Szerintem azért az ondó és a szar között van egy KIS különbség....../de a hasonlat nem rossz
/
Ja nyithatnánk új témát....ki kóstolja a saját ürülékét....../csodálkoznék ha lenne jelentkező .... VAGY mégse ?!

Ja nyithatnánk új témát....ki kóstolja a saját ürülékét....../csodálkoznék ha lenne jelentkező .... VAGY mégse ?!

Ezt soha nem tudnám meg tenni hogy a saját gecimet le nyeljem nem az hogy undorodom magamtol de ez majdnem olyan mint ha valaki azt irán hogy ő már megkóstolta a szarát is nem aztán ki tudja lehet hogy már sok ember már azon is túl van ....
kőszike a támogató szavakat téged szabad kényeztetni?

ha tényleg izgat és tényleg szeretnéd, akkor az a legegyszerűbb, ha gyertyaállásból szájon lövöd magadat... akkor igazán átérezheted, hogy milyen is lehet ez női oldalról... (szerintem izgalmas és jó
)
(Ez egy válasz porques üzenetére (2009. 06. 03. szerda 22:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 06. 03. szerda 22:35

Én többször próbáltam már... mármint próbáltam volna de rögtön elélvezés előtt elmegy a kedvem. Inkább kiváncsiság, hogy mit érez a nő.
Én többször próbáltam már... mármint próbáltam volna de rögtön elélvezés előtt elmegy a kedvem. Inkább kiváncsiság, hogy mit érez a nő.
Siralmas vagy csak kérdés a másság ,
benned rejtve van vagy csak jó számodra a fórum tagjait
szapulni.
(Ez egy válasz imperator87 üzenetére (2009. 05. 29. péntek 17:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 05. 29. péntek 17:48

Jézusom! Itt egy szekér buzi meg biszex, aki megpróbálja bemagyarázni magának, hogy teljesen normális, ha egy méretes faszra, vagy jó adag ondóra vágynak...számomra ez undorító!!! (Igaz,a csajom már a számba juttatta egyszer-kétszer, csak azért tűrtem, mert szeretem, márhogy őt
Szerintem a sperma a csajoknak való, s csak annyira szeressék, mint én a pinazsírt!!

Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
Minél jobban tiltakozol a buzik ellen, annál nagyobb benned a latencia! (lappangás) (Ez egy válasz imperator87 üzenetére (2009. 05. 29. péntek 17:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Minél jobban tiltakozol a buzik ellen, annál nagyobb benned a latencia! (lappangás) (Ez egy válasz imperator87 üzenetére (2009. 05. 29. péntek 17:48), amit ide kattintva olvashatsz)

Jézusom! Itt egy szekér buzi meg biszex, aki megpróbálja bemagyarázni magának, hogy teljesen normális, ha egy méretes faszra, vagy jó adag ondóra vágynak...számomra ez undorító!!! (Igaz,a csajom már a számba juttatta egyszer-kétszer, csak azért tűrtem, mert szeretem, márhogy őt
Szerintem a sperma a csajoknak való, s csak annyira szeressék, mint én a pinazsírt!!

én is kinyalnám belőled
(Ez egy válasz szecsikata üzenetére (2009. 05. 28. csütörtök 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 05. 28. csütörtök 14:25

a barátom mindig kiszokta nyalni belőlem, vagy ha a számmal elégítem ki akkor szokta kérni hogy neki is adjak belőle
a sperma rendeltetés szerű használata esetén a punciba ürül. ha valaki ennyire elzárkózik az eleve gyanús, itt meg csak megjátszod magad. én pl nem azt mondtam, hogy dugjanak meg a pasik,vagy hogy én dugjam meg őket. itt arról szól a dolog, hogy kíváncsi lennék milyen szopni, lehjet ha lenne rá lehetőség, akkor se csinálnám meg. ez olyan, hogy kíváncsi vagyok miylen repülni, de sosem akarok repülőre ülni, kíváncsi vagyok milyen lehet meghalni, de nem akarok. én hiszek a lélekvándorlásban, és remélem legközelebb nőben születek újjá, bár úgysem emlékezem majd rá. ugye mindent ki kell próbálni, én is sok mindent ki akarok, ki szeretnék, de vannak dolgok amiket soha. így vagyok a fiúkkal is. sosem vonzódtam hozzájuk és remélem nem is fogok. mivel barátnőim mindig nagy élvezettel szoptak le, csupán ezért ez a kíváncsiság.
(Ez egy válasz imperator87 üzenetére (2009. 05. 29. péntek 17:48), amit ide kattintva olvashatsz)

