Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Csak hozzászólások (fórum,kismalac, amatőrök egyéb képek videók hozászolásai) és chat esetén vagyunk kompetensek.

(azaz adminok nem a szerkesztőségben ülnek, s csak az általatok irt tartalom felet van joguk, semmi másra nincs befolyások s rálátásuk.)

Egyéb esetben kérlek kattints az e-mailra a lapalján, s töltsd ki a bejelentőt.
!!! Figyelem e-mail linkes bejelentő esetén választ minden esetben a regisztrációs email címedre, vagy ami emailt megadsz arra kapsz !!!

Az eddigi hozzászólások

... 43 44 45 46 47 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#264   2006. 06. 26. hétfő 18:32
Moncy Moncy
Kíváncsi leszek mit nyomoz ki a laptulaj...
Én írtam priv. üzit az álMoncynak... és a saját mailemen landolt, amit regeléskor megadtam... Azért ez számomra elég érdekes...amit elvileg adatvédelemmel látott el a laptulaj... vagy mégsem?
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 06. 26. hétfő 18:29), amit ide kattintva olvashatsz)
vazelinator VIP Admin
2006. 06. 26. hétfő 18:29
amit a laptulaj kivizgálja és ki bogoza vissza kapod a neved...
leveleidet én is továbitotam a tulajnak
nekünk nics lehetőségünk azonositani
#263   2006. 06. 26. hétfő 18:31
vazelinator vazelinator VIP Admin
neh argudj rám de nem lehetet dönteni hogy ki ki igy hogy ne éljenek visza a nevedel ki tiltotam minden epret
#262   2006. 06. 26. hétfő 18:29
amit a laptulaj kivizgálja és ki bogoza vissza kapod a neved...
leveleidet én is továbitotam a tulajnak
nekünk nics lehetőségünk azonositani
#261   2006. 06. 26. hétfő 18:28
X Törölt felhasználó (9148)
Szia!

Nem az első eset, hogy ez történt. Mint régi fórumozók, mi is ezért nem írunk sem ide, sem a cseten. Van akinek ez a szórakozása, hogy mindent tönkretesz, mert nem bírja elviselni, ha nem körülötte forog a világ. Pedig csak egy szánalmas alak.
Remélem visszakapod a régi neved és akinek kell felismer a stílusodról. (A szánalmas alak is felismerhető...mindig..)
Audrey
#260   2006. 06. 26. hétfő 15:18
Moncy Moncy
Ti meddig bírjátok topic... 9.07 9.22-es hsz sem az Én ujjaim által lettek írva...
#259   2006. 06. 26. hétfő 15:14
Moncy Moncy
Hát igen.... mit is üzent infester a chatelőknek? ... nem kötelező itt lenni.. vagy valami hasonlót...
A mai nappal elgondolkoztam h. mekkora aljas szemét köcsögök vannak a Földünkön...

Miért fáj az ha regelve Moncyként itt vagyok idestova 2 éve, megtiszteltek hogy op vagyok és tessék regelt nevemen valaki beírogat...

Ez számomra teljesen érthetetlen vajon hogy lehetséges h. ha már egyszer lefoglaltam a nevemet mégis más írkál uazzal a névvel és avatar képpel...

Kedves Inf, Tom Kofi vagy Valaki...
Kérlek Benneteket szíveskedjetek mégis elmondani mi hogy lehetséges...
És nem utolsó sorban IP címét szeretném az ál Moncynak megtudni...

