grrrrr
nincs zsidozás
nincs zsidozás
Téma lezárva
Szerinted meg akartunk bélyegezni?
Mindenki meg van bélyegezve, az életben valahol.
Itt csak mi két adatbázist választottunk szét.
(lényege, az hogy mindkét adatbázisba létezhet jerry név és egyértelmű különbséget kell tenni a kettő kőzött mindenki számára azaz nem csak az amdin számára,
- előzmény hogy egyesítve lett a két fórum
- következmény clonozás lehetősége /nem őrülnél még egy jerrynek a többiek se/)
ne dumálj határon túli kisebbségről, s ne vigyél politikát bele, ahol nincs...
inkább legyél arra büszke mi büszkék vagyunk arra hogy a határunkon túl is megtartottad magyarságod és egy magyar erotikus oldalt látogatsz (nem úgy mit egyes hazánk fia kimegy amcsiba két hétre és haza jön és rahcsol).
De ha annyira belel, akarod vinni, akkor legyen:
Minden külföldi magyar előtt, aki büszke magyarságára és e magyar erotikus oldalt látogatja mai naptól (GG) megjelöléssel tisztelgünk előttük. És mindenki számára ezt jelezzük, hogy ő egy hagyománytisztelő és büszke magyarságára külföldi magyar. (hol ott nincs erről szó)
Ezen poénkodj, most már dühös vagyok, utálom a politikát és utálom, ha felhasználják a sok pofont kapott határon túli magyarokat, mindegy kihasználja fel.
Hagyd abba ezt a negatív kapányt, nem vagyunk ellenségek, hisz magyarok vagyunk nem?
Szerinted meg akartunk bélyegezni?
Mindenki meg van bélyegezve, az életben valahol.
Itt csak mi két adatbázist választottunk szét.
(lényege, az hogy mindkét adatbázisba létezhet jerry név és egyértelmű különbséget kell tenni a kettő kőzött mindenki számára azaz nem csak az amdin számára,
- előzmény hogy egyesítve lett a két fórum
- következmény clonozás lehetősége /nem őrülnél még egy jerrynek a többiek se/)
ne dumálj határon túli kisebbségről, s ne vigyél politikát bele, ahol nincs...
inkább legyél arra büszke mi büszkék vagyunk arra hogy a határunkon túl is megtartottad magyarságod és egy magyar erotikus oldalt látogatsz (nem úgy mit egyes hazánk fia kimegy amcsiba két hétre és haza jön és rahcsol).
De ha annyira belel, akarod vinni, akkor legyen:
Minden külföldi magyar előtt, aki büszke magyarságára és e magyar erotikus oldalt látogatja mai naptól (GG) megjelöléssel tisztelgünk előttük. És mindenki számára ezt jelezzük, hogy ő egy hagyománytisztelő és büszke magyarságára külföldi magyar. (hol ott nincs erről szó)
Ezen poénkodj, most már dühös vagyok, utálom a politikát és utálom, ha felhasználják a sok pofont kapott határon túli magyarokat, mindegy kihasználja fel.
Hagyd abba ezt a negatív kapányt, nem vagyunk ellenségek, hisz magyarok vagyunk nem?
Én teljesen fel vagyok háborodva, hogy engem megbélyegeztek én vazelintor, vagyok és nem vazelinator [VIP][ADMIN]
Engem megbélyegeztek mit, egy leprást.
Milyen jogon rakják ki azt [VIP] ezzel engem meg akarnak bélyegezni, hogy mocskos burzsuj vagyok hogy telik nekem VIP tagság smsére.
És milyen jogon rakják ki [ADMIN] a nevem mögé én is fórumozó vagyok atoll még, hogy admin vagyok, nem vagyok én leprás miért kel engem meg jelölni, hogy utáljanak alapból?
(na ez az adminos túlzós, mert önként vállaltuk)
"Ha ez így marad, akkor érvényesül az az abszurd tény, hogy egyenlők közöt vannak egyenlőbbek is. Mi pedig azt érezzük, hogy csuklyát terítettek ránk és kezünkbe nyomták a kötelezően megrázandó csengettyűt: Vigyázzatok, leprás vagyok!"
Érzed az iróniát... ne kelljen kiáltanom B....... (farkast)
