Miért pont gyertyaállásból?
(Ez egy válasz ----Srác---- üzenetére (2008. 05. 23. péntek 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 23. péntek 15:11

Én néha a számba szoktam élvezni gyertya állásból,de csak ritkán.
Én is nyeltem már a sajátom merő kíváncsiságból. Az Amerikai Pite nem egy légből kapott alkotás. Kamaszként mindent meg kell ízlelni és szerintem az a jó szerető, aki ezt a kíváncsiságot nem növi ki és nem takargatja a társadalom által elvárt takaróval! Csak lazán és ha valaki attól sikolt nagyot , hogy saját makkot szüretel (irigykedek!), hát tegye! És az ilyen fórumok éppen arról szólnak, hogy ezt el is mondjuk!
én biztos nem
2-3 jéger után esetleg
ehhez azért elég perverznek kell lenni sztem
én meg se kostolnám
bleh
bleh
higgyétek el pedig finom
Én már kóstoltam többször is, de elég érdekes az íze, mintha kiszárítaná a torkomat, vagy valami hasonló. Nemtudom nektek milyen...
Véleményem szerint érdekes és izgató tud lenni ha a saját spermámat megízlelem. Kihangsúlyozom, hogy csakis akkor szoktam a spermámat lenyelni miután a párom szájába élveztem és ő pedig utána finoman megcsókol. De ahogy olvasom az eddigi hozzászólásokat igencsak megoszlanak a vélemények. De ebben semmi rossz nincsen, hiszen mindenki másképp csinálja... SZIASZTOK!
Én is szájba élvezés után ízleltem meg csókolózás közben.Azóta csináltuk egy párszor,hogy nem nyeli le és közvetlen utána csókolózás.Néha az arcára élvezek és lenyalom,de a punciból is nyaltam már ki.Nem mondom,hogy ez a kedvencem,de a baráátnőm kimondottan élvezi.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 11. péntek 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 11. péntek 21:45
Törölt felhasználó (162568)

Véleményem szerint érdekes és izgató tud lenni ha a saját spermámat megízlelem. Kihangsúlyozom, hogy csakis akkor szoktam a spermámat lenyelni miután a párom szájába élveztem és ő pedig utána finoman megcsókol. De ahogy olvasom az eddigi hozzászólásokat igencsak megoszlanak a vélemények. De ebben semmi rossz nincsen, hiszen mindenki másképp csinálja... SZIASZTOK!
Én a sajátomat ritkán szoktam lenyelnni (ahoz nagyon fel kell legyek pörögve ),de a másét szivesen megkóstolom pláne ha egy jó méretes és vastag szerszámból érkezik a jó sok és fórró nedű.
A fórumot olvasva kedvet kaptam.Nemrég a barátnőm hasára élveztem egy nagyot és az utolsó cseppig fölnyaltam.
én imádom a spermám föleg a párombol rol
én simán beleélvezek a számba!!!nagyon jó!!!
Én másét simán lenyelném, de a sajátomat nem nagyon, miután elélvezek már nem kivánom.
Én még nem kóstóltam a sajátomat (mondjuk másét sem), de komolyan meg fogom kostólni!
én már bele élveztem a számba... nem rosz...
hmm érdekes téma!
én már annyiszor leakartam nyelni... de mikor elélveztem... mindig meghátráltam!
azonban az utobbi pár hétben jobban elszántam magam, és sikerült lenyelnem
egyszer kikell probálni mindent szerintem! ezt se hagyhattam ki! sőt másét is megkostlnám! de csak egyszer! éljünk a mának és legyünk bolondok!
én már annyiszor leakartam nyelni... de mikor elélveztem... mindig meghátráltam!
azonban az utobbi pár hétben jobban elszántam magam, és sikerült lenyelnem

Énis mindig le akarom nyelni de miután elélvezek elmegy a kedvem tőle:S
én szeretem a sajátomat és másét is.finom.föleg lenyalni egy nőről!!