Kösz
#258   2006. 06. 26. hétfő 15:08
Moncy Moncy
Szabadtéri amatőrverseny 8 utáni hsz-ei SEM TŐLEM származnak....
A fájó az egészben h. 8.15-ig pedig a chaten voltam...
#257   2006. 06. 26. hétfő 15:06
Moncy Moncy
Extrém szeretkezés.. 9.20-as hsz-e sem Tőlem származik...
#256   2006. 06. 26. hétfő 15:02
Moncy Moncy
Nos.... Az "Erogén zónáink" című topic ma 9.12-es hozzászólását legyen kedves valamelyik admin törölni... DE ELŐTTE AZ IP-t lenyomozni... Ugyanis ma 8.30-tól 11-ig értekezleten voltam.. szóval valamelyik kötsög az Én nickemet is ellopta...
#255   2006. 06. 25. vasárnap 08:26
Moncy Moncy
áá ez akkora nagy blama mint oda vissza jeruzsálem...kár hogy nem merészkednek be a chatre nyes nyes nyes
(Ez egy válasz birlik üzenetére (2006. 06. 25. vasárnap 07:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 25. vasárnap 07:38
Hat a tegnap este valaki nagyon beleronditott a Forumba!
Mi a fene ez? Miert es, hogyan irhat valaki egy masik neveben? Hogyan tortenhet egy ilyen technikai baki? Miert nincsen ez komolyabban megoldva? boxer
#254   2006. 06. 25. vasárnap 07:38
birlik birlik
Hat a tegnap este valaki nagyon beleronditott a Forumba!
Mi a fene ez? Miert es, hogyan irhat valaki egy masik neveben? Hogyan tortenhet egy ilyen technikai baki? Miert nincsen ez komolyabban megoldva? boxer
#253   2006. 06. 25. vasárnap 06:19
Eperkelyhecske
felhivom a figyelmed...
nem érdekel ki mit mond melyik az eredeti eprecske
majd kideriti a laptulaj (többinformáciohoz jut hozzá mint egy forum admin)addig meg néma csönd...
érsd meg hogy nem erröl szol a forum elintézük a hátérben.
Eperkelyhecske név érdekében törlöm továbiakban is a különbözö klonokat és hozzá szolásait...
#252   2006. 06. 24. szombat 23:54
Eperkelyhecske és Eperkelyhecske és Eperkelyhecske
meg a többi amig nem derül fényre a dologra addig törlöm az össze ilyen nevet
és mostantol a hozzá szolásokat is..
türelem......
#251   2006. 06. 21. szerda 00:42
X Törölt felhasználó (368273)
Spec. én nem rá gondoltam!:-)
(Ez egy válasz Teenboy üzenetére (2006. 06. 21. szerda 00:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 21. szerda 00:35
Admin ok szerintem tiltsátok ki ezt a robi166 gyereket, teleírkál minden topic ot a szánalmas önreklámozásával...
#250   2006. 06. 21. szerda 00:35
Teenboy Teenboy VIP
Admin ok szerintem tiltsátok ki ezt a robi166 gyereket, teleírkál minden topic ot a szánalmas önreklámozásával...
#249   2006. 06. 20. kedd 23:27
hohobeja hohobeja
Robi366 SPAM!Az ilyet nem lehet valahogy szűrni(előre)? gonosz3
#248   2006. 06. 20. kedd 18:57
X Törölt felhasználó (368273)
Látom, itt mindenkinek gondja van egy bizonyos nevű felhasználóval....nem is értem, miért nem cselekszik senki...igaz, úgyis visszatérne más néven, én már nem is olvasom miatta a legtöbb topicot, mert felesleges...
Csak Brigittára vadásznak a modok?????
szóval hogy is van ez? az ok nélküli sértegetés és rágalmazás már nem hagy némi kívánni valót maga után, mert szépen van becsomagolva??
Hmmmm..érdekes...!
#247   2006. 06. 20. kedd 17:10
X Törölt felhasználó (38040)
Mondjuk az ilyen "élőhalott" topicok, amiben 10 hsz van például akkor nem is lennének:) (micsoda szóvicc, figyeled?:D )Vagy mondjuk kérdést kaphatnánk olyan dolgokra is, amik már szinte égetnek:D Mondjuk, mi a faxom az a kapuéra szex?:D
#246   2006. 06. 20. kedd 16:33
Moncy Moncy
Majd az lesz a válasz: "... nem kötelező itt lenni..." pardon1 wave wave
#245   2006. 06. 20. kedd 15:49
X Törölt felhasználó (21812)
Én még egy olyat is tudnék javasolni, hogy amikor vazelinátor legközelebb szemetel, akkor kitörölhetné azokat a topicokat, amik nem éltek meg 10 hozzászólásnál többet, mert közben kiderült, hogy már van olyan téma.
Múltkor megnéztem, van jó pár ilyen.

... 43 44 45 46 47 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2006. 01. 17. kedd
Üzenetek: 1144db
Utolsó üzenet: 2024. 06. 12. szerda

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!