Engem megbélyegeztek mit, egy leprást.
Milyen jogon rakják ki azt [VIP] ezzel engem meg akarnak bélyegezni, hogy mocskos burzsuj vagyok hogy telik nekem VIP tagság smsére.
És milyen jogon rakják ki [ADMIN] a nevem mögé én is fórumozó vagyok atoll még, hogy admin vagyok, nem vagyok én leprás miért kel engem meg jelölni, hogy utáljanak alapból?
(na ez az adminos túlzós, mert önként vállaltuk)
"Ha ez így marad, akkor érvényesül az az abszurd tény, hogy egyenlők közöt vannak egyenlőbbek is. Mi pedig azt érezzük, hogy csuklyát terítettek ránk és kezünkbe nyomták a kötelezően megrázandó csengettyűt: Vigyázzatok, leprás vagyok!"
Érzed az iróniát... ne kelljen kiáltanom B....... (farkast)
Jerry: sajnos szükséges a visszaeélések miatt, ettől ne érezd magad hátrányosan.
tom: ment mail, olvasd el, mert sürgős!
tom: ment mail, olvasd el, mert sürgős!
Mindenki magából indul ki...
Tisztelettel: gKm.
Tisztelettel: gKm.
Sötét sikátorban,sötét embernek,sőrt kell adni,mert jó tanácsot nem fogadná meg.
nem lehet biztos.. miért kell szétbarmolni az összes topicot???? legalább kezd a 689-iknél.. ne az első 50-nél...
Sztem megcsíptél egy jó kis kitiltást....
jellemző
Köszi! Bár már elment a kedvem az írogatástól. Belefáradtam a fantomokkal való vitákba. Mostanában külföldiekkel ismerkedem, ők tudják, mi a dolguk! és örülök, ha megértjük egymást egy nyelven, a győzködés és magyarázkodás már mindkét fél energiakészleteit kimerítené:-))))))
Köszönettel:
E. (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 07. 06. csütörtök 20:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszönettel:
E. (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 07. 06. csütörtök 20:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Eperkelyhecske
ujra aktiválva
ujra aktiválva
Csak spontán érdeklődöm,hogy már több napon keresztül nem jött be nekem a GG- délután 5-és 6-között,ez karbantartás,vagy nekem a netem a sz@r,mert már kezd zavarni,csak érdeklődési szinten kérdezem!
Milyen szépen írod kolléga:D Én..mint admin:D Jaj istenem:D Amíg álmom valóra nem válik addig maradok csillagharcosmoderátor(ma rövidítem) de egyszer eljön az én időm!!! És bevetem az összes rovarirtó ciánlötyimet:D
ma nem keltem korán de a tegnapi infester volt
akor holnapi én leszek:)
tulságosan kicsinyes és primitiv boszú
szerintem megse emlisd mostantol csak egyszerüen töröld
akor holnapi én leszek:)
tulságosan kicsinyes és primitiv boszú
szerintem megse emlisd mostantol csak egyszerüen töröld
Frigitta,már a képeidből is sejteni lehet,hogy te egy beteg kurva lehetsz,miért nem kamatoztatod a tudásodat a prostuticióban,neked ott a helyed elmebeteg kis kurva,te helyedben messziről elkerülném a GG-t mert látnám,hogy ide normális rendes emberek járnak,hogy kapd be ennek a csövét,és szopd meg

tomi,a mostani nevemnek a mail-ját elfelejtettem,de ird már meg nekem amit irtál a soknulla@freemail.hu cimre-köszönettel neked-Iván tesa!

tomi,a legutóbb éjszakai képeit elnézve amit feltöltött ide szerintem súlyos elmebeteg lehet Frigitta,azon sem csudálkoznék már,ha egy elmegyógyból pötyögne,mintha odaengednék az ápolói a géphez éjjelente jutalomból,miután leszopta őket cserébe,csak ez lehet,nappal már nem merészkedik ide!Frigike elősször
aztán
szopizhatsz engem ezt meg dugd a seggedbe

Hogyhogy ma hajnal óta még senki nem törölte ezeket a képeket?

Boys don't cry!