Tisztelt adminok ! Tiltsátok már ez az egyént , nem ide való , széttördeli a a fórumot
(megoldva!)
(megoldva!)

Ez egy nagyon meggondolatlan hozzászólás volt! Mi a különbség az itt lévő nők között és az utcán strihelők között? Az, hogy én nem pénzért szexelek valakivel, hanem azért, mert kívánom a faszt/puncit és hajt a vágy. Idióta vagy, tényleg.
Azt hiszem,én is miatta hanyagolom a GG-t...
(Ez egy válasz .pervi. üzenetére (2011. 09. 15. csütörtök 08:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 09. 15. csütörtök 08:51

Menj már egy másik oldalra!!!!!!!!! Komolyan!!! Nem tudsz írni vazze!!!! Sajnálom, de most már muszáj volt már írnom! Tudom szar dolog a helyesírással jönni de egyszerüen unom már, hogy a te hsz-eidet lássam. Mindenbe beleütöd az orrodat. Hozzá lehet itt szólni a dolgokhoz,de ha lehet akkor értelmesen és nem úgy ahogy te is teszed!!! Felbosszant,hogy ezt az értetlenkedést meg kioktatást kell itt látnom, olvasnom. Bocs de ezt már ki kellett adnom magambol!
Menj már egy másik oldalra!!!!!!!!! Komolyan!!! Nem tudsz írni vazze!!!! Sajnálom, de most már muszáj volt már írnom! Tudom szar dolog a helyesírással jönni de egyszerüen unom már, hogy a te hsz-eidet lássam. Mindenbe beleütöd az orrodat. Hozzá lehet itt szólni a dolgokhoz,de ha lehet akkor értelmesen és nem úgy ahogy te is teszed!!! Felbosszant,hogy ezt az értetlenkedést meg kioktatást kell itt látnom, olvasnom. Bocs de ezt már ki kellett adnom magambol!
Magyarul ha kérhetem..

Gyerekek! Ez a 12babu azt élvezi, hogy reagáltok az értelmetlen, primitív hozzászólásaira. Én már nem írok semmilyen választ, hiszen annyi esze sincs, mint egy marék lepkének. Ha mindenki hanyagolná, nem volna értelme itt szerepelnie.
(Ez egy válasz intimate78 üzenetére (2011. 09. 13. kedd 10:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Szegény babu...homme mortale...
Tudod 12babu, én is "öngyilkos lennék" ha szexelnél velem. Már a szavaid is ölnek. és ha ilyen az erotika mint a verbális kifelejező képességed.
Morbid a szöveg tudom de könyörögve kérünk már többen, egy picit figyelj már oda arra mit és hogy írsz le.
Morbid a szöveg tudom de könyörögve kérünk már többen, egy picit figyelj már oda arra mit és hogy írsz le.
100% egyetértek veled!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 09. 12. hétfő 11:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 09. 12. hétfő 11:19

Törölt felhasználó (818993)

sem a házasság,sem a nyitott nem jó találmány.szerintem ha két ember szerelemmel szereti egymást,oda nem fér bele a 3.DEEEE
ha megnézem a sok félrekefélős házasságot,ahol elhanyagolják magukat és egymást,akkor abból 1 percet sem kérek.
Nem vagyok prüd és ha nem vagyok érzelmileg lekötelezve ,akkor miért ne lehetne 3asban?Egy nőnek annál nagyobb élvezet nincs.de ha már nem jó vkivel,akkor lépek.,nem rendezek cirkuszt,nem okozok fájdalmat,és nem azzal akarom a kihült kapcsolatomat kiszinezni,hogy vkit berángatok az ágyunkba.
ha megnézem a sok félrekefélős házasságot,ahol elhanyagolják magukat és egymást,akkor abból 1 percet sem kérek.
Nem vagyok prüd és ha nem vagyok érzelmileg lekötelezve ,akkor miért ne lehetne 3asban?Egy nőnek annál nagyobb élvezet nincs.de ha már nem jó vkivel,akkor lépek.,nem rendezek cirkuszt,nem okozok fájdalmat,és nem azzal akarom a kihült kapcsolatomat kiszinezni,hogy vkit berángatok az ágyunkba.
A szövetség szót kerested, szerintem! Ebben annyira egyet értünk, hogy egyek vagyunk

Na igen! De pontos "j"-vel mutat igazán!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 09. 12. hétfő 16:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 09. 12. hétfő 16:35

Törölt felhasználó (761321)

"ly"
"ly"
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 09. 12. hétfő 16:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 09. 12. hétfő 16:30
Törölt felhasználó (348554)

Te azt hiszed, hogy Te vagy az igaszságosutó. Mi meg azt, hogy te egy hüje vagy, mivel mi vagyunk többen nekünk van igazunk!
Az írás nem megy, próbálkozzál árok ásással!
Te azt hiszed, hogy Te vagy az igaszságosutó. Mi meg azt, hogy te egy hüje vagy, mivel mi vagyunk többen nekünk van igazunk!
eva00 - ne haragudj de nincs valami ellentmondás a soraidban? Előbb azt írod, hogy nem fér bele a világképedbe ez a sokaknak állítólag működő kapcsolatforma, de utána meg azt mondod, hogy miért ne lehetne akkor már hármasban? Akárhogy olaslak előbb véded a házasság szent és fix kötelékét, majd elhanyagolt kapcsolatokra utalsz, a végén pedig egy nőnek nincs nagyobb élvezet annál mint a hármasm de a végén meg mégse... Lehet csak én értelmezlek rosszul
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 09. 12. hétfő 11:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 09. 12. hétfő 11:19
Törölt felhasználó (818993)

sem a házasság,sem a nyitott nem jó találmány.szerintem ha két ember szerelemmel szereti egymást,oda nem fér bele a 3.DEEEE
Nem tudom,síró vagy nevetőgörcsöt kapjak-e tőled...milyen igazságnak kellne fájnia? Semmi értelmeset nem lehet kihámozni a hozzászólásaidból,kis babuin! "I ARE BABU" - Mond valamit?!
Szépen kérünk,mellőzd a hozzászólás kényszerét,kímélj meg minket magadtól...

Van benne, ego és szerintem ez fogja hosszútávon megölni a nyitott kapcsolatot, ahogy Vulvofil a #264-ben írta!!!
(Ez egy válasz Nanuq üzenetére (2011. 09. 10. szombat 21:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 09. 10. szombat 21:35

"Aki félre baszik úgy, hogy senki nem tud róla... ...kinek árt vele???? " - a nyitott házasságban tudnak a felek egymás félrekeféléséről nem? Ebben van ego?

Kedves Vulvofil!
Az nem személyeskedés hogy túlfejlett és fölöttes ént állítasz be rólam? Jajj már. Hidd el, nem szorulok rá,hogy megfelelési kényszerem legyen. Nem hat rám a szomszéd,a család, vagy bárki. És nincs bennem megfelelési kényszerre sem
Az nem személyeskedés hogy túlfejlett és fölöttes ént állítasz be rólam? Jajj már. Hidd el, nem szorulok rá,hogy megfelelési kényszerem legyen. Nem hat rám a szomszéd,a család, vagy bárki. És nincs bennem megfelelési kényszerre sem