Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Csak hozzászólások (fórum,kismalac, amatőrök egyéb képek videók hozászolásai) és chat esetén vagyunk kompetensek.

(azaz adminok nem a szerkesztőségben ülnek, s csak az általatok irt tartalom felet van joguk, semmi másra nincs befolyások s rálátásuk.)

Egyéb esetben kérlek kattints az e-mailra a lapalján, s töltsd ki a bejelentőt.
!!! Figyelem e-mail linkes bejelentő esetén választ minden esetben a regisztrációs email címedre, vagy ami emailt megadsz arra kapsz !!!

Az eddigi hozzászólások

... 40 41 42 43 44 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#324   2006. 07. 07. péntek 15:44
Moncy Moncy
worship worship worship worship worship worship worship worship worship [#worshi p]
#323   2006. 07. 07. péntek 15:40
vazelinator vazelinator VIP Admin
grrrrr
nincs zsidozás
#322   2006. 07. 07. péntek 14:43
Téma lezárva
Szerinted meg akartunk bélyegezni?
Mindenki meg van bélyegezve, az életben valahol.
Itt csak mi két adatbázist választottunk szét.
(lényege, az hogy mindkét adatbázisba létezhet jerry név és egyértelmű különbséget kell tenni a kettő kőzött mindenki számára azaz nem csak az amdin számára,
- előzmény hogy egyesítve lett a két fórum
- következmény clonozás lehetősége /nem őrülnél még egy jerrynek a többiek se/)
ne dumálj határon túli kisebbségről, s ne vigyél politikát bele, ahol nincs...
inkább legyél arra büszke mi büszkék vagyunk arra hogy a határunkon túl is megtartottad magyarságod és egy magyar erotikus oldalt látogatsz (nem úgy mit egyes hazánk fia kimegy amcsiba két hétre és haza jön és rahcsol).
De ha annyira belel, akarod vinni, akkor legyen:
Minden külföldi magyar előtt, aki büszke magyarságára és e magyar erotikus oldalt látogatja mai naptól (GG) megjelöléssel tisztelgünk előttük. És mindenki számára ezt jelezzük, hogy ő egy hagyománytisztelő és büszke magyarságára külföldi magyar. (hol ott nincs erről szó)

Ezen poénkodj, most már dühös vagyok, utálom a politikát és utálom, ha felhasználják a sok pofont kapott határon túli magyarokat, mindegy kihasználja fel.
Hagyd abba ezt a negatív kapányt, nem vagyunk ellenségek, hisz magyarok vagyunk nem?
#321   2006. 07. 07. péntek 13:29
Én teljesen fel vagyok háborodva, hogy engem megbélyegeztek én vazelintor, vagyok és nem vazelinator [VIP][ADMIN]
Engem megbélyegeztek mit, egy leprást.
Milyen jogon rakják ki azt [VIP] ezzel engem meg akarnak bélyegezni, hogy mocskos burzsuj vagyok hogy telik nekem VIP tagság smsére.
És milyen jogon rakják ki [ADMIN] a nevem mögé én is fórumozó vagyok atoll még, hogy admin vagyok, nem vagyok én leprás miért kel engem meg jelölni, hogy utáljanak alapból?
(na ez az adminos túlzós, mert önként vállaltuk)

"Ha ez így marad, akkor érvényesül az az abszurd tény, hogy egyenlők közöt vannak egyenlőbbek is. Mi pedig azt érezzük, hogy csuklyát terítettek ránk és kezünkbe nyomták a kötelezően megrázandó csengettyűt: Vigyázzatok, leprás vagyok!"

Érzed az iróniát... ne kelljen kiáltanom B....... (farkast)

#320   2006. 07. 07. péntek 11:53
GG-ufsz GG-ufsz VIP Admin
Jerry: sajnos szükséges a visszaeélések miatt, ettől ne érezd magad hátrányosan.

tom: ment mail, olvasd el, mert sürgős!
#319   2006. 07. 07. péntek 09:30
gonoszKismalac gonoszKismalac
Mindenki magából indul ki...

