Csináljatok egy limitet. Mondjuk 100 karakter alatt nincs pont. Csak egy ötlet. Ekkor lehet helyeselni és nem merül fel a pont gyüjtés esetesem. Azért megjegyzem 5000 pontért megkell dolgozni.
az elmúlt 1-2 órában is több ilyen új hsz érkezett!
tom kérdeznék valamit privátba,mert fel szeretnék tenni egy nekem küldött emailt az egyik leglátogattot topicba.Elküldeném neked hogy olvasd el nem e lesz ebböl problémám,ha azt mondod hogy ok akkor felteszem a topicba ha nem akkor nem.Az (kimoderálva a témád) van benne szó.írd meg hogy küldhetem e neked!!!
Szia Tom kérlek segits a szép test topicban ismételten sikerült elbaxni pár képet...
(ok, kész: tom)

Köszöntem:)
Azt gondoltam, hogy gépről gépre pattoghat, csak hátha lett volna valaki olyan hülye, hogy otthonról nyomja. Mondjuk észrevennyi könnyű, ha valaki ilyencélú dolgaival itt bóklászik:) Akkor majd töröülgessetek aktívan:)
Jja kolléga, én hibám, nem jól fogalmaztam:) Nem moderálni a hsz-t, hanem ha küldök egy videót a "közös munkahelyünkre", hogy tegyétek be a vicces videók közé. Akkor azt megnézik vagy ilyesmi? És úgy döntik el, hogy kell e vagy nem?
Amúgy kollégák, egy észrevétel. Tom, egy topicot fagyasztottál "fiú-lánxy". Na , ezt a prince0 nevű felhasználó nyitotta. Saját bevallása szerint 14 múlt, és ilyen korú lányok képeit várja. Szerintem ne csak felhasználóként, hanem ip cím alapján tiltsátok már le. A szóhasználat, inkább mondatszerkesztés, határozottság, tömör, egyértelmű, és maga általában az érdeklődési kör nem egy pubertáló kiskamaszra utal, hanem sokkal inkább valami aberrált köcsögre, akinek ez lehet az egyik kezdő próbálkozása. Szerintem.
Tom kolléga:) Azokat a videókat, amiket beküldünk a kismalacba, azokat moderáljuk? Azaz ki lesz válogatva, hogy melyik vicces melyik nem? Mert én egy fainat feltettem ám:) Olyan típusú ,mint a cukivagyok picsa, csak faszább:) De sehol nincs:(
Köszike

ok, én nem láttam hibásnak de ez nem jelent semmit mert nem jött össze a kép...
Lüke vagyok azt nem irtam hogy a szép testek topicban
(Ez egy válasz irigykutya. üzenetére (2006. 10. 18. szerda 11:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 18. szerda 11:58

Tom ,vagy Vazi van 1 pár hibás kép és utána a reakcioim ezeket légyszi töröljétek köszi

Tom ,vagy Vazi van 1 pár hibás kép és utána a reakcioim ezeket légyszi töröljétek köszi

előre is köszi!
egy kérdésem lenne hozád,bár nem tudom hogy jónak címzem a kérdést!Szóval kültem négy kisfilmet a kismalacra de még egyikse jelent meg,leht hogy nem is ment átt?
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 10. 17. kedd 13:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 17. kedd 13:28

csak vip tagság nics kanyarba:)
goldengate.gg
te regelt user vagy a gg tom?
goldengate.gg
csak vip tagság nics kanyarba:)
goldengate.gg
goldengate.gg
Na, azért ne sírj, ríjj, Tom, mint egy ...Á, befejeztem!
(Azért csak megsúgom: mától a GG-s külföldiek egy teljesen átszabott oldalra léptek be, amely így kezd:
GoldenGate English GoldenGate Deutsch GoldenGate Slovensky GoldenGate Magyar
Nyitólap
GoldenGate regisztráció
G .Pont
GoldenGate TV
Szex sorozatok
Magyar amatőrök
Kismalac :)
Fórum
Tölts fel te is!
GoldenGate amateurs
Amateur Muff Box ...
...és ezután a "mufftár" kezdőképei hosszú oszlopban, majd a fórum képes beléptetője, statisztika, chat nuku, slussz! Na most már mondd meg, ezen én önerőből hogyan segítsek????)
(Azért csak megsúgom: mától a GG-s külföldiek egy teljesen átszabott oldalra léptek be, amely így kezd:
GoldenGate English GoldenGate Deutsch GoldenGate Slovensky GoldenGate Magyar
Nyitólap
GoldenGate regisztráció
G .Pont
GoldenGate TV
Szex sorozatok
Magyar amatőrök
Kismalac :)
Fórum
Tölts fel te is!
GoldenGate amateurs
Amateur Muff Box ...
...és ezután a "mufftár" kezdőképei hosszú oszlopban, majd a fórum képes beléptetője, statisztika, chat nuku, slussz! Na most már mondd meg, ezen én önerőből hogyan segítsek????)
Az itteni modiknak közük van: "lábaközük", szemük köze, fülük köze meg bojtja, - amit néha meg is mozdíthatnának a fórumozók érdekében, hiszen általában a fórumlakók is belépnének a chatre, ha az átállításokkal lassan minden el nem úszna a Túr vizén! -, úgyhogy az előzékenység lassan nagyon ritka -sőt!- még "ritkább" fehér holló lészen a mai világban.
Egyáltalán: sokkal több, "aggódóbb" POZITÍV odafigyelés kellene részetekről a GG-t látogatók minden apró kivánságára is! :) ÜdvKatinka
Egyáltalán: sokkal több, "aggódóbb" POZITÍV odafigyelés kellene részetekről a GG-t látogatók minden apró kivánságára is! :) ÜdvKatinka
TOM!
Miért nem lehet látni az amatőr párok legújabb képeit?? nem látni, csak X-et, a többivel nincs gond, csak a párokkal!! Többen is észrevették már!!
Miért nem lehet látni az amatőr párok legújabb képeit?? nem látni, csak X-et, a többivel nincs gond, csak a párokkal!! Többen is észrevették már!!
A GOLDENGATE GG-ről eltünt a chat! Kéretnék visszaállítani. Kösz.