Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Csak hozzászólások (fórum,kismalac, amatőrök egyéb képek videók hozászolásai) és chat esetén vagyunk kompetensek.

(azaz adminok nem a szerkesztőségben ülnek, s csak az általatok irt tartalom felet van joguk, semmi másra nincs befolyások s rálátásuk.)

Egyéb esetben kérlek kattints az e-mailra a lapalján, s töltsd ki a bejelentőt.
!!! Figyelem e-mail linkes bejelentő esetén választ minden esetben a regisztrációs email címedre, vagy ami emailt megadsz arra kapsz !!!

Az eddigi hozzászólások

... 25 26 27 28 29 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#627   2006. 11. 16. csütörtök 16:25
X Törölt felhasználó (7767)
Oksa, de akkor Te is igérd meg, hogy nem engeded "piszkoskodó" "kuzinjaidat" akarattal elrontani a játékot... smile
#626   2006. 11. 16. csütörtök 16:08
P.S: Mégiscsak ragaszkodom a topikomhoz: nyisd meg újra, kérlek! Azt hiszem, ennél lentebb székelyként már nem alázkodhatom( me'tiszen KÉRTEM!, amit nem tartok a leghozzámillőbbnek, sőt, tudva hogy gyönyörrel utasítod vissza egy gyors visszakezes szájbavágás kiséretében, még nagyobb baromságnak tartom...), összes ősöm forog már a sírjában e kényszerű affér láttán...Tehát?
#625   2006. 11. 16. csütörtök 15:58
Végezd el már rendesen a gyökvonást: nem rólad szól.:)
Mit tettem "tavaj" nyáron??? confused szomoru1 kerdes kerdes kerdes
#624   2006. 11. 15. szerda 22:37
Doctorbalu Doctorbalu
köszi szepen,Neked is jo ejszakat es szep almokat!
nekem eleg hosszu lesz az ejszaka,hetvege meg munkaval telik! szomoru1 vigyor2
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 15. szerda 22:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2006. 11. 15. szerda 22:28
Szép álmokat és kellemes hétvégét kiván Neked - amúgy meg MINDENKINEK -, Katinka. smile wave
#623   2006. 11. 15. szerda 22:28
Szép álmokat és kellemes hétvégét kiván Neked - amúgy meg MINDENKINEK -, Katinka. smile wave
(Ez egy válasz Doctorbalu üzenetére (2006. 11. 15. szerda 22:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 15. szerda 22:23
hjajj,Katicika,ha nem volnal!köszi,hogy lepten-nyomon helyrerakod a gondolatmenetemet! hugs and kisses !
worship wave eljen heureka
#622   2006. 11. 15. szerda 22:23
Doctorbalu Doctorbalu
hjajj,Katicika,ha nem volnal!köszi,hogy lepten-nyomon helyrerakod a gondolatmenetemet! hugs and kisses !
worship wave eljen heureka
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 15. szerda 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 15. szerda 21:59
Jaj, hát mán hogy es mondhatsz ilyet, kedves mészárosom???! Az úr útjai kiszámíthatatlanok.....:)
#621   2006. 11. 15. szerda 21:59
Jaj, hát mán hogy es mondhatsz ilyet, kedves mészárosom???! Az úr útjai kiszámíthatatlanok.....:)
(Ez egy válasz Doctorbalu üzenetére (2006. 11. 15. szerda 18:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 15. szerda 18:04
az ADMIN-ok miert nem reformaljak meg, törlik ki a mar megjelent vicceket es figyelmeztetik a hozzaszolot,h ezert pontmegvonas esetleg tiltas jar,ha ugyanazt a viccet 3x beszurjak,a VICCEK... topicban?
ez nem szamit pontgyüjtösdinek?
#620   2006. 11. 15. szerda 18:04
Doctorbalu Doctorbalu
az ADMIN-ok miert nem reformaljak meg, törlik ki a mar megjelent vicceket es figyelmeztetik a hozzaszolot,h ezert pontmegvonas esetleg tiltas jar,ha ugyanazt a viccet 3x beszurjak,a VICCEK... topicban?
ez nem szamit pontgyüjtösdinek?
#619   2006. 11. 14. kedd 20:19
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 14. kedd 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (572)
2006. 11. 14. kedd 19:59
Üdv GonoszKismalac!
A hsz-od nem minden megállapításával értek egyet, de a stílusa és hangneme miatt mindenképp súlya van és elgondolkodtató. Nekem az alpári és trágár hangnemmel van bajom, amit ráadásul hatalommal felruházott emberek engednek meg maguknak, hogy kivel szemben, az telesen mindegy.
Véleményed köszönettel vettem.
#618   2006. 11. 14. kedd 20:14
X Törölt felhasználó (572)
Kedves Tom!
Kérdéseket tettem fel. Nem minősítettem Magát. Kérem, Ön se tegye! Ha én szobafestő vagyok, esetleg fodrász, vagy vezető beosztású ügyészségi alkalmazott, talán akkor is ilyen hangnemet enged meg magának, ha személyesen találkozunk?
#617   2006. 11. 14. kedd 19:59
Üdv GonoszKismalac!
A hsz-od nem minden megállapításával értek egyet, de a stílusa és hangneme miatt mindenképp súlya van és elgondolkodtató. Nekem az alpári és trágár hangnemmel van bajom, amit ráadásul hatalommal felruházott emberek engednek meg maguknak, hogy kivel szemben, az telesen mindegy.
Véleményed köszönettel vettem.
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 11. 14. kedd 09:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 09:50
Drága Kocka, legelőször azt kellene tisztázni, hogy Katicika egyálltalán NŐ-e...
Mert gondolom, Ön sem egy térbeli alakzat...