Tisztelettel: gKm.
#318   2006. 07. 07. péntek 03:46
X Törölt felhasználó (48478)
Sötét sikátorban,sötét embernek,sőrt kell adni,mert jó tanácsot nem fogadná meg.
#317   2006. 07. 06. csütörtök 23:11
Moncy Moncy
nem lehet biztos.. miért kell szétbarmolni az összes topicot???? legalább kezd a 689-iknél.. ne az első 50-nél...
#316   2006. 07. 06. csütörtök 23:09
Moncy Moncy
Sztem megcsíptél egy jó kis kitiltást....
#315   2006. 07. 06. csütörtök 21:46
yanee84 yanee84
jellemző
#314   2006. 07. 06. csütörtök 21:39
X Törölt felhasználó (368273)
Köszi! Bár már elment a kedvem az írogatástól. Belefáradtam a fantomokkal való vitákba. Mostanában külföldiekkel ismerkedem, ők tudják, mi a dolguk! és örülök, ha megértjük egymást egy nyelven, a győzködés és magyarázkodás már mindkét fél energiakészleteit kimerítené:-))))))
Köszönettel:
E.
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 07. 06. csütörtök 20:24), amit ide kattintva olvashatsz)
vazelinator VIP Admin
2006. 07. 06. csütörtök 20:24
Eperkelyhecske
ujra aktiválva
#313   2006. 07. 06. csütörtök 20:24
Eperkelyhecske
ujra aktiválva
#312   2006. 07. 06. csütörtök 18:49
Dr.Gorcsev Iván Dr.Gorcsev Iván
Csak spontán érdeklődöm,hogy már több napon keresztül nem jött be nekem a GG- délután 5-és 6-között,ez karbantartás,vagy nekem a netem a sz@r,mert már kezd zavarni,csak érdeklődési szinten kérdezem!
#311   2006. 07. 05. szerda 16:10
X Törölt felhasználó (38040)
Milyen szépen írod kolléga:D Én..mint admin:D Jaj istenem:D Amíg álmom valóra nem válik addig maradok csillagharcosmoderátor(ma rövidítem) de egyszer eljön az én időm!!! És bevetem az összes rovarirtó ciánlötyimet:D
#310   2006. 07. 05. szerda 08:05
ma nem keltem korán de a tegnapi infester volt
akor holnapi én leszek:)
tulságosan kicsinyes és primitiv boszú
szerintem megse emlisd mostantol csak egyszerüen töröld
#309   2006. 07. 05. szerda 07:16
Frigitta,már a képeidből is sejteni lehet,hogy te egy beteg kurva lehetsz,miért nem kamatoztatod a tudásodat a prostuticióban,neked ott a helyed elmebeteg kis kurva,te helyedben messziről elkerülném a GG-t mert látnám,hogy ide normális rendes emberek járnak,hogy kapd be ennek a csövét,és szopd meg violent
#308   2006. 07. 04. kedd 16:07
tomi,a mostani nevemnek a mail-ját elfelejtettem,de ird már meg nekem amit irtál a soknulla@freemail.hu cimre-köszönettel neked-Iván tesa! wave
#307   2006. 07. 04. kedd 14:25
tomi,a legutóbb éjszakai képeit elnézve amit feltöltött ide szerintem súlyos elmebeteg lehet Frigitta,azon sem csudálkoznék már,ha egy elmegyógyból pötyögne,mintha odaengednék az ápolói a géphez éjjelente jutalomból,miután leszopta őket cserébe,csak ez lehet,nappal már nem merészkedik ide!Frigike elősször levele aztán eljen szopizhatsz engem ezt meg dugd a seggedbe mf3
#306   2006. 07. 04. kedd 12:55
X Törölt felhasználó (21812)
Hogyhogy ma hajnal óta még senki nem törölte ezeket a képeket?
wow2
#305   2006. 07. 04. kedd 12:53
X Törölt felhasználó (21812)
Boys don't cry!
vigyor5 ravasz1

... 40 41 42 43 44 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2006. 01. 17. kedd
Üzenetek: 1144db
Utolsó üzenet: 2024. 06. 12. szerda

Hírek

tegnap 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!