Szia!
Próbáld meg úgy, hogy picit a puncijába élvezel, de a nagyobb részét szétspricceled a testén. Utána elkezdesz csókolózni vele, majd szép lassan végigkényezteted a testét a nyelveddel, puszikkal, csókokkal. Közben cseppekben apránként 'felszedegeted' róla a spermádat. Felizgulsz az ő felizgatásán és nem megy el a kedved az ondód ízlelgetésétől. Sőt! Annyira felizgulsz, hogy a végén alig várod, hogy kinyalogathas a duzzadt, lucskos puncijából a maradékot. Amit aztán ha jó fej vagy, belecsókolsz a szájába. Érezze ő is a puncinedvvel keveredett anyagod ízét.
Vagy!? Csókolózz vele, miután a szájába élveztél. Valamennyit ne nyeljen le.
Üdv! (Ez egy válasz Nazorg üzenetére (2016. 04. 26. kedd 18:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 04. 26. kedd 18:29
Próbáld meg úgy, hogy picit a puncijába élvezel, de a nagyobb részét szétspricceled a testén. Utána elkezdesz csókolózni vele, majd szép lassan végigkényezteted a testét a nyelveddel, puszikkal, csókokkal. Közben cseppekben apránként 'felszedegeted' róla a spermádat. Felizgulsz az ő felizgatásán és nem megy el a kedved az ondód ízlelgetésétől. Sőt! Annyira felizgulsz, hogy a végén alig várod, hogy kinyalogathas a duzzadt, lucskos puncijából a maradékot. Amit aztán ha jó fej vagy, belecsókolsz a szájába. Érezze ő is a puncinedvvel keveredett anyagod ízét.
Vagy!? Csókolózz vele, miután a szájába élveztél. Valamennyit ne nyeljen le.
Üdv! (Ez egy válasz Nazorg üzenetére (2016. 04. 26. kedd 18:29), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Szeretném kikérni többek véleményét ebben a dologban. Közeledik a párom szülinapja és azt szeretné ha szeretkezés után ki illetve lenyalnám "magam" a punciából/punciáról. Régóta izgatja a dolog és szeretné igazából ha olyan izgalmi állapotban vagyok én is kipróbálnám meg mondtam is neki, hogy megtenném. De mikor elmentem hirtelen a lelkesedésem is elszáll. Kinek mi a véleménye a dologról. Mm milyen a sajátod? Párom többször nyelte már le az enyém ő tapasztalatai alapján fontos, hogy mit ettem előtte mert nagyon befolyásolja az ízt. Már tapasztaltam, hogy minél több a napi aktus egyre hígabbá is válik. Ki mit javasolna mi lenne jobb elsőre és lehet utoljára is :(
Ajánlották itt a csokit, de úgy értesültem róla, hogy a csokoládé pont nem jó ebből a szempontból.
Én azt kezdem tapasztalni, hogy nem annyira függ az az étkezéstől. Vagy ha függ, akkor azt kellene tisztázni, hogy étkezés után mennyi idő múlva jelentkezik a sperma ízében az étel karaktere?
Én nem dohányzom és nem fogyasztom alkoholt, elég sok édességet eszem, mert édes szájú vagyok, de mégis előfordul, hogy a sperma íze eléggé erős, értem ez alatt, hogy páromnak nem kellemes ízű. És se fűszereset, sem semmi olyat nem ettem az elmúlt 24 órában. Az ananászt nem annyira szeretem.
Viszont egy időben mézes teáztam, illetve főzött kakaóba mézet kevertem cukor helyett és akkor határozottan ízlett a páromnak az anyag, csókkal én is kaptam belőle.
