Jól hangzik. Én a párom puncijáról vagy a melléről szoktam a sajátomét lenyalni. Tényleg nagyon izgató mindkettőnk számára.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 11. péntek 04:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 11. péntek 04:24

Törölt felhasználó (1041852)

Amikor a párommal egy másik srác volt (én a fiu vagyok) természetesen a végén a szájába élvezett... de ő nem nyelte le hanem tartotta a szájába, utána pedig az enyémbe ült, lovagló pózban, és megcsókolt, átengedte az egészet, számunkra ez nagyon izgató volt, tehát gyakorlatilag nem a sajátomat de másét nyeltem le, mivel én még nem mentem el így meg tudtam tenni, és nem éreztem benne semmi rosszat, biztos máskor is kipróbáljuk
Nagyon izgalmas volt így vele csókolózni...

Én rendszeresen beleverem a számba a saját gecimet és le is nyelem!
Amikor a párommal egy másik srác volt (én a fiu vagyok) természetesen a végén a szájába élvezett... de ő nem nyelte le hanem tartotta a szájába, utána pedig az enyémbe ült, lovagló pózban, és megcsókolt, átengedte az egészet, számunkra ez nagyon izgató volt, tehát gyakorlatilag nem a sajátomat de másét nyeltem le, mivel én még nem mentem el így meg tudtam tenni, és nem éreztem benne semmi rosszat, biztos máskor is kipróbáljuk
Nagyon izgalmas volt így vele csókolózni...

Egyszer megtettem, elégbis volt

Én is rászoktam a dologra, annak ellenére milyen nehezen indult. Ma is biztos lesz egy szép adag

Szerintem,nagyon finom..mármint a saját ondóm. VAN BARÁRNŐM,DE MIKOR NINCS NÁLLAM,kiverem tenyerembe,s mind lenyalom rólla.
Sziasztok!
É hokizás közben többször elhatároztam, hogy beleélvezek a tenyerembe, majd onnan kinyalom a nedűt. De miután elélveztem mindig elment a kedvem tőle. Majd legközelebb gondoltam egyet, mi lenne ha gyertya állásban élveznék a számba, ott már nincs visszaút?! Így is tettem, teleélveztem a szám, de lenyelni nem volt erőm és kiköptem a wc-be. Ez így ment jó néhányszor, mígnem egyszer tartottam a számba 20-30 másodpercig, majd az egészet lenyeltem. Nem is volt rossz!
A legjobb viszont az, és most már elég gyakran csinálom, hogy megtanultam segédeszközzel kimasszírozni a prosztatámat. A jobb kezemmel dugom a seggem, a bal kezembe gyűjtöm az anyagot. Amikor már egy jó adag összejött, lassan élvezettel elnyalogatom.
É hokizás közben többször elhatároztam, hogy beleélvezek a tenyerembe, majd onnan kinyalom a nedűt. De miután elélveztem mindig elment a kedvem tőle. Majd legközelebb gondoltam egyet, mi lenne ha gyertya állásban élveznék a számba, ott már nincs visszaút?! Így is tettem, teleélveztem a szám, de lenyelni nem volt erőm és kiköptem a wc-be. Ez így ment jó néhányszor, mígnem egyszer tartottam a számba 20-30 másodpercig, majd az egészet lenyeltem. Nem is volt rossz!
A legjobb viszont az, és most már elég gyakran csinálom, hogy megtanultam segédeszközzel kimasszírozni a prosztatámat. A jobb kezemmel dugom a seggem, a bal kezembe gyűjtöm az anyagot. Amikor már egy jó adag összejött, lassan élvezettel elnyalogatom.
mutass pár képet, szerintem szívesen látnánk többen is!
(Ez egy válasz Gazda33 üzenetére (2015. 10. 23. péntek 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 23. péntek 10:45

Helló srácok ! Nagyon áll a topic ,pedig mennyien nyelik a gecit,én is de néha arckrémnek is használom ha ugy lövöm magam arcon,bár leszopni is tudom magam.
Hali! Én is rákaptam a kóstolásra. Kedvenc részem a filmekből mindig a szopás és a végén az élvezés, így kipróbáltam én is milyen lehet az íze (igaz még máséhoz nem volt szerencsém). Általában lassan verem, az első pár adagot az ujjamról leszopom, aztán akkorát élvezek hogy arcomtól a hasamig lövök

Helló srácok ! Nagyon áll a topic ,pedig mennyien nyelik a gecit,én is de néha arckrémnek is használom ha ugy lövöm magam arcon,bár leszopni is tudom magam.
Szia!
Köszi hogy csak ezért regisztráltál hogy ezt elmond
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 10. 16. péntek 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 16. péntek 13:47
Köszi hogy csak ezért regisztráltál hogy ezt elmond

Törölt felhasználó (1180052)

Nagyon szereretem énis a spermámat nyelni. Kezembe szoktam verni és onnan nyalom ki van hogy egy hétig nem verem ki, és amikor jó sok van gyertya pózból a számba verem és lenyelem, vagy tenyerembe élvezek és jó nagy adag gecit nyelek. Majd 2 óra múlva meg ismételem. És 1 hétig megint szünet. Nagyon szeretem a sok gecit. Másét is nyelem csak legyen kijét, Szeretem a gecit nagyon kivanom mindig.

Én a reggeli kávéba nyomom isteni finom

: ))
Nagyon szereretem énis a spermámat nyelni. Kezembe szoktam verni és onnan nyalom ki van hogy egy hétig nem verem ki, és amikor jó sok van gyertya pózból a számba verem és lenyelem, vagy tenyerembe élvezek és jó nagy adag gecit nyelek. Majd 2 óra múlva meg ismételem. És 1 hétig megint szünet. Nagyon szeretem a sok gecit. Másét is nyelem csak legyen kijét, Szeretem a gecit nagyon kivanom mindig.
Egészségedre!
(Ez egy válasz magic- üzenetére (2015. 10. 14. szerda 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 14. szerda 13:30

Én most a tenyeremből / ujjaimról szopogattam le. Sok jött, de még jó lett volna több.

Én most a tenyeremből / ujjaimról szopogattam le. Sok jött, de még jó lett volna több.

Ezt úgy szoktam csinálni hogy addig verem mig majdnem elmegyek, s ezt többször eljátszom, ezt addig gyakorlom, míg spriccelek, de nem lesz orgazmusom.
Akkor még van kedvem megkosótlni/le nyelni.
Viszont az orgazmus után már elmegy kedvem tőle, sőt undorodok a tudatól is. (Ez egy válasz Laackó üzenetére (2015. 10. 09. péntek 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 09. péntek 14:11
Akkor még van kedvem megkosótlni/le nyelni.
Viszont az orgazmus után már elmegy kedvem tőle, sőt undorodok a tudatól is. (Ez egy válasz Laackó üzenetére (2015. 10. 09. péntek 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Ritkán én is szoktam!Minden hokikkor úgy indulok,hogy lenyelem de mikor elélvezek úgy elgyengülök hogy ritkán szánom rá magam a lenyelésre!Esetleg másét is lenyelném!
Tegnap nekem is megvolt az első
Eleinte csak az előváladékot kóstolgattam, aztán ment a spricc a számba. Igaz elsőre teljesen még nem nyeltem le, de biztos nem ez volt az utolsó.

Tegnap nekem is megvolt az első
Az elején csak az előváladékot kóstolgattam, aztán ment is a spricc a számba. Igaz így elsőre nem nyeltem le az egészet, de nem az utolsó volt az biztos.