Sajnos, kedves Vazi, hiába próbálok belépni a "Katicika" nick-kel és a hozzá tartozó jelszóval, ismételten egy fehér lap jelenik meg, aminek a balfelső sarkában egy "sorry" felírat árválkodik. A tiltás okáról meg gőzöm sincs. Ha nem esik nehezedre, nézz utána e kellemetlen dolognak. Köszi: Katinka
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 08. 02. szerda 10:20), amit ide kattintva olvashatsz)
ki vetem a tiltást
nyehh, nem teccik... miért vicsorog így? Valami rosszat mondtam neki? :P
nem kell ennyire komolyan venni.
Csak a topic nyitása ablakban lenne előtte pár "jótanács"
azért mondom, hogy 2-3-4 sornál nem több, mert ha hosszú, akkor már tényleg hivatalos íze van, meg a fenének sincs kedve elolvasni.
Szerintem ebben nics semmi "csorbítás" egyszerűen egy kis útmutatás...
(a lányból meg nem látszik semmi :P)
Csak a topic nyitása ablakban lenne előtte pár "jótanács"
azért mondom, hogy 2-3-4 sornál nem több, mert ha hosszú, akkor már tényleg hivatalos íze van, meg a fenének sincs kedve elolvasni.
Szerintem ebben nics semmi "csorbítás" egyszerűen egy kis útmutatás...
(a lányból meg nem látszik semmi :P)
Nem lehetne egy olyan megoldást bevezetni, hogy mielőtt topicot nyit valaki, egy pár soros (és tényleg nem több!) üzenetben tájékoztatják a topicnyitási szándékkal megáldott kedves delikvenst, hogy mit nem szabad...?
(pl.: hogy legyen köze a témának a szexhez, nézze végig a többi topicot, hogy nincs-e hasonló, ne adjon fel szexhirdetést, stb...)
(pl.: hogy legyen köze a témának a szexhez, nézze végig a többi topicot, hogy nincs-e hasonló, ne adjon fel szexhirdetést, stb...)
oké
mivel az oldal hivatalosan müködik ezért könyü minket segbe rugni...
s törvényes eszközökell kényszeriteni
mivel az oldal hivatalosan müködik ezért könyü minket segbe rugni...
s törvényes eszközökell kényszeriteni
Politika nem tetszik
Köszönd az értelmes Forumot a hozzá szolnak, aki nem fogja fel
Nem kell felhívni a helyes írásra a problémát... ezt én köszönöm a kísérleti osztálynak elsőben az óta nem tudták kijavítani. Én sem tudom.
(Ez egy válasz askh üzenetére (2006. 07. 24. hétfő 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 07. 24. hétfő 08:35
Köszönd az értelmes Forumot a hozzá szolnak, aki nem fogja fel
Nem kell felhívni a helyes írásra a problémát... ezt én köszönöm a kísérleti osztálynak elsőben az óta nem tudták kijavítani. Én sem tudom.
(Ez egy válasz askh üzenetére (2006. 07. 24. hétfő 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Ez aztán a demokrácia!
Azt kitörölöm, ami nem tetszik vagy aki nem tetszik, de a hozzászólására történő reagálásokat meghagyom. Így aztán értelmes fórumot kapok.
Ps.: Azért ha valaki admin, minimálisan adhatna magára annyit, hogy megtanul helyesen magyarul írni.
Azt kitörölöm, ami nem tetszik vagy aki nem tetszik, de a hozzászólására történő reagálásokat meghagyom. Így aztán értelmes fórumot kapok.
Ps.: Azért ha valaki admin, minimálisan adhatna magára annyit, hogy megtanul helyesen magyarul írni.
Ez aztán a demokrácia!
"de utolag könnyü a dolgokba mast belemagyarazni-es amikor még az iras sem marad meg,akkor még egyszerübb!"
balukám vazelinator nem létezik....
Vazelinatort lehet szidni, de vele kapcsolatban semmi személyes nincs.
Igyekszem ki ollózni belőle a személyiségem
Én nem fogom magam képére formálni a forumot mint anno valaki
Sima döntés volt a tied hirdeted hogy meg vagy bélyegezve...
Egy technikai infora...
Ti indítottátok ujjra mindig és mindig a vitát többszöri tájékoztatásra is...
Kivágtam a probléma gyökerét...
Nincs szükség, arra hogy egykét ember véres zászlót hordozgasson, ahol nincs semmi...
És ezzel úgy tüntesse fel, a sokat sértet csoportot, mint aki értetlenek gyülekezette..
És nem magyarázkodom ujra és ujra.
Vazelinatort lehet szidni, de vele kapcsolatban semmi személyes nincs.
Igyekszem ki ollózni belőle a személyiségem
Én nem fogom magam képére formálni a forumot mint anno valaki
Sima döntés volt a tied hirdeted hogy meg vagy bélyegezve...
Egy technikai infora...
Ti indítottátok ujjra mindig és mindig a vitát többszöri tájékoztatásra is...
Kivágtam a probléma gyökerét...
Nincs szükség, arra hogy egykét ember véres zászlót hordozgasson, ahol nincs semmi...
És ezzel úgy tüntesse fel, a sokat sértet csoportot, mint aki értetlenek gyülekezette..
És nem magyarázkodom ujra és ujra.
Köszi az infó-t!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 07. 20. csütörtök 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 07. 20. csütörtök 20:25

