Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Csak hozzászólások (fórum,kismalac, amatőrök egyéb képek videók hozászolásai) és chat esetén vagyunk kompetensek.

(azaz adminok nem a szerkesztőségben ülnek, s csak az általatok irt tartalom felet van joguk, semmi másra nincs befolyások s rálátásuk.)

Egyéb esetben kérlek kattints az e-mailra a lapalján, s töltsd ki a bejelentőt.
!!! Figyelem e-mail linkes bejelentő esetén választ minden esetben a regisztrációs email címedre, vagy ami emailt megadsz arra kapsz !!!

Az eddigi hozzászólások

... 38 39 40 41 42 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#364   2006. 08. 02. szerda 12:13
Katinka Katinka
Sajnos, kedves Vazi, hiába próbálok belépni a "Katicika" nick-kel és a hozzá tartozó jelszóval, ismételten egy fehér lap jelenik meg, aminek a balfelső sarkában egy "sorry" felírat árválkodik. A tiltás okáról meg gőzöm sincs. Ha nem esik nehezedre, nézz utána e kellemetlen dolognak. Köszi: Katinka
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 08. 02. szerda 10:20), amit ide kattintva olvashatsz)
vazelinator VIP Admin
2006. 08. 02. szerda 10:20
ki vetem a tiltást
#363   2006. 08. 02. szerda 10:20
vazelinator vazelinator VIP Admin
ki vetem a tiltást
#362   2006. 08. 01. kedd 10:50
X Törölt felhasználó (24620)
nyehh, nem teccik... miért vicsorog így? Valami rosszat mondtam neki? :P
#361   2006. 08. 01. kedd 10:33
nem kell ennyire komolyan venni.
Csak a topic nyitása ablakban lenne előtte pár "jótanács"
azért mondom, hogy 2-3-4 sornál nem több, mert ha hosszú, akkor már tényleg hivatalos íze van, meg a fenének sincs kedve elolvasni.

Szerintem ebben nics semmi "csorbítás" egyszerűen egy kis útmutatás...

(a lányból meg nem látszik semmi :P)
#360   2006. 08. 01. kedd 09:45
Nem lehetne egy olyan megoldást bevezetni, hogy mielőtt topicot nyit valaki, egy pár soros (és tényleg nem több!) üzenetben tájékoztatják a topicnyitási szándékkal megáldott kedves delikvenst, hogy mit nem szabad...?
(pl.: hogy legyen köze a témának a szexhez, nézze végig a többi topicot, hogy nincs-e hasonló, ne adjon fel szexhirdetést, stb...)
#359   2006. 07. 30. vasárnap 22:54
oké
mivel az oldal hivatalosan müködik ezért könyü minket segbe rugni...
s törvényes eszközökell kényszeriteni

#358   2006. 07. 24. hétfő 08:51
Politika nem tetszik

Köszönd az értelmes Forumot a hozzá szolnak, aki nem fogja fel

Nem kell felhívni a helyes írásra a problémát... ezt én köszönöm a kísérleti osztálynak elsőben az óta nem tudták kijavítani. Én sem tudom.
(Ez egy válasz askh üzenetére (2006. 07. 24. hétfő 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 07. 24. hétfő 08:35
Ez aztán a demokrácia!

Azt kitörölöm, ami nem tetszik vagy aki nem tetszik, de a hozzászólására történő reagálásokat meghagyom. Így aztán értelmes fórumot kapok.

Ps.: Azért ha valaki admin, minimálisan adhatna magára annyit, hogy megtanul helyesen magyarul írni.
#357   2006. 07. 24. hétfő 08:35
askh askh
Ez aztán a demokrácia!

Azt kitörölöm, ami nem tetszik vagy aki nem tetszik, de a hozzászólására történő reagálásokat meghagyom. Így aztán értelmes fórumot kapok.

Ps.: Azért ha valaki admin, minimálisan adhatna magára annyit, hogy megtanul helyesen magyarul írni.
#356   2006. 07. 24. hétfő 08:08
"de utolag könnyü a dolgokba mast belemagyarazni-es amikor még az iras sem marad meg,akkor még egyszerübb!"
#355   2006. 07. 23. vasárnap 13:15
balukám vazelinator nem létezik....
Vazelinatort lehet szidni, de vele kapcsolatban semmi személyes nincs.
Igyekszem ki ollózni belőle a személyiségem
Én nem fogom magam képére formálni a forumot mint anno valaki

Sima döntés volt a tied hirdeted hogy meg vagy bélyegezve...
Egy technikai infora...
Ti indítottátok ujjra mindig és mindig a vitát többszöri tájékoztatásra is...
Kivágtam a probléma gyökerét...
Nincs szükség, arra hogy egykét ember véres zászlót hordozgasson, ahol nincs semmi...
És ezzel úgy tüntesse fel, a sokat sértet csoportot, mint aki értetlenek gyülekezette..

