Itt van balra, alulról a második pont.
Na mi lenne baszki? Írsz ide, fórumba ,kép alá, oszt kapsz érte pontot, azt meg beválthatod valami fasza dologra, mondjuk viptag lehecc, vagy abból töltheted le a kisvideókat. béke
Szerintem ne itt a fórumon kérj segítséget, hanem a Segítség, hibamegoldás pontban.
kedvet tom1019,v. vazelinátor .Légyszíves töröljétek ki a "Képtár chateseknek és fórumosoknak" topickból a 3079-es "hozzászólás" képét (azt +' kedves vazelinátor utólag javította Nekem,m. nem sikerült a képfeltöltésem).Elég abból 1 is.Légyszi'.
Be tudtál lépni, hisz ide is írtál.
tom1019:elárulnád,h. mi ez a pontrendszer?
előre is köszi'
előre is köszi'
Kedves "vazelinátor".köszönöm neked,h. kijavítottad,felnagyítottad a beküldött képet(képtár Fórumosoknak és chateseknek);így most 2ször van ua. a kép.ha lehet,kérlek,töröljétek ki a 3079-se számú fotót.jó?sztem elég 1 is,nehogy sok legyen belőle--így is eleget bénáztam,mire sikerült feltennem.
+' 1szer köszönöm a segítséget
+' 1szer köszönöm a segítséget
Egy hsz. 3 pont, napi max. 10 hsz. 3 * 10 = 30
Így van ez.
Így van ez.
Végre, hogy megtaláltam ezt a fórumot is. :P
"hozzászólás képekhez, sorozatokhoz, videókhoz 3 (max. 30 naponta)"
Amint látom a 10 hozzászólás után már nem ad pontot. Pedig az Ismertetőben 30 van. Hogy van ez?
"hozzászólás képekhez, sorozatokhoz, videókhoz 3 (max. 30 naponta)"
Amint látom a 10 hozzászólás után már nem ad pontot. Pedig az Ismertetőben 30 van. Hogy van ez?
MONDD! Itt a privim is!
Elárulnátok Nekem,hogyan tudjátok pótolni utólag a 2 napja kimaradt szövegeket és a sikertelenül feltöltött képeket?
"Foglalkozz többet a szexel" - ezt teszem külön kérés nélkül is!
Viszont ez nem a személyeskedés oldala...
Viszont ez nem a személyeskedés oldala...
miert van az hogy ilyen ritkan frissul az amator rovat? vagy csak a kulfoldieknek van igy?
Katinkát is le szoktam tiltani, ha megérdemli (1 órára, hogy bosszantsam)!
EJNYE, erre szoktak egy specális kifejezést használni...
EJNYE, erre szoktak egy specális kifejezést használni...
nincs itthon, ha itthon lenne, nem itt lógnék a neten

kérd, azt, hogy hadd fotózzam le és rakjam ki! :-DDDD
igazad van polipot nem raknék semmimbe:D:D:Dde azért csak szólj, ha segíthetek

léccci lécccci léccccci neeeeeee, csak vicceltem...bármit kérhetsz, csak lécccci neeeee

sorry, csak néhányan így neveznek errefele, félreértés volt akkor...
sorry, csak néhányan így neveznek errefele, félreértés volt akkor...
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 10. 21. szombat 17:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 21. szombat 17:23

ezt nem vágom a
big 23
és
bigjoe23
nem két külön név?
olvasál légyszi....
big 23
és
bigjoe23
nem két külön név?
olvasál légyszi....