Katicikától idézek:
..."A szerkesztők pontosan megmondták: technikai okai vannak a dolgoknak, ebből kifolyólag a külföldi IP-k "kisérőholdakat"(GG) kapnak, hogy az ugyanolyan karakterekből álló hazai valamint külhoni nickeket meg lehessen különböztetni..."
de több topic is foglalkozik vele...
ha akarsz jóóóóó kis vitát olvasni kukkolj bele
..."A szerkesztők pontosan megmondták: technikai okai vannak a dolgoknak, ebből kifolyólag a külföldi IP-k "kisérőholdakat"(GG) kapnak, hogy az ugyanolyan karakterekből álló hazai valamint külhoni nickeket meg lehessen különböztetni..."

Katicikától idézek:
(Ez egy válasz riska üzenetére (2006. 07. 20. csütörtök 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 07. 20. csütörtök 19:17

Sziasztok Adminok!
Egy kérdésem lenne, hogy mi a (GG) felirat nagyon sok név mellett? Kinek jár ilyen, és miért? Köszi előre is.
Egy kérdésem lenne, hogy mi a (GG) felirat nagyon sok név mellett? Kinek jár ilyen, és miért? Köszi előre is.
Sziasztok Adminok!
Szerencsére tökéletesen meg tudlak különböztetni magamtól. Nem fárasztó minden üzenet végére odaírni, hogy flúgos, meg vén banya? Ennyi a fantáziád? Egyre jobban félek tőled...
Hát abban a két szóban, amit írtam, nem sok durvaság lehetett. Ez volt: nincs mondanivalóm.
Át kéne állítani a szűrődet, mert nagyon érzékeny
Át kéne állítani a szűrődet, mert nagyon érzékeny

Arra vered magad, hogy egy e betű különbséggel újra tudtál regisztrálni egy nevet, amit elloptál. Hát ez baromi nagy teljesítmény! Na, akkor meséld már el, hogy kivel is van dolgom?
Ezzel a gyávázással elkéstél. Már írtam neked a saját mélboxomból. Olvasd el!
Te meg miért ragaszkodsz ennyire a charlotte-hoz? A mélcímeden látom, hogy REGINA néven van. Akkor ide az is jó lenne, nem? Olyan még nincs.

nem lesz tőb gondod velle
Na, már félre is beszélek miattad, pedig most már nem is vagyok ideges, mint tegnap.
Az utolsó mondat helyesen: Neked aztán van bőr a képeden! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 07. 16. vasárnap 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 07. 16. vasárnap 21:41
Az utolsó mondat helyesen: Neked aztán van bőr a képeden! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 07. 16. vasárnap 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)

És te, te szende szűz, aki új felhasználóként belépsz egy fórumba, és elkezdesz egy ismeretlent flúgosnak nevezni, aztán megjelenik egy név, ami ugyanaz, mint a tiéd, ugyanazzal az avatarral, meg sem lepődsz? Nem írod azt, hogy naháááát, ugyanaz a nevünk és a képünk, hogy lehet ekkora véletlen??!!! Hanem rögtön ezt írod:
charlotte (GG) #15 | tegnap 20:41
elemet a vibridbe gyorsan! :))))))))))))))
Válasz charlotte üzenetére (12)
Te akarod nekem itt a jellemes ártatlan, jóindulatú fórumozót adni? Nekem aztán van bőr a képeden.
charlotte (GG) #15 | tegnap 20:41
elemet a vibridbe gyorsan! :))))))))))))))
Válasz charlotte üzenetére (12)
Te akarod nekem itt a jellemes ártatlan, jóindulatú fórumozót adni? Nekem aztán van bőr a képeden.