Kíváncsi leszek mit nyomoz ki a laptulaj...
Én írtam priv. üzit az álMoncynak... és a saját mailemen landolt, amit regeléskor megadtam... Azért ez számomra elég érdekes...amit elvileg adatvédelemmel látott el a laptulaj... vagy mégsem?
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 06. 26. hétfő 18:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 26. hétfő 18:29
Én írtam priv. üzit az álMoncynak... és a saját mailemen landolt, amit regeléskor megadtam... Azért ez számomra elég érdekes...amit elvileg adatvédelemmel látott el a laptulaj... vagy mégsem?
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 06. 26. hétfő 18:29), amit ide kattintva olvashatsz)

amit a laptulaj kivizgálja és ki bogoza vissza kapod a neved...
leveleidet én is továbitotam a tulajnak
nekünk nics lehetőségünk azonositani
neh argudj rám de nem lehetet dönteni hogy ki ki igy hogy ne éljenek visza a nevedel ki tiltotam minden epret
amit a laptulaj kivizgálja és ki bogoza vissza kapod a neved...
Szia!
Nem az első eset, hogy ez történt. Mint régi fórumozók, mi is ezért nem írunk sem ide, sem a cseten. Van akinek ez a szórakozása, hogy mindent tönkretesz, mert nem bírja elviselni, ha nem körülötte forog a világ. Pedig csak egy szánalmas alak.
Remélem visszakapod a régi neved és akinek kell felismer a stílusodról. (A szánalmas alak is felismerhető...mindig..)
Audrey
Nem az első eset, hogy ez történt. Mint régi fórumozók, mi is ezért nem írunk sem ide, sem a cseten. Van akinek ez a szórakozása, hogy mindent tönkretesz, mert nem bírja elviselni, ha nem körülötte forog a világ. Pedig csak egy szánalmas alak.
Remélem visszakapod a régi neved és akinek kell felismer a stílusodról. (A szánalmas alak is felismerhető...mindig..)
Audrey
Ti meddig bírjátok topic... 9.07 9.22-es hsz sem az Én ujjaim által lettek írva...
Hát igen.... mit is üzent infester a chatelőknek? ... nem kötelező itt lenni.. vagy valami hasonlót...
A mai nappal elgondolkoztam h. mekkora aljas szemét köcsögök vannak a Földünkön...
Miért fáj az ha regelve Moncyként itt vagyok idestova 2 éve, megtiszteltek hogy op vagyok és tessék regelt nevemen valaki beírogat...
Ez számomra teljesen érthetetlen vajon hogy lehetséges h. ha már egyszer lefoglaltam a nevemet mégis más írkál uazzal a névvel és avatar képpel...
Kedves Inf, Tom Kofi vagy Valaki...
Kérlek Benneteket szíveskedjetek mégis elmondani mi hogy lehetséges...
És nem utolsó sorban IP címét szeretném az ál Moncynak megtudni...
Kösz
A mai nappal elgondolkoztam h. mekkora aljas szemét köcsögök vannak a Földünkön...
Miért fáj az ha regelve Moncyként itt vagyok idestova 2 éve, megtiszteltek hogy op vagyok és tessék regelt nevemen valaki beírogat...
Ez számomra teljesen érthetetlen vajon hogy lehetséges h. ha már egyszer lefoglaltam a nevemet mégis más írkál uazzal a névvel és avatar képpel...
Kedves Inf, Tom Kofi vagy Valaki...
Kérlek Benneteket szíveskedjetek mégis elmondani mi hogy lehetséges...
És nem utolsó sorban IP címét szeretném az ál Moncynak megtudni...
Kösz
Szabadtéri amatőrverseny 8 utáni hsz-ei SEM TŐLEM származnak....
A fájó az egészben h. 8.15-ig pedig a chaten voltam...
A fájó az egészben h. 8.15-ig pedig a chaten voltam...
Extrém szeretkezés.. 9.20-as hsz-e sem Tőlem származik...
Nos.... Az "Erogén zónáink" című topic ma 9.12-es hozzászólását legyen kedves valamelyik admin törölni... DE ELŐTTE AZ IP-t lenyomozni... Ugyanis ma 8.30-tól 11-ig értekezleten voltam.. szóval valamelyik kötsög az Én nickemet is ellopta...
áá ez akkora nagy blama mint oda vissza jeruzsálem...kár hogy nem merészkednek be a chatre
(Ez egy válasz birlik üzenetére (2006. 06. 25. vasárnap 07:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 25. vasárnap 07:38

