Mint e téren is nagyon kevés tapasztalattal rendelkezőnek, visszatetsző a dolog, most még, bár ez is változhat, mint a "cumizás"
(Ez egy válasz macipecs üzenetére (2006. 01. 12. csütörtök 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 12. csütörtök 13:12

Engem mindig izgatott a dolog, addig a pillanatig, amíg el nem mentem...akkor majdnem mindig visszatáncolok :) Amikor viszont továbbra is kívánom a hölgyet és folytatódik a móka, akkor előfordult már, hogy még a lefelé menet előtt csókolóztunk, sőt, a telespriccelt punciját is kinyaltam...ha megvan a hangulat, mindkét félnek izgalmas :) Persze biztos van akinek ez idegen...
Vivi ezzel mit akartál mondani? :)
Engem mindig izgatott a dolog, addig a pillanatig, amíg el nem mentem...akkor majdnem mindig visszatáncolok :) Amikor viszont továbbra is kívánom a hölgyet és folytatódik a móka, akkor előfordult már, hogy még a lefelé menet előtt csókolóztunk, sőt, a telespriccelt punciját is kinyaltam...ha megvan a hangulat, mindkét félnek izgalmas :) Persze biztos van akinek ez idegen...
Mindent ki kell próbálni, igaz részemről elég volt 1szer, nem vágyom az ismétlésre

"Hát olyan volt már, hogy egy szájbaspricc után nem sokkal lekapott...:S De azért az ilyen apróságokra odafigyelek:D"
Hasonló fordult már lő velem is, bár a produktum akkor már rég lefelé tarott, de azért ilyesmire én is figyelek.
Egyébként hallottam egy uismerőstől, hogy a kakstökepörkölt pont olyan ízű mint mi magunk (leszámítva, hogy fűszeres és paprikás, míg mi nem :D). Na akkor eldöntöttem, hogy ezt a gasztronómiai csodát kihagyom.
Hasonló fordult már lő velem is, bár a produktum akkor már rég lefelé tarott, de azért ilyesmire én is figyelek.
Egyébként hallottam egy uismerőstől, hogy a kakstökepörkölt pont olyan ízű mint mi magunk (leszámítva, hogy fűszeres és paprikás, míg mi nem :D). Na akkor eldöntöttem, hogy ezt a gasztronómiai csodát kihagyom.

Hát olyan volt már, hogy egy szájbaspricc után nem sokkal lekapott...:S De azért az ilyen apróságokra odafigyelek:D
Hiába....jó kannibál párját (magját) ritkítja!
Én undorítónak tartom, de ez csak egy vélemény, persze van aki a "bartolinszürcsölgetést" tartja undorítónak.

Én undorítónak tartom, de ez csak egy vélemény, persze van aki a "bartolinszürcsölgetést" tartja undorítónak.

Engem nem zavar, ha azután nyalom ki párom punciját, miután telespricceltem....
Úgy értem a kedvesről, a kedvesből, szóval semmi perverz egyedüllét...