A lélekre visszatérve, nem igazán találkoztam még sem itt, sem pedig más lapokon olyan fórumozóval, aki ennek az alapvető és legfontosabb és szerintem legelsősorban az embereket az állatoktól megkülönböztető tulajdonságnak híjján lett volna, illetve csak és kizárólag, ÖNZÖ érdekei minnél gyorsabb eléréséhez használta volna...

Ez a pár sor csak a jéghegy csúcsa és bár a nevem alapján lehetne "velem született elfogultságra gondolni" és ennek fényében megkérdőjelezni szavaim hitelességét, de ha már régebben figyelemmel kísérné a pártfogásába vett "hölgy" negédesen kétszínű, hogy finoman fogalmazzak vérlázító szarkeverését, amelyel nem is fórum bomlasztását, sokkal inkább a saját perverz és torzult szórakoztatását szem előtt tartva játsza el, már ki tudja hanyadjára a "hattyú halálát" ...

gonosz3 gonosz3 gonosz3 heureka heureka heureka felkialtas felkialtas [#felki altas]
#616   2006. 11. 14. kedd 16:06
gonoszKismalac gonoszKismalac
Meló van.
Holnap! vigyor1
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 14. kedd 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 14:16
Dehát kis makkosom, hagyjuk meg ezt a topikot a fontos dolgoknak, átlépek veled az OFF TOPIC-ba, jó?!
#615   2006. 11. 14. kedd 14:16
Dehát kis makkosom, hagyjuk meg ezt a topikot a fontos dolgoknak, átlépek veled az OFF TOPIC-ba, jó?!
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 11. 14. kedd 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 12:39
Milyen képek faszfej???
Na, húzzál a tiltólistára... mf2 mf2 mf2
#614   2006. 11. 14. kedd 14:14
Oh, drága lélekbúvárkám, mennyire igazad van! :)))))Véleményem szerint a "hattyú halálát" kifejezés csak nyelvbotlás volt, nem unhattad máris ennyire meg. :))) nyes mf2 vigyor2
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 11. 14. kedd 09:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 09:50
Drága Kocka, legelőször azt kellene tisztázni, hogy Katicika egyálltalán NŐ-e...

A lélekre visszatérve, nem igazán találkoztam még sem itt, sem pedig más lapokon olyan fórumozóval, aki ennek az alapvető és legfontosabb és szerintem legelsősorban az embereket az állatoktól megkülönböztető tulajdonságnak híjján lett volna, illetve csak és kizárólag, ÖNZÖ érdekei minnél gyorsabb eléréséhez használta volna...

Ez a pár sor csak a jéghegy csúcsa és bár a nevem alapján lehetne "velem született elfogultságra gondolni" és ennek fényében megkérdőjelezni szavaim hitelességét, de ha már régebben figyelemmel kísérné a pártfogásába vett "hölgy" negédesen kétszínű, hogy finoman fogalmazzak vérlázító szarkeverését, amelyel nem is fórum bomlasztását, sokkal inkább a saját perverz és torzult szórakoztatását szem előtt tartva játsza el, már ki tudja hanyadjára a "hattyú halálát" ...

gonosz3 gonosz3 gonosz3 heureka heureka heureka felkialtas felkialtas [#felki altas]
#613   2006. 11. 14. kedd 13:51
Hsz-ben soha!!!! És akkor az volt a pillanatnyi helyzet!Mindezekkel egyetemben is: érezd magad jól,legyen egy kellemes heted olyannyira, amennyire csak én kivánhatom! nyes
#612   2006. 11. 14. kedd 12:39
Milyen képek faszfej???
Na, húzzál a tiltólistára... mf2 mf2 mf2
#611   2006. 11. 14. kedd 09:50

#610   2006. 11. 13. hétfő 20:05
FELHÁBORÍTÓ!
Ilyen alpári stílust egy nővel szemben!? Magának nincs lelke? Nem tudja felfogni, hogy még így személytelenül is micsoda borzalmas érzés ha valakihez így szólnak?
#609   2006. 11. 13. hétfő 17:46
Egyesek hibájáért csak a kommunizmusban büntettek egy egész közösséget! Tiltsd le aki hibázott, akit figyelmeztettél, de a topikot hagyd: a többiek nem tehetnek róla! Ez ilyen egyszerű, kedves Tom. :)
És kérlek, "hozzámszólásaidban" ne használj vulgáris kifejezéseket, ne keverd egy tálba az én gyogyóságaimat a te gyagyáid - "haddnemongyam" milyen -,megnyilatkozásaival, csak akkor, ha ez kölcsönös.
...És sokszor bizony az a felülbirálat a fájó, elevenbe vágó, amelynek - jellegénél fogva -, nincs, mert nem lehet jogi következménye, de igaz, és ezt te is tudod!Kellemes hetet kiván: Katicika.
#608   2006. 11. 13. hétfő 14:20
gorgh0 gorgh0
Én meg azt nem értem, ha a pontgyűjtés-gyanús egyéneket le lehet tiltani, törölni lehte a hozzászólásukat, akkor ilyen ügyben ugyanezt miért nem lehet megtenni, ilyenkor miért kell MINDIG felfüggesztenni a topicot????

Ti nem láttok benne valamit.... ????

... 25 26 27 28 29 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2006. 01. 17. kedd
Üzenetek: 1147db
Utolsó üzenet: 2025. 07. 11. péntek

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!