Birlik ezt írta pár hozzászólással lejjebb Brigittával kapcsolatban:
"Aki nem tud vele vitazni az ne irjon neki es basta! Ne valaszoljon, ne adjon ala lovat.
"
Tökéletesen igaza van! Ha nem cseszegeted, ő sem bánt téged.
Megjegyzem, hogy Brigitta soha nem írt neked olyan ocsmány dolgokat, mint amilyennek te nevezted őt a kismalacos és egyéb hozzászólásaidban.
Ha nem bírod a stílusát, szépen átugrod a hozzászólásait. Ennyi!
"Aki nem tud vele vitazni az ne irjon neki es basta! Ne valaszoljon, ne adjon ala lovat.
"
Tökéletesen igaza van! Ha nem cseszegeted, ő sem bánt téged.
Megjegyzem, hogy Brigitta soha nem írt neked olyan ocsmány dolgokat, mint amilyennek te nevezted őt a kismalacos és egyéb hozzászólásaidban.
Ha nem bírod a stílusát, szépen átugrod a hozzászólásait. Ennyi!
Meg soha nem irogattam ennyit sehol,de ez az ismeretlen /valószinűleg/ valami nemű,na mind 1-kiakaszt néha,van nálla műveltebb,okosabb,de meg bármi,mit,és kinek bizonygat itt,menjen már a /nem is irom/ hogy hova,mit akar itt elérni,mondjátok már meg,hogy miért okád itt le mindenkit,volt már aki megfelelt itt neki,talán a maga irásai!
Ha olyan egyszerű a dolog, akkor nyilván tisztában vannak vele...
Nem irkálok a szerkesztőknek,mert nem a stilusom,csak felajáltam egy egyszerű dolgot,ennyi!
Iván, ha a GG-nek akarsz tippeket adni, akkor ne a fórumba írkálj! Ott van a lap alján: Impresszum. Írj nekik!
Egyébként,ha meg akar szabadulni a GG-ettől a semmitmondó személytől,akkor nekem van 3-tutti biztos tippem,ami nagyon komoly,többet soha nem tud ide firkálni,nemhiába a tudás amit ő nem ismer,ezt alkalmazzák már jó pár helyen Európában!
Köszönöm. Pussza:Katinka
Hogy hogy jön ide vissza Brigi,az szakmai titok,én tudom,meg leirhatom privibe bárkinek,de nem teszem,mert akkor beléphetne bárki bármilyen haragosa nevén,nem okos ő-csak csavarja azt az 500-as szókincsét,mert többet nemigen ismer,engem például lenézhet,mint ahogy veletek is teszi folyamatosan,de én ismerem az ilyen határtalanul pitiáner semmiket,szerintem ő egy átlagos hátrányos helyzetű elmaradott netpicsa,aki ha kimegy az útcára,akkor nem néz bele a szemetekbe,olyan alamuszika/na Brigi/ 1000%-os a jellemzésem???
Ezt, hogy csinalod?
Most letiltottak vagy nem?
Most letiltottak vagy nem?

hihi-már megint itt vagy??
En azt hiszem ezt a regebbi forumozok mind tudjak...A Rendszergazdak meg amugy is!

Hat eppen annyit mint az osszes tobbi egyutt veve. Beleertve Teged is!

"Brigit nem lehet csak úgy kivágni innen. Ahhoz Tom1019 olyan kevés, mint Mackósajtban a brummogás! :))))"
B R U M M
Górcső Ványa bátyja!
"Mégha azon vitázott volna,hogy naponta hányszor élvez el hány hapival..."
Innentől hova kommentáljam?
Ez a pár sorod elég ékesen magáért beszélt.
Brigitta, Katicinka, charlotte. Tisztelet Lányok!

Górcső Ványa bátyja!
"Mégha azon vitázott volna,hogy naponta hányszor élvez el hány hapival..."
Innentől hova kommentáljam?
Ez a pár sorod elég ékesen magáért beszélt.
Brigitta, Katicinka, charlotte. Tisztelet Lányok!

Ezért most biztos rám sütik a bélyeget, hogy a sleppedbe tartozom, pedig egy kicsit sem ismerlek, de örülök, hogy visszajöttél!
Nem éreztem jogosnak a kitiltásodat.
Mások undorító módon ócsárolnak itt mindenkit, akinek eltér a véleménye az övéktől, mégsem szól rájuk senki. No comment. Bár ez már egy comment. Mindegy.
Jó, hogy itt vagy, szerintem színesíted a társalgást.
Tom, írhatod, hogy tövig benyaltam Brigittának, de el kell ismerned, hogy neked is hiányozna, ha nem lenne.
Apa! Uuuutálom a focit de most mégis a drukkerek pártjára állnék... Annyi más ide nem illő topic van... sztem elférne a VB 2006 is...

Kati:Ez vita lap,vagy szex-lap??? Mégha azon vitázott volna,hogy naponta hányszor élvez el hány hapival,akkor megérthető lenne,de már olyan mértékben bántott itt minden neki nem szinpatikus embereket,hogy az nonszensz,én most szóltam hozzá utoljára ehhez a témához,nem égetem magam vele,pusssszika!
Iván, nálam mostantól tiltólistán vagy, amíg nem revidiálod a véleményedet. Egy kis empátiával talán beleérezhetnél abba, hogy mit jelent valakit csak azért letiltani, mert elvszerűen nem tudnak vele vitázni! Az ilyesmi, szerinted, hány pontot ér? És hol? Nagyvonalúbbnak képzeltelek, sorry... ÜdvKatinka
Még ma jönni fog!
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 06. 10. szombat 15:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 10. szombat 15:32

Elvileg egyetertek BBB kitiltasaval,viszont egy szinfolttal szegenyebb lesz a Forum.
Es egy kerdes:nincs egy cseppnyi szemelyes bosszu a döntesben?
Es egy kerdes:nincs egy cseppnyi szemelyes bosszu a döntesben?

Tisztellek Enigma,de ne légy már kisgyerek,úgy szitotta itt a tüzet BBB,mint egy profi piromániás,nem bántom,mert nincs itt,hagyd már a francba-szóra sem érdemes,ha meg hiányolod,akkor menj a honlapjára ott vele lehetsz! Én is addig mondogatom már miatta itt a magamét,mégnem leb@sznak az illetékesek,azt meg miatta nem szeretném!