Fontos a víz fogyasztása, az íz erősségét lehet csökkenteni a rendszeres, napi maszturbálással, hogy híguljon.
Ha oly sok helyen hangoztatott dolgokat szeretnék mondani, akkor fűszeres ételek kerülése, semmi cigi, semmi alkohol, inkább csak gyümölcsök fogyasztása.
Egy fontos dolog, hogy a stressz is közre játszhat szerintem az íz karakterében. Nyugodt, kihangsúlyozott élet lehet a kulcs a titokhoz. (Ez egy válasz Nazorg üzenetére (2016. 04. 26. kedd 18:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Én azt kezdem tapasztalni, hogy nem annyira függ az az étkezéstől. Vagy ha függ, akkor azt kellene tisztázni, hogy étkezés után mennyi idő múlva jelentkezik a sperma ízében az étel karaktere?
Én nem dohányzom és nem fogyasztom alkoholt, elég sok édességet eszem, mert édes szájú vagyok, de mégis előfordul, hogy a sperma íze eléggé erős, értem ez alatt, hogy páromnak nem kellemes ízű. És se fűszereset, sem semmi olyat nem ettem az elmúlt 24 órában. Az ananászt nem annyira szeretem.
Viszont egy időben mézes teáztam, illetve főzött kakaóba mézet kevertem cukor helyett és akkor határozottan ízlett a páromnak az anyag, csókkal én is kaptam belőle.
Fontos a víz fogyasztása, az íz erősségét lehet csökkenteni a rendszeres, napi maszturbálással, hogy híguljon.
Ha oly sok helyen hangoztatott dolgokat szeretnék mondani, akkor fűszeres ételek kerülése, semmi cigi, semmi alkohol, inkább csak gyümölcsök fogyasztása.
Egy fontos dolog, hogy a stressz is közre játszhat szerintem az íz karakterében. Nyugodt, kihangsúlyozott élet lehet a kulcs a titokhoz. (Ez egy válasz Nazorg üzenetére (2016. 04. 26. kedd 18:29), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Szeretném kikérni többek véleményét ebben a dologban. Közeledik a párom szülinapja és azt szeretné ha szeretkezés után ki illetve lenyalnám "magam" a punciából/punciáról. Régóta izgatja a dolog és szeretné igazából ha olyan izgalmi állapotban vagyok én is kipróbálnám meg mondtam is neki, hogy megtenném. De mikor elmentem hirtelen a lelkesedésem is elszáll. Kinek mi a véleménye a dologról. Mm milyen a sajátod? Párom többször nyelte már le az enyém ő tapasztalatai alapján fontos, hogy mit ettem előtte mert nagyon befolyásolja az ízt. Már tapasztaltam, hogy minél több a napi aktus egyre hígabbá is válik. Ki mit javasolna mi lenne jobb elsőre és lehet utoljára is :(
Próbáld meg addig izgatni magad amig majdnem elmész, ha a lüktetés finoman beindul ,akkor hagyd hogy kibukjon az ondó a tenyeredbe, és utána folytasd a masztit, a következő élvezés előtt vedd a szádba az anyagot , szinte biztos ,hogy le is nyeled, és nem megy el a lelkesedésed. Ami másodjára kijön , azt kenheted szét hasra, arcra vagy bárhova, sok sikert kívánok!
(Ez egy válasz Nazorg üzenetére (2016. 04. 26. kedd 18:29), amit ide kattintva olvashatsz)

