Igen, úgy nincs menekvés
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 11. 16. csütörtök 05:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 11. 16. csütörtök 05:53

Törölt felhasználó (1082832)

Sziasztok! Gyertya pózra gondoltam a vègère,mert akkor nem menekülök. Jó lenne megörökíteni videon.
Sziasztok! Gyertya pózra gondoltam a vègère,mert akkor nem menekülök. Jó lenne megörökíteni videon.
Nem szabad kihagyni ezt az élvezetet. Egyre vigyázz, csak izgalmi állapotban tegyed, mert ha már teljesen elélveztél elmegy a harci kedv.
(Ez egy válasz Barca131 üzenetére (2017. 11. 11. szombat 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 11. 11. szombat 10:06

Még nem csináltam de lehet kipróbálom. Kiváncsi vagyok milyen az íze.
Szopatás után mindig kapok belőle csók formájában,de ha csak ráverem a párom cickóira,popsijára,puncijára,arcrára,onnan is lenyalom.Szeret enyhe dominát játszani a párom,és van hogy olyat parancsol,hogy verjem ki és nyeljem le.
Még nem csináltam de lehet kipróbálom. Kiváncsi vagyok milyen az íze.
Jó téma

Simán
Akár másét is, főleg a punciból kifolyó sperma a legjobb

alap

verácska)) én is szívesen csókolóznék szopás után veled))) és akár a frissen teleélvezett puncidből is kinyalnám spermát......)))
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 10. 04. szerda 23:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 04. szerda 23:16
Törölt felhasználó (2937162)

az exem imádta, ha szopás után átraktam a szájába, és ő nyelte le
le is szopott előttem másik pasit...

az exem imádta, ha szopás után átraktam a szájába, és ő nyelte le
le is szopott előttem másik pasit...

magamét nyeltem sokszor.... finom)))
mostmár szeretném másik pasiét is kostólni.... punciből kinyalva, vagy csecsről lenyalva....
de akaár közvetlenül kiszopva is..... ide bakancslist)))
mostmár szeretném másik pasiét is kostólni.... punciből kinyalva, vagy csecsről lenyalva....
de akaár közvetlenül kiszopva is..... ide bakancslist)))
mindíg....
szia!) sajna még nem....
pedig jó lenne számba venni másik pasiét, hogy kényeztetés után közvetlen érezzem élvezetét.... (Ez egy válasz sate01 üzenetére (2017. 09. 19. kedd 08:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 19. kedd 08:33
pedig jó lenne számba venni másik pasiét, hogy kényeztetés után közvetlen érezzem élvezetét.... (Ez egy válasz sate01 üzenetére (2017. 09. 19. kedd 08:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia! Sikeült már másik pasit a szàdra venni,hogy a gyönyört kapjatok mindketten.
Szia! Sikeült már másik pasit a szàdra venni,hogy a gyönyört kapjatok mindketten.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 08. 24. csütörtök 20:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 08. 24. csütörtök 20:26
Törölt felhasználó (872380)

sajátomat én is többször is....
valóban jó lenne másét is megízlelni....)))
valóban jó lenne másét is megízlelni....)))

Tegnap sikerült először a sajátomat nyelni, izgalmas és kellemes is volt egyszerre.Állaga hőmérséklete kellemes, íze finom leginkább semleges volt
Remélem a következő is simán fog menni ....

Tegnap sikerült először a sajátomat nyelni, izgalmas és kellemes is volt egyszerre.Állaga hőmérséklete kellemes, íze finom leginkább semleges volt
Remélem a következő is simán fog menni ....

NAGYON JO DOLOG IZLETES.
isteni dolog lenyalni én is szeretem a ciciröl puncirol lenyalni de kinyalni is jó belőle
(Ez egy válasz car83 üzenetére (2017. 09. 07. csütörtök 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 07. csütörtök 13:03

Sziasztok én a sajátomat szoktam lenyalni az asszonykámról de már szivesen meg kostólnám másét is.

Sziasztok én a sajátomat szoktam lenyalni az asszonykámról de már szivesen meg kostólnám másét is.