Amíg el nem élvezek, addig nagyon kívánom, de amint elmegyek, ez az érzés elmúlik. Kóstoltam már tenyeremből, gyertya állásból is élveztem már a számba. Volt, hogy feleségemnek mondtam szopás közben, hogy a végén ne nyelje le, és az ő szájából ízlelgettem. Az akkor neki is izgató volt, de azóta mégsem hagyta… talán legközelebb megint rá tudom venni.
Párom puncijából én is élvezettel nyalom. Először furcsának találta , most már inkább felkínálja és őt is izgatja.
(Ez egy válasz silverex üzenetére (2026. 10. 01. csütörtök 06:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 10. 01. csütörtök 06:26
Gyakran szoktam, van hogy csak simán a számba élvezek, de párom puncijából is gond nélkül kinyalom.
Igazi ínyenc vagy !
(Ez egy válasz silverex üzenetére (2026. 10. 01. csütörtök 06:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 10. 01. csütörtök 06:26
Gyakran szoktam, van hogy csak simán a számba élvezek, de párom puncijából is gond nélkül kinyalom.
Én is sokszor eszem a sajátomat. De nagyon szeretem másokét is. De akár úgy is hogy kávéba bele élvezek és úgy iszom meg
Én másét szeretem feleségem szájából vagy puncibol
Èn a fèrjemèt szoktam imadom
Nekem is!
(Ez egy válasz BenoK üzenetére (2026. 09. 16. szerda 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz BenoK üzenetére (2026. 09. 16. szerda 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Ismerős technika !
(Ez egy válasz batormaszturbator üzenetére (2026. 08. 25. kedd 18:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 25. kedd 18:40
Én csak addig szeretem a sajátomat megkóstolni, ameddig nem megyek el. Amint elmegyek már undorodok tőle. Még a gondolattól is. Ezért kigyakoroltam azt a technikát, hogy maszti közben tudok ograzmus nélkül ejakulálni, nem nem előnev, nem precum. Akkor van kedvem meg kóstolni. ezt úgy 3-4-5x meg tudom csinálni, és egyre inkább felspannol a dolog.
Sajátom soha nem. másét örömmel. A roma sperma izlik a legjobban.
nagyon izgi lenyelni szopnák másokat is de nem mernek találkozni.
Soha nem engedem kárba veszni, Masztinál mindig, de ha szexközban párom testére élvezek, minden esetbe lenyalom!
Sajátomat, és másét is. Csak kevés a társ.
Sziasztok! Èn nyeltem már le gyertyaállásban,de nyaltam már ki punciból is. Jó lenne újra átèlni,de a párom nem engedi.
Én csak addig szeretem a sajátomat megkóstolni, ameddig nem megyek el. Amint elmegyek már undorodok tőle. Még a gondolattól is. Ezért kigyakoroltam azt a technikát, hogy maszti közben tudok ograzmus nélkül ejakulálni, nem nem előnev, nem precum. Akkor van kedvem meg kóstolni. ezt úgy 3-4-5x meg tudom csinálni, és egyre inkább felspannol a dolog.
Nekem nem sikerül lenyelni mindig, az egészet pláne nem. Viszont másét is kipróbálnám egyszer, ha egy szép faszból jönne
Én is mindig leányálom a kezemről ha masztizik, hetente többször is. A feleségem puncijáról is, na az az igazi.
Kávéba szoktam.Épp az imént nyomtam egy adag "tejszínt" a kávémba...így Fincsi...
Imádom! Minden masztinál lenyelem. Nagyon izgat
Sokszor még eszem reggel jó sűrű

macipecs

gape6865
(tini) Savannah