hát tudjátok mit! én már kóstoltam a sajátomat....
Én már kóstoltam és mondhatom nem olyan rossz, mint egyesk gondolják
(Ez egy válasz tequila99 üzenetére (2007. 01. 02. kedd 17:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 02. kedd 17:02

most komolyan: ki az aki már kóstólta a sajátját??
meg akarom tudni hogy a kissebbségbe,vagy a többségbe tartozom?:)
(én még nem:))
most komolyan: ki az aki már kóstólta a sajátját??
Ha mondaná a dokim, hogy meghalok, ha nem iszom meg,akkor kétpofára vedelném, de amíg nem mondja maradok a sörnél (az is majdnem olyan csak habos)
Nincs is annál jobb, mint mikor a telespiccelt puncit jól kinyalja az ember, a csajom meg a puncizsiros lankadó farkamat szopogatja, vagy az anális szex után történik ugyanigy. Ja, anális szex előtt a végbeleinket rendesen kimossuk aztán telespricc és alapos nyalás.
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 02. 01. szerda 09:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 01. szerda 09:57

Hmmm... mert mondjuk megkívánjuk a második/harmadik menetet....
Te bezzeg elvárod, hogy miután megdugod a szopogassa, igaz?
Te bezzeg elvárod, hogy miután megdugod a szopogassa, igaz?
Hát ez durva a5-ös -ért is meggondolnám 2x
te egy állat vagy ! mint mindíg... ezért bírom azt a rothadó pofidat!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 04. hétfő 18:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 04. hétfő 18:32

Törölt felhasználó (38040)

Akkor rászarok egy lapostányérra, ráverem szósznak, telehugyozok egy öblös poharat, és kész is a bigmac menü:D
hat ha a vizeletböl penicillint lehetne nyerni,akkor nem lennenek hugyuti gyulladasok,mint pl. vesemedence-, hugyvezetek-, hugyholyag- es hugycsögyulladas,hiszen a penic. szelessavu antibiotikum,ami szinte mindent visz!ill. tele lennenk rezistens bakteriumokkal,hiszen lenne idejük rezistensse valni!
vitamint esetleg,ezert az amcsiknak a legdragabb a vizeletük!söt az usa-ban felszolitottak a kellogs-ot,h ne rakjon annyi vitamint a termekeibe,mert pazarlas az egesz!
a nepi gyogyaszat meg nagyon soxor placebo!1ebkent nem talaltam arra utalo hirt,h ezt tüdöbetegsegeknel alkalmaztak volna,ettöl függetlenül lehetseges!
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 12. 04. hétfő 20:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 04. hétfő 20:16
vitamint esetleg,ezert az amcsiknak a legdragabb a vizeletük!söt az usa-ban felszolitottak a kellogs-ot,h ne rakjon annyi vitamint a termekeibe,mert pazarlas az egesz!
a nepi gyogyaszat meg nagyon soxor placebo!1ebkent nem talaltam arra utalo hirt,h ezt tüdöbetegsegeknel alkalmaztak volna,ettöl függetlenül lehetseges!

népi orvoslás dolog, valamilyen tüdő bajra kellet vizeletett inni..
lehet hogy van alapja mert vizeletből is lehet penicilint kivonni...álitolag.. irodalmat nem olvastam rola... csak anno a kis katonáktol erre a célra gyűjtőtek vizeletett azaz ezt az indokot kapták..
lehet hogy van alapja mert vizeletből is lehet penicilint kivonni...álitolag.. irodalmat nem olvastam rola... csak anno a kis katonáktol erre a célra gyűjtőtek vizeletett azaz ezt az indokot kapták..
Hát a kutyáról pedig nem mondok le! Sőt a görényről meg a patkányról se! Más ötleted nincs,
hogy jobb illata legyen?! (Ez egy válasz ghorrag üzenetére (2006. 12. 04. hétfő 16:28), amit ide kattintva olvashatsz)
hogy jobb illata legyen?! (Ez egy válasz ghorrag üzenetére (2006. 12. 04. hétfő 16:28), amit ide kattintva olvashatsz)
ammónia is van benne...
népi orvoslás dolog, valamilyen tüdő bajra kellet vizeletett inni..
(Ez egy válasz Doctorbalu üzenetére (2006. 12. 04. hétfő 20:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 04. hétfő 20:03
(Ez egy válasz Doctorbalu üzenetére (2006. 12. 04. hétfő 20:03), amit ide kattintva olvashatsz)

