....az ugy elég gusztustalan
(Ez egy válasz skolcmann üzenetére (2017. 06. 12. hétfő 23:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 12. hétfő 23:36

Én is hallottam már ilyet egy prostitól. Egy "vendége"aki hasonlóan járt el, hozott magával otthonról anyagot és azzal izgatta fel magágát mielőtt közösült. Szerintem elég gusztustalan dolog, nem beszélve arról, hogy egy idő után büdös szaga van. :(
Én is hallottam már ilyet egy prostitól. Egy "vendége"aki hasonlóan járt el, hozott magával otthonról anyagot és azzal izgatta fel magágát mielőtt közösült. Szerintem elég gusztustalan dolog, nem beszélve arról, hogy egy idő után büdös szaga van. :(
(Ez egy válasz Johny005 üzenetére (2017. 06. 12. hétfő 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 12. hétfő 15:58

Valaki írta, hogy pohárba engedi, majd legközelebb mikor magával játszik, akkor a pohárból nyeli és utána élvez.
Biztos nem mindenki, de biztosan sokan vagyunk.
(Ez egy válasz pantyhari11 üzenetére (2017. 06. 11. vasárnap 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 11. vasárnap 21:15

szerintem ezzel mindenki így van ha már elment nem hiszem hogy valaki is megkóstólja
Valaki írta, hogy pohárba engedi, majd legközelebb mikor magával játszik, akkor a pohárból nyeli és utána élvez.
(Ez egy válasz pantyhari11 üzenetére (2017. 06. 11. vasárnap 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 11. vasárnap 21:15

szerintem ezzel mindenki így van ha már elment nem hiszem hogy valaki is megkóstólja
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 11. vasárnap 16:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 11. vasárnap 16:47
Törölt felhasználó (86993)

Én még úgy is szoktam csinálni, hogy prosztata masszázs közben ami csurran cseppen, azt kóstolom meg.
De ha már elmentem akkor szégyenérzet fog el és már nem is érdekel... Mint ahogy olvasom, vagyunk egypáran így.
De ha már elmentem akkor szégyenérzet fog el és már nem is érdekel... Mint ahogy olvasom, vagyunk egypáran így.
Én még úgy is szoktam csinálni, hogy prosztata masszázs közben ami csurran cseppen, azt kóstolom meg.
De ha már elmentem akkor szégyenérzet fog el és már nem is érdekel... Mint ahogy olvasom, vagyunk egypáran így. (Ez egy válasz skolcmann üzenetére (2017. 06. 10. szombat 23:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 10. szombat 23:09
De ha már elmentem akkor szégyenérzet fog el és már nem is érdekel... Mint ahogy olvasom, vagyunk egypáran így. (Ez egy válasz skolcmann üzenetére (2017. 06. 10. szombat 23:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Szép lassan eresszél ki pár csepp spermát és amíg izgalmi állapotban vagy addig kóstolgasd, hidd el fog ízleni.
Ha már elélveztél valóban nem fogod kívánni.

Én imádom!gyertyaállás,popsiujjazással!persze ha elötte,utána más is elélvez a számba az a tuti!

elég gyakran csinálom,vagy a barátnőm leszop és átadja a szájábol én meg nyelek
Szép lassan eresszél ki pár csepp spermát és amíg izgalmi állapotban vagy addig kóstolgasd, hidd el fog ízleni.
Ha már elélveztél valóban nem fogod kívánni.
(Ez egy válasz redgut üzenetére (2017. 06. 09. péntek 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 09. péntek 09:28

próbáltam, de utána elmegy a kedvem, megszégyellem magam és gyorsan felöltözök. Persze pár perccel később (30 perc) már kívánom.

próbáltam, de utána elmegy a kedvem, megszégyellem magam és gyorsan felöltözök. Persze pár perccel később (30 perc) már kívánom.
(Ez egy válasz Johny005 üzenetére (2017. 06. 09. péntek 00:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Próbáld meg gyertya pózból
(Ez egy válasz redgut üzenetére (2017. 06. 08. csütörtök 18:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát igen, ezzel sokan így vagyunk... sajnos...
Keresni kell valakit, aki a szádba lő és akkor még nem fog elmenni a kedved
(Ez egy válasz redgut üzenetére (2017. 06. 08. csütörtök 17:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 08. csütörtök 17:10
Keresni kell valakit, aki a szádba lő és akkor még nem fog elmenni a kedved

Szia! Érdekelne, hogy mit tegyek, hogy nem menjen el a kedvem, amikor az arcomra, szájba élvezek. ?
Amikor kiverem, azután, már nem kívánom!
Én a sajátomra gondoltam, de ha olyanom van minden jöhet.

Én szivesen adok ha valaki leszopna.
Szia! Érdekelne, hogy mit tegyek, hogy nem menjen el a kedvem, amikor az arcomra, szájba élvezek. ?

Mióta van spermám minden nap nyelem ha tehetem, de szeretném már másét is a számban érezni. Bár egyre jobban vágyom arra is hogy a popsiban élvezzenek rendszeresen gumi nélkül!!! A kis b*zi mi?
probáljátok ki egy szer pohárbolnyelni szuper
Magam is szoktam a számba engedni a gecit .nekem a gyertya állás jön be.Ott ha élvezel nincs vissza út a szádba megy.szeretem az ízét. Egyszer szívesen meg nézném más hogy is csinálja.
Èn!!!