én már bele élveztem a számba... nem rosz...
Én még nem kóstóltam a sajátomat (mondjuk másét sem), de komolyan meg fogom kostólni!
Én másét simán lenyelném, de a sajátomat nem nagyon, miután elélvezek már nem kivánom.
én simán beleélvezek a számba!!!nagyon jó!!!
én imádom a spermám föleg a párombol rol
A
fó
olvasva kedvet kaptam.Nemrég a barátnőm hasára élveztem egy nagyot és az utolsó cseppig fölnyaltam.
alf
ru alf
mo alf
t
Én a sajátomat ritkán szoktam lenyelnni (ahoz nagyon fel kell legyek pörögve ),de a másét szivesen megkóstolom pláne ha egy jó méretes és vastag szerszámból érkezik a jó sok és fórró nedű.
Én is szájba élvezés után ízleltem meg csókolózás közben.Azóta csináltuk egy párszor,hogy nem nyeli le és közvetlen utána csókolózás.Néha az arcára élvezek és lenyalom,de a punciból is nyaltam már ki.Nem mondom,hogy ez a kedvencem,de a baráátnőm kimondottan élvezi.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 11. péntek 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 11. péntek 21:45
Törölt felhasználó (162568)
Véleményem szerint érdekes és izgató tud lenni ha a saját spermámat megízlelem. Kihangsúlyozom, hogy csakis akkor szoktam a spermámat lenyelni miután a párom szájába élveztem és ő pedig utána finoman megcsókol. De ahogy olvasom az eddigi hozzászólásokat igencsak megoszlanak a vélemények. De ebben semmi rossz nincsen, hiszen mindenki másképp csinálja... SZIASZTOK!
Véleményem szerint érdekes és izgató tud lenni ha a saját spermámat megízlelem. Kihangsúlyozom, hogy csakis akkor szoktam a spermámat lenyelni miután a párom szájába élveztem és ő pedig utána finoman megcsókol. De ahogy olvasom az eddigi hozzászólásokat igencsak megoszlanak a vélemények. De ebben semmi rossz nincsen, hiszen mindenki másképp csinálja... SZIASZTOK!
Én már kóstoltam többször is, de elég érdekes az íze, mintha kiszárítaná a torkomat, vagy valami hasonló. Nemtudom nektek milyen...
higgyétek el pedig finom
én meg se kostolnám
bleh
bleh
ehhez azért elég perverznek kell lenni sztem
2-3 jéger után esetleg
én biztos nem
Én is nyeltem már a sajátom merő kíváncsiságból. Az Amerikai Pite nem egy légből kapott alkotás. Kamaszként mindent meg kell ízlelni és szerintem az a jó szerető, aki ezt a kíváncsiságot nem növi ki és nem takargatja a társadalom által elvárt takaróval! Csak lazán és ha valaki attól sikolt nagyot , hogy saját makkot szüretel (irigykedek!), hát tegye! És az ilyen fórumok éppen arról szólnak, hogy ezt el is mondjuk!
Miért pont gyertyaállásból?
(Ez egy válasz ----Srác---- üzenetére (2008. 05. 23. péntek 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 23. péntek 15:11
Én néha a számba szoktam élvezni gyertya állásból,de csak ritkán.
ez mondjuk szerintem is lol :/
lool
Én néha a számba szoktam élvezni gyertya állásból,de csak ritkán.

macipecs

Blobzang