És nem magyarázkodom ujra és ujra.
#354   2006. 07. 21. péntek 08:42
riska riska
Köszi az infó-t! worship
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 07. 20. csütörtök 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 07. 20. csütörtök 20:25
Katicikától idézek:

..."A szerkesztők pontosan megmondták: technikai okai vannak a dolgoknak, ebből kifolyólag a külföldi IP-k "kisérőholdakat"(GG) kapnak, hogy az ugyanolyan karakterekből álló hazai valamint külhoni nickeket meg lehessen különböztetni..."

de több topic is foglalkozik vele...
ha akarsz jóóóóó kis vitát olvasni kukkolj bele wave wave wink
#353   2006. 07. 20. csütörtök 20:25
Moncy Moncy
Katicikától idézek:

..."A szerkesztők pontosan megmondták: technikai okai vannak a dolgoknak, ebből kifolyólag a külföldi IP-k "kisérőholdakat"(GG) kapnak, hogy az ugyanolyan karakterekből álló hazai valamint külhoni nickeket meg lehessen különböztetni..."

de több topic is foglalkozik vele...
ha akarsz jóóóóó kis vitát olvasni kukkolj bele wave wave wink
(Ez egy válasz riska üzenetére (2006. 07. 20. csütörtök 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 07. 20. csütörtök 19:17
Sziasztok Adminok!

Egy kérdésem lenne, hogy mi a (GG) felirat nagyon sok név mellett? Kinek jár ilyen, és miért? Köszi előre is.
#352   2006. 07. 20. csütörtök 19:17
riska riska
Sziasztok Adminok!

Egy kérdésem lenne, hogy mi a (GG) felirat nagyon sok név mellett? Kinek jár ilyen, és miért? Köszi előre is.
#351   2006. 07. 16. vasárnap 23:14
X Törölt felhasználó (21812)
Szerencsére tökéletesen meg tudlak különböztetni magamtól. Nem fárasztó minden üzenet végére odaírni, hogy flúgos, meg vén banya? Ennyi a fantáziád? Egyre jobban félek tőled...
#350   2006. 07. 16. vasárnap 23:08
Hát abban a két szóban, amit írtam, nem sok durvaság lehetett. Ez volt: nincs mondanivalóm.
Át kéne állítani a szűrődet, mert nagyon érzékeny
ravasz1
#349   2006. 07. 16. vasárnap 22:58
Arra vered magad, hogy egy e betű különbséggel újra tudtál regisztrálni egy nevet, amit elloptál. Hát ez baromi nagy teljesítmény! Na, akkor meséld már el, hogy kivel is van dolgom?
#348   2006. 07. 16. vasárnap 22:56
Ezzel a gyávázással elkéstél. Már írtam neked a saját mélboxomból. Olvasd el!
#347   2006. 07. 16. vasárnap 22:54
Te meg miért ragaszkodsz ennyire a charlotte-hoz? A mélcímeden látom, hogy REGINA néven van. Akkor ide az is jó lenne, nem? Olyan még nincs.
ravasz1
#346   2006. 07. 16. vasárnap 21:48
nem lesz tőb gondod velle
#345   2006. 07. 16. vasárnap 21:42
Na, már félre is beszélek miattad, pedig most már nem is vagyok ideges, mint tegnap.

Az utolsó mondat helyesen: Neked aztán van bőr a képeden!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 07. 16. vasárnap 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2006. 07. 16. vasárnap 21:41
És te, te szende szűz, aki új felhasználóként belépsz egy fórumba, és elkezdesz egy ismeretlent flúgosnak nevezni, aztán megjelenik egy név, ami ugyanaz, mint a tiéd, ugyanazzal az avatarral, meg sem lepődsz? Nem írod azt, hogy naháááát, ugyanaz a nevünk és a képünk, hogy lehet ekkora véletlen??!!! Hanem rögtön ezt írod:

charlotte (GG) #15 | tegnap 20:41
elemet a vibridbe gyorsan! :))))))))))))))
Válasz charlotte üzenetére (12)

Te akarod nekem itt a jellemes ártatlan, jóindulatú fórumozót adni? Nekem aztán van bőr a képeden.

... 38 39 40 41 42 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2006. 01. 17. kedd
Üzenetek: 1144db
Utolsó üzenet: 2024. 06. 12. szerda

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!