdezem mert nekem nagyon jó ezzel a teknikával.
#1172   2016. 04. 23. szombat 16:33
X Törölt felhasználó (1282222)
pohárba fogom most verni, es úgy fogom lenyelni.
#1171   2016. 04. 23. szombat 09:08
fazonkirály fazonkirály
A lányok szeretik nézni mikor a sajátomat nyelem
#1170   2016. 04. 21. csütörtök 21:13
portas71 portas71
Szeretném egyszer egy csaj puncijából kinyalni. Úgy, hogy közben a pasija tömi a farkát a fenekembe.
#1169   2016. 04. 20. szerda 16:00
sucal sucal
nyelném én a sajátomat meg másét is egyszerre csak lenne!!
#1168   2016. 04. 07. csütörtök 12:33
X Törölt felhasználó (1062622)
Énis szoktam a sajátomat nyelni de szeretem mäsét is.
#1167   2016. 04. 06. szerda 14:46
hehe elirtam smile ) hatamra feküdtem es úgy. .
#1166   2016. 04. 02. szombat 23:06
plasticman64 plasticman64
Nincs fantáziád! Mi van, ha űrhajós? nyes
Az űrben nincs gravitáció.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 04. 02. szombat 16:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (929799)
2016. 04. 02. szombat 16:58
Próbáltam elképzelni,ahogy hasra fekszel,és teleélvezed a hasad,de bevallom,nem ment....
#1165   2016. 04. 02. szombat 16:58
X Törölt felhasználó (929799)
Próbáltam elképzelni,ahogy hasra fekszel,és teleélvezed a hasad,de bevallom,nem ment....
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 03. 31. csütörtök 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1282222)
2016. 03. 31. csütörtök 20:25
ma megint osszejott, délután nem bírtam magammal es hasra feküdtem es tele élveztem a hasamat, majd szépen a kezemmel a számba tettem. finom íze volt es jó sok.majd este most, gyatyabol megint megkívántam es tele vertem a szám. jöhetne másé is,minél több unom már sajátot. ...
#1164   2016. 03. 31. csütörtök 20:25
ma megint osszejott, délután nem bírtam magammal es hasra feküdtem es tele élveztem a hasamat, majd szépen a kezemmel a számba tettem. finom íze volt es jó sok.majd este most, gyatyabol megint megkívántam es tele vertem a szám. jöhetne másé is,minél több unom már sajátot. ...
#1163   2016. 03. 31. csütörtök 16:01
feri_mare feri_mare
circling
(Ez egy válasz kisjanko üzenetére (2016. 03. 31. csütörtök 09:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 03. 31. csütörtök 09:52
Néha ráveszem magam, hogy a páromat teleélvezem majd utána csontig kinyalom a puncikáját, vagy a szájába élvezek majd csókólózunk egy nagyot. Ritkán fordul elő, de szeretem.

... 37 38 39 40 41 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: macipecs macipecs
Nyitás ideje: 2006. 01. 12. csütörtök
Üzenetek: 1942db
Utolsó üzenet: 2025. 07. 04. péntek

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!