Mik ezek az agyonblurölt halálbéna képek? :O
Régebben túlzásnak éreztem, amikor Tom azt írta, hogy Brigitta beteg. De már igazat adok neked.
(ja, ha hamarosan megjelenik egy charlotte-klón, akkor pedig piti kis bosszúálló is vagy...)
(ja, ha hamarosan megjelenik egy charlotte-klón, akkor pedig piti kis bosszúálló is vagy...)
Vazi:Ezen az "agyatlan gyilkológép"-en jót röhögtem,ennek a friginek tényleg ez kell,irtani mint a madárinfluenzát! Frigi te meg elhúzhatnál már egy másik szexoldalra,vagy az ideg és elmeosztályra egy ketrecbe ahova való vagy,hány email-cimet nyitottál már,hogy belépj ide mindig álnéven,kivágnak már a freemail-ból is egyszer,ezt a seggedbe
ezt meg a szádba

Na kollégák:D Hát mi mégiscsak tényleg kollégák vagyunk:D Egy húron pendülünk:D
egy szösszenet Brigi királynőnek
Tudod az a baj, hogy ha bírálsz engem, akkor tudom, hogy célba értem...
Te nagy bölcs sziho mumus ezt tudhatnád...
sajnos én is kicsinyes vagyok mert élveztem...
De egem nem izgat sokáig a dolog...
Ideig napig órákig lehetsz király itt.
De Tom már kitanult belőled' ő profibb hogy megtaláljon', én meg a feledés homályába taszítom a szösszeneteid
Szavak nélkül szellem maradsz csak
S a végére már csak egy a sok kőzül, aki élvezi, hogy állandóan tiltják és törlik
Részemről mostantól meg sem említelek, csak dolgozok
Tudod az a baj, hogy ha bírálsz engem, akkor tudom, hogy célba értem...
Te nagy bölcs sziho mumus ezt tudhatnád...
sajnos én is kicsinyes vagyok mert élveztem...
De egem nem izgat sokáig a dolog...
Ideig napig órákig lehetsz király itt.
De Tom már kitanult belőled' ő profibb hogy megtaláljon', én meg a feledés homályába taszítom a szösszeneteid
Szavak nélkül szellem maradsz csak
S a végére már csak egy a sok kőzül, aki élvezi, hogy állandóan tiltják és törlik
Részemről mostantól meg sem említelek, csak dolgozok
Kedves Vazelinator,
kezd bennem a "képed" megváltozni. Végre valaki (Tomon kívül) foglalkozik a témával.
De szerintem ne is álmodjunk arról, hogy megunja...jobb dolga nincs.
Audrey (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 07. 02. vasárnap 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 07. 02. vasárnap 20:56
kezd bennem a "képed" megváltozni. Végre valaki (Tomon kívül) foglalkozik a témával.
De szerintem ne is álmodjunk arról, hogy megunja...jobb dolga nincs.
Audrey (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 07. 02. vasárnap 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)

elnézést mindenkitöl
tudom hogy nem szeretitek meg stb
de brigi sulyos eset
utolag most kitörlöm a hozzá szolásait
talán ha az ékeségei nem maradnak fent nem probálkozik.
maradok agyatlan gyilkolo gép
Vazelinator
de brigi sulyos eset
Vazelinator
elnézést mindenkitöl
de brigi sulyos eset
Vazelinator
de brigi sulyos eset
Vazelinator
Kollégák, ejj:D Hova tűntök hétvégére?:) Ilyenkor m indig beszabadul a sok perverz. Muff-szőrt reklámoz eladásra, pedofil témákat dobnak föl... Ha tényleg tudnék tiltani...:)
Nem az orrod árult el!!! Az akcentusod!! Én meg q...va szemfüles vagyok:D
A fenébe, lebuktam.
(lásd még: Gyalog-galopp - a boszorkány)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 30. péntek 21:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 30. péntek 21:35
(lásd még: Gyalog-galopp - a boszorkány)

Törölt felhasználó (38040)

Charlotte, te kém vagy. De én kiszúrtalak. Ezért csillagharcosmoderátormesterarc-i hatalmamnál fogva, rettegd haragom és méltó büntetésed!!!!! Irgum-burgum! Hu ez kemény volt. Ez mindig kiakaszt emberek, de van akinek a piszkos munkát is el kell végeznie.

Charlotte, te kém vagy. De én kiszúrtalak. Ezért csillagharcosmoderátormesterarc-i hatalmamnál fogva, rettegd haragom és méltó büntetésed!!!!! Irgum-burgum! Hu ez kemény volt. Ez mindig kiakaszt emberek, de van akinek a piszkos munkát is el kell végeznie.

Nem tudom, hogy technikailag megoldható-e (illetve van-e rá igény), de nem lehet azt megoldani, hogy ha a fórumozók akarnak, akkor néhány adatot közzétehetnek magukról. Pl. nem, kor, családi állapot? Engem néha zavar, hogy nem tudom, hogy az akinek írogatok milyen nemű (mert sok nicknévből ez nem derül ki), hány éves, stb.
Mindenki eldönthetné, hogy mit akar nyilvánosságra hozni, és a neve mellett megjelenne egy gomb, amire rákattintva előjönnének a publikus adatok.
Mindenki eldönthetné, hogy mit akar nyilvánosságra hozni, és a neve mellett megjelenne egy gomb, amire rákattintva előjönnének a publikus adatok.
Köszönök minden támogatást: Ezekben a nehéz időkben csak belőletek meríthetek erőt! Hajrá kollégák, együtt erősebbek vagyunk

Tats ki tesó,mi veled vagyunk!
Hu, kollégák, baszott nehéz melő ez:D A sok felelőség, az acél idegek. Jó-jó, tudom, én választottam ezt az átkos utat, de ember vagyok én is!!! Nemtudom meddig bírom még!Már a családom is ráment. De csak miattatok kitartok!! És a kis nyomorék Timyért, hogy legyen karácsonya.Egységben az erő kollégák!!

Kollégak:) Köszönöm:D
ez a duma valahonnan ismerös
de valahogy igy:
istencsászár Imperátor.. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 27. kedd 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 27. kedd 21:40
de valahogy igy:
istencsászár Imperátor.. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 27. kedd 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (38040)

És én is istencsászármoderátorarc vok

És én is istencsászármoderátorarc vok

Én be sem engedném az olyat aki nem reggelt névvel jön ide be!!
Ha csak meg akarja nézni a csetet lenne egy demó progi azon keresztül megnézhetné és ennyi!!
Ha tetszik neki ugyis bereggel!!
egy másik cseten is igy működik
Ha csak meg akarja nézni a csetet lenne egy demó progi azon keresztül megnézhetné és ennyi!!
Ha tetszik neki ugyis bereggel!!
egy másik cseten is igy működik