hat lehet,h van,de en nem tudok rola!sztem viszont dutasag,hiszen ha szükseg lenne ra(marmint a vizeletre),nem löködne ki a szervezetböl!vagyis minek terheljük a szervezetet a mar kivalasztott anyagok ujraemesztesevel,amikor ihatunk vizet is?vlmi amerikai divatcucc lehet a hatterben!
esetleg a cukorbetegek vizeletet lehetne kv v. tea izesitesere hasznalni,de ahhoz nagyon sokat kene beleönteni!
esetleg a cukorbetegek vizeletet lehetne kv v. tea izesitesere hasznalni,de ahhoz nagyon sokat kene beleönteni!
hat lehet,h van,de en nem tudok rola!sztem viszont dutasag,hiszen ha szükseg lenne ra(marmint a vizeletre),nem löködne ki a szervezetböl!vagyis minek terheljük a szervezetet a mar kivalasztott anyagok ujraemesztesevel,amikor ihatunk vizet is?vlmi amerikai divatcucc lehet a hatterben!
esetleg a cukorbetegek vizeletet lehetne kv v. tea izesitesere hasznalni,de ahhoz nagyon sokat kene beleönteni! (Ez egy válasz ghorrag üzenetére (2006. 12. 03. vasárnap 19:09), amit ide kattintva olvashatsz)
esetleg a cukorbetegek vizeletet lehetne kv v. tea izesitesere hasznalni,de ahhoz nagyon sokat kene beleönteni! (Ez egy válasz ghorrag üzenetére (2006. 12. 03. vasárnap 19:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Akkor rászarok egy lapostányérra, ráverem szósznak, telehugyozok egy öblös poharat, és kész is a bigmac menü:D
valtoztass a taplalkozasodon...(ne egyel annyi kutyat pl)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 04. hétfő 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 04. hétfő 09:39
Törölt felhasználó (60564)

Hát én nem, a szagát sem szeretem. De nem is kényszeritem, zsarolom ki a páromtól sem, hacsak magától nem akarja!
Hát én nem, a szagát sem szeretem. De nem is kényszeritem, zsarolom ki a páromtól sem, hacsak magától nem akarja!
(Ez egy válasz Gabesz29. üzenetére (2006. 12. 04. hétfő 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 04. hétfő 09:34

Sztem már mindenki kipróbálta egyszer a saját ízét...ez normális
Sztem már mindenki kipróbálta egyszer a saját ízét...ez normális
undorító
Értem,de a véleményem nem változott! Vitathatatlan - nem vagyunk egyformák! Hogy a sajátomat lenyeljem, pisimet iszogassam? No ilyem "magasra" mostanság nem kívánkozom! De persze aki csinálja - egészségére!
(Ez egy válasz ghorrag üzenetére (2006. 12. 03. vasárnap 19:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 03. vasárnap 19:19

felreértettel..nem vagyok doki...csak dr balut akartam segitsegül hivni,....mert ö az
felreértettel..nem vagyok doki...csak dr balut akartam segitsegül hivni,....mert ö az
Azt várhatjátok doki, hogy én olyan beteg legyek, hogy a saját húgyomat megigyam! A végén még kitaláljátok, hogy a szar kalóriadús csemege!
(Ez egy válasz ghorrag üzenetére (2006. 12. 03. vasárnap 19:09), amit ide kattintva olvashatsz)