Szerintem elsőre vagy élvezz a szájába és csókolja át,vagy verd ki és kóstold meg.engem nagyon beindit
(Ez egy válasz Nazorg üzenetére (2016. 04. 26. kedd 18:29), amit ide kattintva olvashatsz)

Ananász, csoki, minden ami édes. Ha a puncijából nyalod ki és ízlik akkor nem az utolsó lesz.

szia én ananászt szoktam és az íze is hasonló lesz !

ezt én is nagyon élvezném)))
(Ez egy válasz portas71 üzenetére (2016. 04. 21. csütörtök 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 04. 21. csütörtök 21:13

Szeretném egyszer egy csaj puncijából kinyalni. Úgy, hogy közben a pasija tömi a farkát a fenekembe.
Én is szoktam használni a párom vibrátorát,úgy is ahogy te,meg popsiba is.kb napi 2x masztizom manapság.amikor nem volt párom akkor napi 4 alatt nem álltam meg.Nekem nagyon sok jön mindig.annyi hogy a sokadik alkalomra jóval hígabb,átlátszó,de mennyiségre ugyanaz.elsőre nagyon fehér,sűrű,és nagyon sok a spermám.10-14 hosszú spriccel.de töltöttem fel prosztata orgazmus videót is
A március 24-én írt hozzászólásom óta 1 újabb dolgot találtam ki. Van olyan nap,hogy 4-szer is maszturbálok....de minimum kétszer naponta. Vettem 1 vibrátort amivel nagyon jó orgazmust és magömlést lehet elérni. Korábban írtam,hogy 1 hónapja amikor először kipróbáltam a sperma nyelését azóta rendszeresen a számba élvezek gyertya állásban ami nagyon izgató. A hugycső nyílás körüli és az alatta lévő fitymafék körüli részt izgatom ami a legérzékenyebb általában mindenkinél. Már az elejétől fogva olyan jó érzést ad amikor azt a részt izgatom a vibrátorral ami korábban soha nem volt. Az izgatás után nem sokkal el kezd remegni a lábam is az érzéstől annyira izgató. Megpróbálom minél hosszabb ideig csinálni ezért közben többször megszoktam szakítani kb fél percre ha közeledik a magömlés, aztán 3-4 megszakítás után már megyek tovább. Amikor érzem,hogy közeledik az orgazmus felveszem a gyertya állást aztán el kezd lüktetni a farkam ahogy megindul a magömlés a számba ami nagyon izgató mert ilyenkor nagyon kívánom a saját spermám.Az izgalom miatt a napi elsőnél bőséges adag szokott jönni. Nagyon jó orgazmust lehet így elérni mert az elejétől kezdve amikor izgatod a farkad a vibrátorral attól kezdve nagyon jó érzés fog el ami fokozza az orgazmusod. Mostanában minden nap csinálom egyszer kétszer de egyre többször van olyan,hogy négyszer is egy nap alatt. Egy napon belül a negyedik maszturbálás is nagyon jó élvezetes és nagyon jó orgazmust lehet elérni. Tegnap négyszer csináltam és a negyedik magömlésnél is jött 1 közepes adag a nagy felizgulás miatt ami már elég híg átlátszó anyag volt ami többsége prosztata váladék. Nagyon kellemes jó íze volt ami kor a számba élveztem. A vibrátoros maszturbálásnál nehéz sokáig elhúzni ezért többször meg kell szakítani mert nagyon felizgulok tőle mert az elejétől kezdve nagyon élvezetes. Életem legjobb orgazmusai voltak az elmúlt hetekben. Ajánlom mindenkinek próbáljátok ki és éljétek bele magatokat akkor nagyon jó orgazmus és magömlés lesz. Most három napig nem maszturbálok és utána megpróbálok hatszor maszturbálni 1 nap alatt már nagyon várom. Ti hányszor szoktatok 1 nap alatt maszturbálni és mennyi anyag szokott jönni a negyedik ötödik magömlésnél és az orgazmus akkor is intenzív jó érzés? Csak a viszonyítás miatt kérdezem mert nekem nagyon jó ezzel a teknikával.
pohárba fogom most verni, es úgy fogom lenyelni.
A lányok szeretik nézni mikor a sajátomat nyelem
Szeretném egyszer egy csaj puncijából kinyalni. Úgy, hogy közben a pasija tömi a farkát a fenekembe.
nyelném én a sajátomat meg másét is egyszerre csak lenne!!
Énis szoktam a sajátomat nyelni de szeretem mäsét is.
hehe elirtam
) hatamra feküdtem es úgy. .

Nincs fantáziád! Mi van, ha űrhajós?
Az űrben nincs gravitáció. (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 04. 02. szombat 16:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 04. 02. szombat 16:58

Az űrben nincs gravitáció. (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 04. 02. szombat 16:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (929799)

Próbáltam elképzelni,ahogy hasra fekszel,és teleélvezed a hasad,de bevallom,nem ment....
Próbáltam elképzelni,ahogy hasra fekszel,és teleélvezed a hasad,de bevallom,nem ment....
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 03. 31. csütörtök 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 03. 31. csütörtök 20:25
Törölt felhasználó (1282222)

ma megint osszejott, délután nem bírtam magammal es hasra feküdtem es tele élveztem a hasamat, majd szépen a kezemmel a számba tettem. finom íze volt es jó sok.majd este most, gyatyabol megint megkívántam es tele vertem a szám. jöhetne másé is,minél több unom már sajátot. ...
ma megint osszejott, délután nem bírtam magammal es hasra feküdtem es tele élveztem a hasamat, majd szépen a kezemmel a számba tettem. finom íze volt es jó sok.majd este most, gyatyabol megint megkívántam es tele vertem a szám. jöhetne másé is,minél több unom már sajátot. ...

Néha ráveszem magam, hogy a páromat teleélvezem majd utána csontig kinyalom a puncikáját, vagy a szájába élvezek majd csókólózunk egy nagyot. Ritkán fordul elő, de szeretem.