de látod pont ez az, sokan így fogják fel, ha az ember kíváncsi akkor meleg.bi-nek se mondanám magam, mert nem vonzódom, csak mert az ember kipróbálna valamit, még nem elsz bi, az hogy vannak hajlamok minden emberben az megint más. régebben mindig azon voltam, hogy de jó lenne egy hétig nőnek lenni, akkor transzi vagyok? kíváncsi vagyok mit érez egy nő, és ez alapján a tökéletességet tudnám adni nekik. tudom gyerekes de így gondolom.
mint ahogy többen is írták, amikor a durr előtt járok, akkor nagyon kívánom saját magam, sőt meg is szopogatnám (nem vogyok meleg), de amikor elsülök, akkor már egyáltalán nem kívánom sőt undorodom... gondolom agyilag előtte ki vagyok kapcsolva, próbáltam magamra élvezni de a szájba nehezen találtam eddig bele, néha barátnőmmel is smárolok, ha bele élvezek a szájába, de nem mindig jó, sokszor akartam már kinyalni puncijából, sőt a melléről majd smárolni vele, de egyszerűen elmegy a kedvem, sőt néha érzek késztetést, hogy jó lenne leszopni egy faszt, kíváncsi vagyok mit érezhet egy nő, de ha lenen rá lehetőség tutti nem merném, mert lenne egy olyan érzésem, hogy most lehet meleg lettem vagy mi. pedig komolyan nem kívánom csak úgy néha, biztos le leszek buzizva, de csak női kapcsolataim voltak eddig, és őket is szeretem, de nah van ilyen érzés, olvastam valahol, hogy elvileg mindenkiben benne van a másság, a kíváncsiság
a barátom mindig kiszokta nyalni belőlem, vagy ha a számmal elégítem ki akkor szokta kérni hogy neki is adjak belőle
Érdekes, én is így vagyok vele. Ha csajjal vagyok, sohasem kívánom, hogy a szájamba kerüljön a spermám. (Az övébe annál inkább, de ez más téma...) Viszont ha néha kisimogatom magamból a feszültséget, akkor azt szeretem a legjobban, ha egyenesen a szájamba spriccelhetek, olyankor imádom az ízét, szagát, állagát. Olyan is volt már, hogy a szájamból visszacsurgattam a markomba az anyagot, aztán újra felhörpintettem az egészet...
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 09. hétfő 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 09. hétfő 21:45
Törölt felhasználó (42919)

Én csak akkor nyelem le ha masztizok. Ha a csajommal vagyok akkor nem. Masztikor a kezemre élvezek és onnannyalom le ! Izgató nagyon és finom is.....
Mivel nem érem el magam, beérem máséval.
Én ki szoktam nyalni barátnőm puncijából, popsijából.Ha a szájába élvezek akkor is szoktunk csókolózni, izgat...
zorn!
Azt, hogy rosszul, rövid u-val írják...
és most kicsit on kukur_is üzenetére:
Próbáld ki, hogy megízesíted ananásszal, attól édesebb lesz. Én pár napja kóstoltam utoljára az enyémet. Nem a szokásos körülmények között voltam együtt a kedvesemmel, így a vége sem volt átlagos. Hosszú dugás (ez az volt és nem szeretkezés) után, amikor lent elfáradt, úgy döntött, hogy az ajkaival végez ki. Szenzációsan csinálta. Még mindig fáj a torkom, úgy ordítottam az élvezettől. Nem volt időm eszmélni sem, az ajkai rögtön rátapadtak az ajkaimra és elkezdünk hevesen csókolózni. Egyszerűen eszméletlen érzés volt a nedves csókja, ami tőlem volt igazán nedves. Most nem csak egyszerűen átfolyatta, hanem fölém hajolva csókolt és úgy engedte át nekem. Még most is ki akar ugrani a szívem a helyéről.
Imádom a barátnőmet!
Azt, hogy rosszul, rövid u-val írják...
és most kicsit on kukur_is üzenetére:
Próbáld ki, hogy megízesíted ananásszal, attól édesebb lesz. Én pár napja kóstoltam utoljára az enyémet. Nem a szokásos körülmények között voltam együtt a kedvesemmel, így a vége sem volt átlagos. Hosszú dugás (ez az volt és nem szeretkezés) után, amikor lent elfáradt, úgy döntött, hogy az ajkaival végez ki. Szenzációsan csinálta. Még mindig fáj a torkom, úgy ordítottam az élvezettől. Nem volt időm eszmélni sem, az ajkai rögtön rátapadtak az ajkaimra és elkezdünk hevesen csókolózni. Egyszerűen eszméletlen érzés volt a nedves csókja, ami tőlem volt igazán nedves. Most nem csak egyszerűen átfolyatta, hanem fölém hajolva csókolt és úgy engedte át nekem. Még most is ki akar ugrani a szívem a helyéről.
Imádom a barátnőmet!
Hosszú töprengés után rávettem magam hogy megkóstoljam masztizáskor . Nem túl finom , de azért még megteszem máskor is . Meg is mutatnám szívesen , de nincs camom .
Én csak akkor nyelem le ha masztizok. Ha a csajommal vagyok akkor nem. Masztikor a kezemre élvezek és onnannyalom le ! Izgató nagyon és finom is.....
én mindig kinyalom a csajom puncijábol.