Hat a tegnap este valaki nagyon beleronditott a Forumba!
Mi a fene ez? Miert es, hogyan irhat valaki egy masik neveben? Hogyan tortenhet egy ilyen technikai baki? Miert nincsen ez komolyabban megoldva?
Mi a fene ez? Miert es, hogyan irhat valaki egy masik neveben? Hogyan tortenhet egy ilyen technikai baki? Miert nincsen ez komolyabban megoldva?

Hat a tegnap este valaki nagyon beleronditott a Forumba!

Eperkelyhecske
felhivom a figyelmed...
nem érdekel ki mit mond melyik az eredeti eprecske
majd kideriti a laptulaj (többinformáciohoz jut hozzá mint egy forum admin)addig meg néma csönd...
érsd meg hogy nem erröl szol a forum elintézük a hátérben.
Eperkelyhecske név érdekében törlöm továbiakban is a különbözö klonokat és hozzá szolásait...
felhivom a figyelmed...
nem érdekel ki mit mond melyik az eredeti eprecske
majd kideriti a laptulaj (többinformáciohoz jut hozzá mint egy forum admin)addig meg néma csönd...
érsd meg hogy nem erröl szol a forum elintézük a hátérben.
Eperkelyhecske név érdekében törlöm továbiakban is a különbözö klonokat és hozzá szolásait...
Eperkelyhecske és Eperkelyhecske és Eperkelyhecske
meg a többi amig nem derül fényre a dologra addig törlöm az össze ilyen nevet
és mostantol a hozzá szolásokat is..
türelem......
meg a többi amig nem derül fényre a dologra addig törlöm az össze ilyen nevet
és mostantol a hozzá szolásokat is..
türelem......
Spec. én nem rá gondoltam!:-)
(Ez egy válasz Teenboy üzenetére (2006. 06. 21. szerda 00:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 21. szerda 00:35

Admin ok szerintem tiltsátok ki ezt a robi166 gyereket, teleírkál minden topic ot a szánalmas önreklámozásával...
Admin ok szerintem tiltsátok ki ezt a robi166 gyereket, teleírkál minden topic ot a szánalmas önreklámozásával...
Robi366 SPAM!Az ilyet nem lehet valahogy szűrni(előre)?

Látom, itt mindenkinek gondja van egy bizonyos nevű felhasználóval....nem is értem, miért nem cselekszik senki...igaz, úgyis visszatérne más néven, én már nem is olvasom miatta a legtöbb topicot, mert felesleges...
Csak Brigittára vadásznak a modok?????
szóval hogy is van ez? az ok nélküli sértegetés és rágalmazás már nem hagy némi kívánni valót maga után, mert szépen van becsomagolva??
Hmmmm..érdekes...!
Csak Brigittára vadásznak a modok?????
szóval hogy is van ez? az ok nélküli sértegetés és rágalmazás már nem hagy némi kívánni valót maga után, mert szépen van becsomagolva??
Hmmmm..érdekes...!
Mondjuk az ilyen "élőhalott" topicok, amiben 10 hsz van például akkor nem is lennének:) (micsoda szóvicc, figyeled?:D )Vagy mondjuk kérdést kaphatnánk olyan dolgokra is, amik már szinte égetnek:D Mondjuk, mi a faxom az a kapuéra szex?:D
Majd az lesz a válasz: "... nem kötelező itt lenni..."

Én még egy olyat is tudnék javasolni, hogy amikor vazelinátor legközelebb szemetel, akkor kitörölhetné azokat a topicokat, amik nem éltek meg 10 hozzászólásnál többet, mert közben kiderült, hogy már van olyan téma.
Múltkor megnéztem, van jó pár ilyen.
Múltkor megnéztem, van jó pár ilyen.