én is igy szoktam, nem rossz
(Ez egy válasz Vasabi üzenetére (2008. 09. 28. vasárnap 22:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 28. vasárnap 22:56

Elmondom, én hogyan csinálom: úgy intézem, hogy a magömlést megszakítom, azaz a csúcspont előtt vissza fogom magam. Ha jó az időzítés, akkor csak egy kis része jön ki az anyagnak. Így az izgalmi állapot fennmarad, élvezed az egészet tovább. Nos a folytatás során aztán el (vagy le) lehet nyalogatni a finomságot...
Én tegnap egyszerűen kinyaltam a feleségem miután bele élveztem.Isteni volt és ujra felizgatott!!!!!!!!!!!!!!!!
én egész egyszerüen beleengedem a számba mind egy cseppig!!!
Elmondom, én hogyan csinálom: úgy intézem, hogy a magömlést megszakítom, azaz a csúcspont előtt vissza fogom magam. Ha jó az időzítés, akkor csak egy kis része jön ki az anyagnak. Így az izgalmi állapot fennmarad, élvezed az egészet tovább. Nos a folytatás során aztán el (vagy le) lehet nyalogatni a finomságot...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 28. vasárnap 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 28. vasárnap 20:28
Törölt felhasználó (42919)

Valaki mondja meg,hogy hogy tudom rávenni magam a kóstolásra! Mindíg elmegy a kedvem a végére...
Valaki mondja meg,hogy hogy tudom rávenni magam a kóstolásra! Mindíg elmegy a kedvem a végére...
Én ugyanígy vagyok vele
(Ez egy válasz Lali211 üzenetére (2008. 09. 26. péntek 16:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 26. péntek 16:31

Addig míg el nem megyek, szívesen lenyelném, ami a spricc előtt kijön az elején az finom, csak utána elmegy a kedvem tőle.
Addig míg el nem megyek, szívesen lenyelném, ami a spricc előtt kijön az elején az finom, csak utána elmegy a kedvem tőle.
Nem nagy dolog, szerintem minden férfi megkóstolta már, ha máskor nem, akkor kamaszkorában, mert valljuk be, mindannyiunkat izgat a nedű, ami az elélvezéskor spriccel ki. Én speciel szeretem az illatát, ízét, és sokszor a markomba verem, és onna nyalogatom le.
Hali!
Én régebben volt hogy 1x, 2x kíváncsiságból megkostoltam a sajátomat, azt ennyi. De a párom kezdeményezte, hogy miután szájjal leápolt úgy csókolózzunk, hogy még benne van az anyag.
Elsőnek nem nagyon tetszett az ötelt, de már izgató mindkettőnknek.
Különben is, ha mi elvárjuk, hogy a csaj lenyelje, vagy a szájába vegye, akkor ezt nekünk is meg kell tenni.
Én régebben volt hogy 1x, 2x kíváncsiságból megkostoltam a sajátomat, azt ennyi. De a párom kezdeményezte, hogy miután szájjal leápolt úgy csókolózzunk, hogy még benne van az anyag.
Elsőnek nem nagyon tetszett az ötelt, de már izgató mindkettőnknek.
Különben is, ha mi elvárjuk, hogy a csaj lenyelje, vagy a szájába vegye, akkor ezt nekünk is meg kell tenni.
Sziasztok! Én is szívesen kipróbálnám másét, de csak hölgy jelenlétében menne a dolog. Tuti
Sziasztok!Én is a volt barátnőmröl lenyaltam kinyaltam sokszor.Szerintem ez nem egy nagy dolog.Mindketten élveztük és ez volt a lényeg.Egyébként én is megkostólnám egy másik srácét.Csak nehéz találni megfelelő partnert.
én már csinálom élesben elég rég óta!! elég jó buli+a csajoknak is tetszik!!! burant irhatnál!
(Ez egy válasz burant üzenetére (2008. 09. 10. szerda 16:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 10. szerda 16:24
(Ez egy válasz burant üzenetére (2008. 09. 10. szerda 16:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Én is mindig le akarom nyelni,de miután elélvezek elmegy a kedvem tőle. De végre rászántam magam és nem is volt rossz! Ki akarna egy közös masztit és utánna kostolást? ki akarom próbálni másét is 1*. Nem vagyok buzi, de kipróbálnám, csak kíváncsiságból!
azért még hozzáfűznék vmit: Orál után mindig megcsókolom a páromat és nem zavar az ondó íze, sőt izgalmasnak tartom, de célzottan nem szoktam összegyűjteni és lenyelni.
Én is mindig le akarom nyelni,de miután elélvezek elmegy a kedvem tőle. De végre rászántam magam és nem is volt rossz! Ki akarna egy közös masztit és utánna kostolást? ki akarom próbálni másét is 1*. Nem vagyok buzi, de kipróbálnám, csak kíváncsiságból!
de ezeket már csináltátok vagy csak tervek esetleg vágyak?
szerintem bele spriccelni egy pohárba ugy is finom lehörpintni.
én gyertyaállásba vágom magam,és simán beleengedem a számba mind egy csöppig!!!ha valakit érdekel irjon nyugodtan!!!
és a tölcséres módszer? na ki próbálta már? tölcsér a szádban .....
a könnyebb célzás érekében
élménybeszámolókat várunk
a könnyebb célzás érekében
élménybeszámolókat várunk
semmi story? azt hittedm bátrabbak lesznek itt az emberkék.....
én szeretem a sajátomat és másét is.finom.föleg lenyalni egy nőről!!