Tom VS Katicika

Nem a szerkesztők zárolták, vállald, ami a Tied!
Ismételten, és utoljára:
Tisztelettel kérem a "TÜNDÉRKERT: ERDÉLY | Nyitotta: Katicika (2006.07.19 07:09)" rovat újraindítását. Köszönöm.
Ismételten, és utoljára:
Tisztelettel kérem a "TÜNDÉRKERT: ERDÉLY | Nyitotta: Katicika (2006.07.19 07:09)" rovat újraindítását. Köszönöm.
Üdv. nektek. Nekem csak egy kérdésem van , miért vagyok letiltva a hozzászólásokról? Válasszotok előre is köszi.
Miért, kedves orvos2????
:(((((

Kérem a "TÜNDÉRKERT: ERDÉLY | Nyitotta: Katicika (2006.07.19 07:09)" rovat újraindítását. Köszönöm.
Nagyon könnyen elkapja itt az embert ez a fajta könnyed derű(a jóistékját
)...No, akkor én is mégegyszer:
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 11. szombat 22:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Hat akko en is integetek! ha ma mindeki csak
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 11. szombat 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 11. szombat 21:32

Törölt felhasználó (21812)

Trianon a fejekben van. Macskákról, motorozásról és más ...ságokról lehet beszélni, de az elszakított testvéreinkkel, barátainkkal nem kerülhetünk még itt sem közelebb. Valaki köztünk azért kapja a fizetését, hogy figyelje és kezelje az efféle beszélgetéseket. A király rég meztelen....

Értem: más helyen kell beszélni! Itt csak bizonyítani van lehetőség. Részedről teljes a csőd!
Értem: más helyen kell beszélni! Itt csak bizonyítani van lehetőség. Részedről teljes a csőd!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 11. szombat 21:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 11. szombat 21:04

Te vagy kicsit eltévedve! Rengeteg empátia van bennem, csak nem ezen a honlapon kell ezt megbeszélni. Annyi más helyen lehet a témáról értekezni. Érted? MÁS HELYEN!!!
Hozzateve: Es mindig kedvesen fogadunk! Mint eddig is...
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 11. 11. szombat 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 11. szombat 20:58

Te miről beszélsz??? Nadragulya-párlatot fogyasztottál talán a nappaliban, badárka? Halvány lilád sincs arról, hogy miről is beszélünk, netán még arról sem, amiről génjeidben kodifikált Eminenciád zengedez ! Hagyd mán, tégy le róla, hogy valaha is leszállhatsz a fáról! Szép estvét, osztán, ha nem tudsz empatikusan, legalább körömfeketényi megértéssel a témához simulni, hát hagyj, mert valamiképpen megélünk...
Te vagy kicsit eltévedve! Rengeteg empátia van bennem, csak nem ezen a honlapon kell ezt megbeszélni. Annyi más helyen lehet a témáról értekezni. Érted? MÁS HELYEN!!!
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 11. 11. szombat 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 11. szombat 20:58

Te miről beszélsz??? Nadragulya-párlatot fogyasztottál talán a nappaliban, badárka? Halvány lilád sincs arról, hogy miről is beszélünk, netán még arról sem, amiről génjeidben kodifikált Eminenciád zengedez ! Hagyd mán, tégy le róla, hogy valaha is leszállhatsz a fáról! Szép estvét, osztán, ha nem tudsz empatikusan, legalább körömfeketényi megértéssel a témához simulni, hát hagyj, mert valamiképpen megélünk...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 11. szombat 20:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 11. szombat 20:32

Egyszer figyelmeztettek? Nem mondod? Egyfelől én láttam, ahogy te magad figyelmeztettél TÖBBSZÖR embereket, hogy ne politizáljanak a topicodban. Az admin sem egyszer szólt, hogy tartsátok magatokat az oldal szellemiségéhez.
Az amnézia szomorú dolog, akárcsak a szelektív hallás/látás.
Az amnézia szomorú dolog, akárcsak a szelektív hallás/látás.
Egyszer figyelmeztettek? Nem mondod? Egyfelől én láttam, ahogy te magad figyelmeztettél TÖBBSZÖR embereket, hogy ne politizáljanak a topicodban. Az admin sem egyszer szólt, hogy tartsátok magatokat az oldal szellemiségéhez.
Az amnézia szomorú dolog, akárcsak a szelektív hallás/látás. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 11. szombat 19:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 11. szombat 19:44
Az amnézia szomorú dolog, akárcsak a szelektív hallás/látás. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 11. szombat 19:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)

Vannak bizony, de csak egyszer szoktak rájuk figyelmeztetni, azután már csak lehúzzák a redőnyt? Mintha ez számodra nem lenne követendő: csak úgy félkézből, játék közben változtatod a szabályokat, mégsem ró meg senki érte... Hát ehhez tartsam/tartsd magam/magad téses/én es! :))))
Nem vagyok mazlista,csak valahogy mindig jo lora teszek!
Mazli nincs! A szerencset sajat magad iranyitod tetteiden keresztül.Többet elersz mint felebarataid,szemükben "mazlista" leszel.
Ilyen egyszerü...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 11. szombat 19:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 11. szombat 19:22
Mazli nincs! A szerencset sajat magad iranyitod tetteiden keresztül.Többet elersz mint felebarataid,szemükben "mazlista" leszel.
Ilyen egyszerü...

Na ilyet még nem hallottam, hogy egy biztosító többet fizet. Mekkora mázlista vagy...
Vannak bizony, de csak egyszer szoktak rájuk figyelmeztetni, azután már csak lehúzzák a redőnyt? Mintha ez számodra nem lenne követendő: csak úgy félkézből, játék közben változtatod a szabályokat, mégsem ró meg senki érte... Hát ehhez tartsam/tartsd magam/magad téses/én es! :))))
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 11. szombat 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 11. szombat 18:53

Vannak játékszabályok. Ha nem tudod betartani őket, vagy ne kezdj el játszani, vagy ne sértődj meg, ha figyelmeztetnek rájuk.
Na ilyet még nem hallottam, hogy egy biztosító többet fizet. Mekkora mázlista vagy...
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 11. szombat 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 11. szombat 19:17

Hat nem sertödtem meg,csak hat orai szenvedesröl volt szo, mig "haza" ertem,mivel a biztosito sokkal többet fizetett a keletkezett karnal.
Konfucius?...
Konfucius?...

Hat nem sertödtem meg,csak hat orai szenvedesröl volt szo, mig "haza" ertem,mivel a biztosito sokkal többet fizetett a keletkezett karnal.
Konfucius?...
Konfucius?...